- 29 Kasım 2020
- 135
- 129
- 45
- Konu Sahibi Zenith saati
Merhaba hanımlar ben şimdiye kadar genital temizliğimi epilasyon ile yaptım ağda veya lazer konusunda kararsızım tavsiyelerimizi bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağda çok daha rahat epilasyona göre çok çabuk bitiyor , tabi biraz dayanamaniz lazım o bölgeye lazer yaptırmadım ama ilerde düşünüyorumMerhaba hanımlar ben şimdiye kadar genital temizliğimi epilasyon ile yaptım ağda veya lazer konusunda kararsızım tavsiyelerimizi bekliyorum.
Ağda kararma yapar bence lazer daha iyi ve kalıcı bir çözüm.Merhaba hanımlar ben şimdiye kadar genital temizliğimi epilasyon ile yaptım ağda veya lazer konusunda kararsızım tavsiyelerimizi bekliyorum.
Lazer kalıcı ama koyo tenlilere pek etkili değilmiş özellikle. Beyazlamış kıl köklerine etki etmiyormuş.Ağda kararma yapar bence lazer daha iyi ve kalıcı bir çözüm.
Evet canımızdan önemli degil yaLazer en güzeli ama bu pandemi de lazere gidilmez
O konuda bilgim yok oylemiymis öyleyse iyi esmer tenliyeseniz yapin sizde .Lazer kalıcı ama koyo tenlilere pek etkili değilmiş özellikle. Beyazlamış kıl köklerine etki etmiyormuş.
Ben lazere gittim ve dünyanın en büyük rahatlığıymış he hiç çıkmıyor değil tabi tek tük çıkıyo veya incelmiş şekilde çıkıyo onu da ben ağda yapmayı beceremediğimden e pandemiden kuaföre de gidemediğimden eldivenle alıyorum ay çok şaşırıyodum eldivene inanamıyodum ama çok basitmişMerhaba hanımlar ben şimdiye kadar genital temizliğimi epilasyon ile yaptım ağda veya lazer konusunda kararsızım tavsiyelerimizi bekliyorum.
Kac seans gittiniz ne kadar ödedinizBen lazere gittim ve dünyanın en büyük rahatlığıymış he hiç çıkmıyor değil tabi tek tük çıkıyo veya incelmiş şekilde çıkıyo onu da ben ağda yapmayı beceremediğimden e pandemiden kuaföre de gidemediğimden eldivenle alıyorum ay çok şaşırıyodum eldivene inanamıyodum ama çok basitmiş
Benim nerdeyse tüm vücuttu ve buz lazerdi tek genital ne kadar bilmiyorum ama 8 seansı 2300 müydü 2800 mü hatırlamıyorum şimdi ara kontrollerle beraber 12 seans falan oluyo bide bitiminde +2 seanslık bir ikram mı diyeyim kontrol amaçlı tüy kalan yerlere uyguladıkları vardı ama ben gidemedim pandemi girdi son seanslara giremedim ama ana seanslar bitti diyeyim kontroller kaldı hep belki onları da tamamlasaydım çok daha iyi olacaktı kontrol diye dondurma işlemi yapmadılarKac seans gittiniz ne kadar ödediniz
Bu işlem sırasında aci oluyor mu. Birde tuyler kısa iken mi gitmek gerekir biraz uzun mu olmalıBenim nerdeyse tüm vücuttu ve buz lazerdi tek genital ne kadar bilmiyorum ama 8 seansı 2300 müydü 2800 mü hatırlamıyorum şimdi ara kontrollerle beraber 12 seans falan oluyo bide bitiminde +2 seanslık bir ikram mı diyeyim kontrol amaçlı tüy kalan yerlere uyguladıkları vardı ama ben gidemedim pandemi girdi son seanslara giremedim ama ana seanslar bitti diyeyim kontroller kaldı hep belki onları da tamamlasaydım çok daha iyi olacaktı kontrol diye dondurma işlemi yapmadılar
Uzun olması gerekiyor ki alabilsinler ben gitmedim de giden arkadaşlarım vardı ; jilet tüy dökücü krem vs kesinlikle kulanilmamali makina veya kesmeyeceksin demislerdi.Bu işlem sırasında aci oluyor mu. Birde tuyler kısa iken mi gitmek gerekir biraz uzun mu olmalı
Vaginanın kendi kendini temizleme. Özelliği var doğal floranın bozulmaması için hiç birşey yapmamak gerekir dış bölge bebe sabunu ile yıkanabilir.Temizliği diyince ben de hijyen anladım.
Hah dedim biri sormus
Çok ufaktim 12 yaş falan bir özel hastaneye mantar enf şikayeti ile gitmiştik.
Doktor bana bebek sabunu ile o bölgeyi yikamami , kurulamami sonra ilaçlarımı uygulamamı soylemisti.
Daha sonra o bölgeye sabun şampuan vs sürülmemeli diye okudum her yerde.
Intim ürünlere de güvenmedim kullanmadım hiç açıkçası .
Siz nelerle sağlıyorsunuz temizliği?
Soru içinde soru alin size
Hem başlıkla da uyumlu oldu.
Tüyleri jiletle Alman gerekiyo uzun olursa lazer ışığından kıl yanıp iz oluşturuyor köke faydası olmuyo atış direk kılın kendisine oluyo bu da faydasız jiletle tamamen kesiyorsun lazerden bi gün önce “jilet canlandırır ama” diyenlerdendim ilk seans bişey anlamadım tüyler çıktı 15 gün sonra çıkan tüyler inanır mısın kendi kendine döküldü bolca kese öneriyorlar zaten sonraki seans sonraki derken yavaş yavaş cılız çıkmaya başladı cılızlar da dökülüyo bitiminde zaten çıkmıyo çıkan da cılız çıkıyo bi ağda yapıyosun çıkan birkaç kıla 2-3 ay çıkmıyo hiç bir merkez %100 garanti vermiyo %70-80 oranında tüyler azalıyo ve bu gerçekten doğruBu işlem sırasında aci oluyor mu. Birde tuyler kısa iken mi gitmek gerekir biraz uzun mu olmalı
Jilet , tüy dökücü kullanılmamalı diye biliyordum öyle duymuştum mTüyleri jiletle Alman gerekiyo uzun olursa lazer ışığından kıl yanıp iz oluşturuyor köke faydası olmuyo atış direk kılın kendisine oluyo bu da faydasız jiletle tamamen kesiyorsun lazerden bi gün önce “jilet canlandırır ama” diyenlerdendim ilk seans bişey anlamadım tüyler çıktı 15 gün sonra çıkan tüyler inanır mısın kendi kendine döküldü bolca kese öneriyorlar zaten sonraki seans sonraki derken yavaş yavaş cılız çıkmaya başladı cılızlar da dökülüyo bitiminde zaten çıkmıyo çıkan da cılız çıkıyo bi ağda yapıyosun çıkan birkaç kıla 2-3 ay çıkmıyo hiç bir merkez %100 garanti vermiyo %70-80 oranında tüyler azalıyo ve bu gerçekten doğru
Tüy dökücü evet kimyasal olduğu için o ve lazer bazı bünyelerde tepkime olabiliyo ben jilet kullanmaya devam ettim lazer sürecinde ve gayet memnunum sonuçtan he saç traş makinaları varya erkeklerin onlar da kullanılabiliyor önemli olan tüy görünmeyecek aksi takdirde dediğim gibi o tüyü direk yakıyo hatta deri üstünde de 3-4 gün iz oluyo köke etki etmiyo öyle olursa bi anlamı olmuyo yani benim öyle kalanlar oluyodu tek tük onları yakıyordu mesela ışın cildimde iz kalıyodu 3 gün kadarJilet , tüy dökücü kullanılmamalı diye biliyordum öyle duymuştum m
Olabilir sizin kadar bilgim yok bu konuda olabilir .:)Tüy dökücü evet kimyasal olduğu için o ve lazer bazı bünyelerde tepkime olabiliyo ben jilet kullanmaya devam ettim lazer sürecinde ve gayet memnunum sonuçtan he saç traş makinaları varya erkeklerin onlar da kullanılabiliyor önemli olan tüy görünmeyecek aksi takdirde dediğim gibi o tüyü direk yakıyo hatta deri üstünde de 3-4 gün iz oluyo köke etki etmiyo öyle olursa bi anlamı olmuyo yani benim öyle kalanlar oluyodu tek tük onları yakıyordu mesela ışın cildimde iz kalıyodu 3 gün kadar