- 7 Mart 2019
- 2.989
- 1.472
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Ben ikisini de kullandım.Avon yada Farmasi genital bölge temizleyici jel kullanan var mı
Nasıl ?Ben ikisini de kullandım.
Biliyorum ama bende koku oluyo enfeksiyon var ilaç kullanıyorum belki faydası olurO bölge kendi kendini temizleyen bir yapıda zaten hiçbir şey sürmeyin
Eger problemlerin varsa kesinlikle sebamed al. Ben 1 kez yasadım o tarz bi problem 2 günlüğüne onunla geçti dengelendi bence. Kesinlikle öneriyorum. Ama fiyatı birazcık pahalı geliyor bazen o zaman da niveanınkini alıyorum. Diğer sordukların da hiçbir işe yaramaz.Biliyorum ama bende koku oluyo enfeksiyon var ilaç kullanıyorum belki faydası olur
Farmasi doğal aslında iyi değil midir.Bir de ben duşta kullanıyorum sabun ya da duş jeli tahriş edebilen seyler ben en son onu kullanıyorum sabun kurutuculuğu dengelensin diye.
Kullanmayın derim. Genital bölge için saf su yeterli olacaktır. Bu tür kozmetikler doğal yapısını bozabilir. Doktorumla bu konuyu konuşunca kesinlikle onay vermedi. Bir zamanlar bende kullandım ama zamanla mantar yapıyorAvon yada Farmasi genital bölge temizleyici jel kullanan var mı
Su bile ph ı bozuyor diyorlar. Ben rahat edemem buna nasl cozm buluyorlar keske bilsemKullanmayın derim. Genital bölge için saf su yeterli olacaktır. Bu tür kozmetikler doğal yapısını bozabilir. Doktorumla bu konuyu konuşunca kesinlikle onay vermedi. Bir zamanlar bende kullandım ama zamanla mantar yapıyor
Su bile bozuyorken kimyasallar ne hale getirir. Duştan çıkarken sıcak su banyosu yaptır. Ve yukarıdan aşağıya doğru temizlen. Emin ol su yeterli olacaktırSu bile ph ı bozuyor diyorlar. Ben rahat edemem buna nasl cozm buluyorlar keske bilsem
Ben memmun kalmadım maalesef.Farma
Farmasi doğal aslında iyi değil midir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?