- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 29
-
- Konu Sahibi Zorlumacera
Merhaba keşke jilete hiç vurmasaydiniz bende hep epilator kullanırdım bir kaç ay jiletle aldım çok pişmanım. Şimdi tekrar epilasyon a başladım bence imkanınız varsa en iyisi epilasyon bikini bölgesi için olanlar özellikle ama öncesinde hamile olduğunuz için çok zorlanırsınız isterseniz bir kuaförde güzel bir ağda yaptırın imkaniniz varsaGenital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ben evlenmeden agda yapıyordum ama simdi kısaları agda almadığı icin agda yapmiyorum ust kismi makineyle altlari venus jiletle yapiyorum tabiki cok cabuk çıkıyor. Lazere gidemem hamileyim. Baska ne yapabilirim , epilatörlerin bikini bolgesi icin olanini alsam iyi mi onlar?
Agda yaptirsam ben o kisa tuyle gezmeyi sevmiyorum uzamayinca da alinmiyor agdayla. Epilasyon aletini deneyim olmadi braun falan vardiMerhaba keşke jilete hiç vurmasaydiniz bende hep epilator kullanırdım bir kaç ay jiletle aldım çok pişmanım. Şimdi tekrar epilasyon a başladım bence imkanınız varsa en iyisi epilasyon bikini bölgesi için olanlar özellikle ama öncesinde hamile olduğunuz için çok zorlanırsınız isterseniz bir kuaförde güzel bir ağda yaptırın imkaniniz varsa
Braun kullandım da pek memnun olmadım canımı çok acitmisti Philips in kini kullaniyorum çokta memnunum belki braunun ki su altında olanlardandi ondandır bilemiyorum tabiAgda yaptirsam ben o kisa tuyle gezmeyi sevmiyorum uzamayinca da alinmiyor agdayla. Epilasyon aletini deneyim olmadi braun falan vardi
Link atabiliyosa atar misiniz? Hangisi emin olayim. Gri bisey miBraun kullandım da pek memnun olmadım canımı çok acitmisti Philips in kini kullaniyorum çokta memnunum belki braunun ki su altında olanlardandi ondandır bilemiyorum tabi
Bende 1 yıldır lazer yaptıyordum çok memnundum ama hamile kaldım ve lazeri bırakmak zorunda kaldım bıraktığım gibi çıkmaya başladı.. braun epilasyonunu aldım ama çok fazla sivilce çıkarttı ve tüyler ince olduğu için mi bilmiyorum ama kırdı.. jilete dönmek zorunda kaldımGenital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ben evlenmeden agda yapıyordum ama simdi kısaları agda almadığı icin agda yapmiyorum ust kismi makineyle altlari venus jiletle yapiyorum tabiki cok cabuk çıkıyor. Lazere gidemem hamileyim. Baska ne yapabilirim , epilatörlerin bikini bolgesi icin olanini alsam iyi mi onlar?
Ben şuan bundan kullanıyorum bundan önceki de bundandi sanırım o griydi uzun seneler kullandım. Bundan da çok memnunum hem çalışma gücü güzel hemde tertemiz yapıyor incecik tüyleri bile alıyor ( Philips Epilatör - Epilasyon Cihazı - Epilasyon Makinası - Epilatör Cihazı - Xrs1 Serisi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL )Link atabiliyosa atar misiniz? Hangisi emin olayim. Gri bisey mi
Ama bu bacak icin olan degil mi basligi genis bunun?Ben şuan bundan kullanıyorum bundan önceki de bundandi sanırım o griydi uzun seneler kullandım. Bundan da çok memnunum hem çalışma gücü güzel hemde tertemiz yapıyor incecik tüyleri bile alıyor ( Philips Epilatör - Epilasyon Cihazı - Epilasyon Makinası - Epilatör Cihazı - Xrs1 Serisi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL )
Ben de genel yorumlarina bakinca memnuniyetsizlik gördüm braun da. Sizin 1 yılda bitmedi mi lazerBende 1 yıldır lazer yaptıyordum çok memnundum ama hamile kaldım ve lazeri bırakmak zorunda kaldım bıraktığım gibi çıkmaya başladı.. braun epilasyonunu aldım ama çok fazla sivilce çıkarttı ve tüyler ince olduğu için mi bilmiyorum ama kırdı.. jilete dönmek zorunda kaldımolur da bir çözüm bulursanız bende öğrenmek isterim
Ben de genel yorumlarina bakinca memnuniyetsizlik gördüm braun da. Sizin 1 yılda bitmedi mi lazerBende 1 yıldır lazer yaptıyordum çok memnundum ama hamile kaldım ve lazeri bırakmak zorunda kaldım bıraktığım gibi çıkmaya başladı.. braun epilasyonunu aldım ama çok fazla sivilce çıkarttı ve tüyler ince olduğu için mi bilmiyorum ama kırdı.. jilete dönmek zorunda kaldımolur da bir çözüm bulursanız bende öğrenmek isterim
Bitmişti ama hamile kalınca 2 ay gitmedim ve 2. Aydan sonra çıkmaya başladı.. normalde lazerden sonra birkaç ay çıkmaz derler ama maalesef bende çıktıBen de genel yorumlarina bakinca memnuniyetsizlik gördüm braun da. Sizin 1 yılda bitmedi mi lazer
Bendeki bunun pembe olanı ama aynisi ben sadece genital bölgede kullanıyorum çokta memnunum ben genel kullanım olarak almıştım zaten bir kaç yıl önceAma bu bacak icin olan degil mi basligi genis bunun?
En mantıklısı hamilelik boyunca ağdaya gitmek. Ulaşamadığınız yerler de aklınızda kalmamış olur ve hepsi aynı eşitlikte çıkar. Kontrolleriniz de her ay ise ona denk getirirsiniz ağda tarihiniGenital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ben evlenmeden agda yapıyordum ama simdi kısaları agda almadığı icin agda yapmiyorum ust kismi makineyle altlari venus jiletle yapiyorum tabiki cok cabuk çıkıyor. Lazere gidemem hamileyim. Baska ne yapabilirim , epilatörlerin bikini bolgesi icin olanini alsam iyi mi onlar?
TeşekkürlerBendeki bunun pembe olanı ama aynisi ben sadece genital bölgede kullanıyorum çokta memnunum ben genel kullanım olarak almıştım zaten bir kaç yıl önceçokta geniş gibi değil aslında bende ilk aldığımda genişdir diye tereddüt etmiştim benim ablamda bundan kullanıyor o da çok memnun tabi size kalmış gerisi
Ben de dogumdan sonra düşünüyorumBitmişti ama hamile kalınca 2 ay gitmedim ve 2. Aydan sonra çıkmaya başladı.. normalde lazerden sonra birkaç ay çıkmaz derler ama maalesef bende çıktı
Evet ama uzamasını beklemek gerekiyor agdada öyle gezememEn mantıklısı hamilelik boyunca ağdaya gitmek. Ulaşamadığınız yerler de aklınızda kalmamış olur ve hepsi aynı eşitlikte çıkar. Kontrolleriniz de her ay ise ona denk getirirsiniz ağda tarihini
Eminim bu ihtimali düşünmüşsünüzdür ama karnınız çok büyüyünce kendiniz ister Venüs ister epilatör olsun yaparken zorlanırsınız.
Ya bakayim ben direkt olmuyor biliyordumLazerin bebeğe bir zararı yokmuş. Ben hamileyken gitmiştim şükür bişey olmadı. Araştırın isterseniz.
venus jilet nasl.merhabaGenital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ben evlenmeden agda yapıyordum ama simdi kısaları agda almadığı icin agda yapmiyorum ust kismi makineyle altlari venus jiletle yapiyorum tabiki cok cabuk çıkıyor. Lazere gidemem hamileyim. Baska ne yapabilirim , epilatörlerin bikini bolgesi icin olanini alsam iyi mi onlar?