• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital Bölge Lezyoınları -Siğiller

beyhankcgl

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
9
1
6
34
Ankara
Arkadaşlar
Siğil konusunda nacizane önerim
-Kesinlikle piyasada satılan tıbbi ilaç dışı bir madde kullanmayın
-Siğillerden kurtulmanın yolu ,öncelikle doktordan geçer, bunun uluslararası bilimsel yöntemleri bellidir.
- Koterizasyon
- lazer (Bu da bir nevi koterizasyondur)
- Dondurma - Cryo-

Bunlar ilk ikisi kesinlikle doktor uygulamasıdır.

Cryo da öyle , ancak son dönemde doktora çeşitli nedenlerle gidemeyenler için portatif cryolar çıktı.
İnternetten araştırma yapıp bulabilirsiniz.

Unutmayın, genital siğiller eşinizden veya partnerinizden de size geçmiş olabilir.

Saglıcakla kalın

Beyhan Ankara

Emekli Ebe Hemşire Ablanız

Son düzenleme:
Bu konuda elimden geldiğince yardımcı olabilirim

Yardım lütfen :(
Merhabalar bende yeni üye oldum ve bilginize çok ihtiyacım var kızlar..24 yaşındayım ve evliyim 3 hafta önce rahim ağzında siğil farkettim ve hemen doktora gittim kondilom olduğunu söyledi sonra yakılması gerekiyor dedi ve özel klinikte yaktı doktorum bu arada rahmin iç kısmınada bi kaç tane yayılmış 5 6 tane yakmış narkoz verdiler yarım saate uyandım aradan 2 hafta geçti iç bölümde şerit şeklinde kabarcıklar var su toplaması gibi aynı.ve bügünde kan geldi çok korkuyorum hala canım yanıyor ve kaşıntım çok fazla eşimle çocuk yapmayı planlıyoruz ama rahim içinin ağrısından mümkün olmuyor.. Bu iyileşme süresi ne kadar sürer korkulacak bişi var mıdır acaba kendini yiyip bitiyorum aynı durumu yaşayan var mı:((

Back