Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gidin kültür testi yaptırın direk. Bir de karbonhidrat ve şekerden uzak durun.Merhaba aranizda genital bolgede mantar rahatsizligi yasayan var mi varsa nasil cozum buldunuz acaba ?
Bende de var o sorun vajinal fitil falan kullandım ama ne yazik ki ni faydası olmadı çok fazla kaşıntı da oluyorMerhaba aranizda genital bolgede mantar rahatsizligi yasayan var mi varsa nasil cozum buldunuz acaba ?
Gittim smear testinde cikmis bende hic kasinti falan yoktu ama doktor mantar var deyince sasirdim ilac kullanman gerek dedi bende normalde cok ilac kullanmam ama onun haricinde yapabilecegim birsey var mi diye merak ettimDoktora gidin kültür testi yaptırın direk. Bir de karbonhidrat ve şekerden uzak durun.
Bi yerde okumustum sirkeli su ile temizleyin yaziyordu ama emin olamadim acikcasiBende de var o sorun vajinal fitil falan kullandım ama ne yazik ki ni faydası olmadı çok fazla kaşıntı da oluyor
Bende kaşıntım olduğunda kullanıyorum doktorum önermişti iyi geliyor deneyin..Bi yerde okumustum sirkeli su ile temizleyin yaziyordu ama emin olamadim acikcasi
Cok tesekkkurler bi deneyecegim o zamanBende kaşıntım olduğunda kullanıyorum doktorum önermişti iyi geliyor deneyin..
Anladım dediğim gibi beslenmenize dikkat edin ve bağışıklığınızı güçlü tutmaya çalışın. Doktor hap fitil vs verdiyse düzenli kullanın. Mantarda eşli tedavi de gerekir yoksa sürekli yineler.. onun dışında C vitamini almaya çalışın. Kızılcık, kuşburnu bitki çayları vs. Kızılcıkın tabletleri de satılıyor cranberry diye geçiyor. O bölgenizi sabah akşam idrar yaptıktan sonra baticonla da silebilirsiniz o da mantarı önlüyor. Probiyotik tüketin kefir, yoğurt, sirkeli şeyler, turşu vs.Gittim smear testinde cikmis bende hic kasinti falan yoktu ama doktor mantar var deyince sasirdim ilac kullanman gerek dedi bende normalde cok ilac kullanmam ama onun haricinde yapabilecegim birsey var mi diye merak ettim
Ayy cok tesekkur ederimm bilgilerinizeeAnladım dediğim gibi beslenmenize dikkat edin ve bağışıklığınızı güçlü tutmaya çalışın. Doktor hap fitil vs verdiyse düzenli kullanın. Mantarda eşli tedavi de gerekir yoksa sürekli yineler.. onun dışında C vitamini almaya çalışın. Kızılcık, kuşburnu bitki çayları vs. Kızılcıkın tabletleri de satılıyor cranberry diye geçiyor. O bölgenizi sabah akşam idrar yaptıktan sonra baticonla da silebilirsiniz o da mantarı önlüyor. Probiyotik tüketin kefir, yoğurt, sirkeli şeyler, turşu vs.
Bu arada bunlara rağmen geçmezse yine de detaylı bir kültür testi yaptırın bazen mantarın altında yatan başka bir enfeksiyon olabiliyor. Tekrar geçmiş olsun
1 çay kaşığı karbonatla 1 çay bardağı suyu iyce karıştır siringayla rahminin içine sık canım benim doktorum önermişti bunu ise yariyorGittim smear testinde cikmis bende hic kasinti falan yoktu ama doktor mantar var deyince sasirdim ilac kullanman gerek dedi bende normalde cok ilac kullanmam ama onun haricinde yapabilecegim birsey var mi diye merak ettim
Not:Eczaneyi aradım reçetesiz alınabiliyormuş 5 yıldan beri bu fitilleri hazırladıklarını söylediler.Reçetesiz satılıyor mu peki? Gittigimizde alabiliyor muyuz yani hazır mı?Teşekkürler...
Bayramın 1.günü nöbetçi eczaneymiş bilgin olsun.Eczaneyi söyleyenden Allah razı olsun. Bayramdan sonra Fatih'e gidip alacağım. 2 senedir çekiyorum bu illeti. Ben ki sağlık konusunda ne badireler atlatmış insanım. Hayatımda böyle inatçı bir şeyle karşılaşmadım. Ne yaptıysam kar etmedi. Yine de çok şükür demek lazım. Beterin beteri var ama bu şekilde de yaşanmıyor. Borik asitle kurtulmayı başarırsam buradan yazacağım arkadaşlar. İnşallah işe yarar da herkese bir faydamız dokunur.
Fiyati ne kadarmis biliyo musunuzBayramın 1.günü nöbetçi eczaneymiş bilgin olsun.
Tanesi 12 liraydı 60 tane devam etmek gerekiyormuşFiyati ne kadarmis biliyo musunuz