R realiist Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2021 1 0 1 25 10 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi realiist #1 İli de defa sebamedin genital bölge temizleme jelini alıcağım ama tam olarak nereye uygulayacağımı bilmiyorum dudaklara sürmem de sakınca var mı
İli de defa sebamedin genital bölge temizleme jelini alıcağım ama tam olarak nereye uygulayacağımı bilmiyorum dudaklara sürmem de sakınca var mı
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.318 1 64.673 548 10 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi realiist #2 realiist .!.: İli de defa sebamedin genital bölge temizleme jelini alıcağım ama tam olarak nereye uygulayacağımı bilmiyorum dudaklara sürmem de sakınca var mı Genişletmek için tıkla... Vajinaya iceriye sürmeyeceksiniz. Vulvada nereye surerseniz sürün. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
realiist .!.: İli de defa sebamedin genital bölge temizleme jelini alıcağım ama tam olarak nereye uygulayacağımı bilmiyorum dudaklara sürmem de sakınca var mı Genişletmek için tıkla... Vajinaya iceriye sürmeyeceksiniz. Vulvada nereye surerseniz sürün.
Homer Simpson D'oh! Pro Üye 29 Temmuz 2021 3.686 25.046 458 Springfield 16 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi realiist #3 Genital bölge temizleme jeli kullanmayın. Vajina, vulva kendi kendini temizleyen organlar zaten. Dışarıdan yaptığımız müdahaleler florayı bozuyor. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Genital bölge temizleme jeli kullanmayın. Vajina, vulva kendi kendini temizleyen organlar zaten. Dışarıdan yaptığımız müdahaleler florayı bozuyor.