• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge lazer

kopuksuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
201
24
118
kızlar cahilliğim için özür diliyorum öncelikle hiç agda yaptırmadım hep kendim yaptığım için de bir bilgim yok bu konuyla alakalı. :(
lazer için gidildiğinde çamaşırları tamamen mı cıkartıyosun yoksa hani bir bölgeyi kapatıp diğerine falan mı geçiliyor anlatırsanız sevinirim, popo arası falan nasıl olur hiç bilmiyorum iki gün sonra gidicem lazere cok utanıyorum :(
ve acır mı agdaya dayanabiliyorum buna da dayanırım herhalde

Ben gidiyorum acayip aciyor :( tabikide tamamen cikartiyorsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım acı eşiğine bağlı tamamaen çamaşır çıkrıyrsun birde popo arasınıda yapıyorla
r

Camasirni cikariyorsun ustune gomlek veriorlar genjs bole kalcana kdr uzunlukta sonra uzaniorsun ve yapiorlar sonra arkasi icinde yuz ustu uzaniosun duz. Yapan kisi aralio hafif yapio 2 dkda suruo kendini tut ama bliosun ki jilet yapmis ve aradan en az 3 gun gecmjs olmasi lazim.. tuylerin kalin sert olmasi gerekior en ii sonuc icin.. bende neredeyse acimio ya bole hafif yuzumu eksitiorum yapilirken ama aletten alete gore degisio bicok kisi asiri acidigni soyluor.. onlar icnde uyusturucu krem var islemden yarim saat once suruluo bise hissetmiosun.. gittign yerde sor acitiomu die acitiosa krem verebilirler ordan yada eczaneden emla kremj var onuda kullanablirsin gecmis olsun smdiden :))

Camasirni cikariyorsun ustune gomlek veriorlar genjs bole kalcana kdr uzunlukta sonra uzaniorsun ve yapiorlar sonra arkasi icinde yuz ustu uzaniosun duz. Yapan kisi aralio hafif yapio 2 dkda suruo kendini tut ama bliosun ki jilet yapmis ve aradan en az 3 gun gecmjs olmasi lazim.. tuylerin kalin sert olmasi gerekior en ii sonuc icin.. bende neredeyse acimio ya bole hafif yuzumu eksitiorum yapilirken ama aletten alete gore degisio bicok kisi asiri acidigni soyluor.. onlar icnde uyusturucu krem var islemden yarim saat once suruluo bise hissetmiosun.. gittign yerde sor acitiomu die acitiosa krem verebilirler ordan yada eczaneden emla kremj var onuda kullanablirsin gecmis olsun smdiden :))

çok teşekkür ederim jiletle aldım bu sefer 5 günlük falan, fazla uzun olması daha cok mu acı yapar acaba

çok teşekkür ederim jiletle aldım bu sefer 5 günlük falan, fazla uzun olması daha cok mu acı yapar acaba

Yok canim uzun birakki kokler siyah cikmis olsun ve kil yapina bakilsin die orda temizliorlar zaten islemden hemen once.. tuy varken yapilmior yani maksat kokler kalin olmus olsun die alinip biraz uzamasi beklenir

Back