• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge sorunuma çözüm :(

Moos

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
12
0
6
Kayseri
Merhaba arkadaşlar . yeni üye oldum daha öncelerden beri her konu hakkında bu siteyi okuyorum vee cok yardımcı oluyor . Benim sorunum genital bölgemdeki tüylerden bıktım artık . Kendimi bildim bileli hep jilet ile aldım ve artık bıktım cunku cok kalın oldu ve kenarlarına doğru çıktı . Artık bıktım yani görseniz . Epilasyon ile alsam cok acıyacagından korkuyorum . 1 Kere agda ıle ustu almayı denedım ama acısından öldüm ufacık bır yer bıle bu kadardı dayanamadım yani . Ne yapmam gerekıyor . Malum birde yaz geldi tatile gidicez bıkının kenarlarında gozukuyor . Bırde jılet ıle aldıgım ıcın sıyah sıyah kokler kalıyor kırmızı benkler oluyor bacak kenarlarında cok rahatsız oluyorum lutfen yardımcı olurmusunuz

Merhaba arkadaşlar . yeni üye oldum daha öncelerden beri her konu hakkında bu siteyi okuyorum vee cok yardımcı oluyor . Benim sorunum genital bölgemdeki tüylerden bıktım artık . Kendimi bildim bileli hep jilet ile aldım ve artık bıktım cunku cok kalın oldu ve kenarlarına doğru çıktı . Artık bıktım yani görseniz . Epilasyon ile alsam cok acıyacagından korkuyorum . 1 Kere agda ıle ustu almayı denedım ama acısından öldüm ufacık bır yer bıle bu kadardı dayanamadım yani . Ne yapmam gerekıyor . Malum birde yaz geldi tatile gidicez bıkının kenarlarında gozukuyor . Bırde jılet ıle aldıgım ıcın sıyah sıyah kokler kalıyor kırmızı benkler oluyor bacak kenarlarında cok rahatsız oluyorum lutfen yardımcı olurmusunuz

epilasyon yaz tatiline yetişmez bence geç kaldın ama ağdayı denemelisin öyle aşırı uzamasını bekleme. bir de canın tatlı geliyordur acısına katlanamıyorsun o yüzden bir ağdacıya git orada aldır başkası alınca mecbur dayanıyorsun :1: hadi bi cesaret o kılları yumuşatman gerek:27:

Eldivenle dene. çok zaman kaybedersin, uğraşırsın ama çok acımıyor derim ben ama sen bilirsin tabi :)

Ben kasıklarıma ağdaya gidiyorum, görünmeyen yerler jilet devam :))

Ben kasıklarıma ağdaya gidiyorum, görünmeyen yerler jilet devam :))

Bu yöntem acıtmıyor. daha evvel bende senin gibi yapıyordum bi cesaret denedim ilk yaptım üstelik. memnun kaldım ki ağdadan korkan bir insanım canım da kıymetlidir :)

Back