Genital bölge temizleyici jel kullanan var mı ?

Biliyorum ama bende koku oluyo enfeksiyon var ilaç kullanıyorum belki faydası olur
Eger problemlerin varsa kesinlikle sebamed al. Ben 1 kez yasadım o tarz bi problem 2 günlüğüne onunla geçti dengelendi bence. Kesinlikle öneriyorum. Ama fiyatı birazcık pahalı geliyor bazen o zaman da niveanınkini alıyorum. Diğer sordukların da hiçbir işe yaramaz.

Bir de ben duşta kullanıyorum sabun ya da duş jeli tahriş edebilen seyler ben en son onu kullanıyorum sabun kurutuculuğu dengelensin diye.

Ben yakın zamanda mantar yaşadım ve o zaman kullanmaya başladım.
Artık derim yanıyor ve yara olmuştu.
Çok faydasını gördüm, günlük sabah akşam kullanıyorum, iyileşmesine rağmen hafif bir yanma, koku hissettiğimde yine kullanıyorum ertesi güne bir şey kalmıyor.

Su bile ph ı bozuyor diyorlar. Ben rahat edemem buna nasl cozm buluyorlar keske bilsem

Doktorlar hiçbişeklde önermiyor o tarz temizleyicileri
Saf su ile yıkamak yeterli

Ben bir doktor kurbanı olarak,enfeksiyon teşhisi konmuş birisiyim ve aklınıza gelebilcek türlü seyleri kullandim. Şu şırınga gibi varya krem vajinaya iteklenen,ondan,biocadin fitil,bir tanede hap, sonra tekrar gittim doktor bana kafana takarsan cocuk olmaz ilk geceden hamile kalan türk filmlerindeki fakir kızlardır dedi :)) recete verdi. Gittim eczaneye ayni ilaclari vermis.
Sonra muhtesem bir doktor buldum ve anlattim. Bana bu ilaçlar mantar ilaci sende mantar olsa hastanenin aciline gelirsin duramazsin tarzinda konustu ki doğru daha once onu da yaşadım. Yuruyemiyordum nerdeyse vajina dudaklarim şişmişti.
Saka değil gerçek ve kasinti da cabasi
Ancak enfeksiyonun ne olduğunu bilmedigimden ve cocuk istediğimden o fitilleri takip altima ped koyup yatıyordum.
O doktor bana tüp bebek yapti. Tuttu.
O zamanlar bana bir jel vermisti vajinayi yikamak icin almistim ama 1 kez bile kullanmadim. Istersen bir araştır.

Gvyna pharma intimate wash soothing
Bana gunluk ped kullanma benim hastalara onerik yedek kilot taşımaları degistirmeleri dedi
Akıntı herkeste farkli olur spesifik bisey dedi
Akıntı kaldikca kokar dedi
Muayne etti ve bisey yok dedi. Yani siz doktora sorun oyle o tip seylerle yıkamayın bence. En iyisi su yani. Ben o doktora cok guvenmeme ragmen gerek gormedim. Duruyor oyle dolapta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…