- 21 Haziran 2022
- 77
- 17
- 8
- Konu Sahibi Eglencesineee344
Toplam kaç seans gerçekleşti guzellik uzmani olarak soruyorumAaa bendede polikistiğe benziyorsun demişti sadece bende şuan 2 seans olfu bayağı fark gözüküyor ama altlar haricinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplam kaç seans gerçekleşti guzellik uzmani olarak soruyorumAaa bendede polikistiğe benziyorsun demişti sadece bende şuan 2 seans olfu bayağı fark gözüküyor ama altlar haricinde
Ben güzellik salonuna gitmedim, evde 5 ay içinde bitirdim bikini bölgesini. Ama güzellik salonuna giden arkadaşlarımın hiç birinde bitirmedi, hatta birisi baya kavga etmişti. Sonuçta para kolay kazanılmıyor. İğneli daha hızlı bitiriyormus diyorlar ama iz bırakma ihtimali varmışKızlar lazer epilasyona başladım, buz lazer 2.seansım şuan bile tüylerde azalma oldu ama bitek genitalde fark göremedim. sizlerin tecrübelerini de okumak isterim. Memnun kaldınız mı ?
Evde ipl yapmışsınızdır o uyutuyor bitirmesi imkansız. Modern ağda gibi. Merkezlerde de makine önemli.Ben güzellik salonuna gitmedim, evde 5 ay içinde bitirdim bikini bölgesini. Ama güzellik salonuna giden arkadaşlarımın hiç birinde bitirmedi, hatta birisi baya kavga etmişti. Sonuçta para kolay kazanılmıyor. İğneli daha hızlı bitiriyormus diyorlar ama iz bırakma ihtimali varmış
Ama sizinki daha 2 seans olmuş. Zaten genelde bikini bölgesinde tüyler geç dökülüyor
Yanlış bilgi vermeyelim, kul hakkina gireriz Allah korusunEvde ipl yapmışsınızdır o uyutuyor bitirmesi imkansız. Modern ağda gibi. Merkezlerde de makine önemli.
Ben salon sonrası kalanlar iç,n kullanıyorum. Böylece kılsız geziyorum. İpl sarıları da uyutuyor çünküYanlış bilgi vermeyelim, kul hakkina gireriz Allah korusun
İpl cihazları yoğun darbeli ışık'tır, tüy foliküllerinin sayısını azalttır.
%50 uyutuyor %50 kökten bitiriyor
Seanslar bittikten sonra en az 4 yıl boyunca hiç tüy çıkmıyor. Arada çıkan %50 uyuyan tüyleri tekrar lazerle alınabiliyor.
Yani 4 yıl sonra tüylerin hepsi yeniden uyanmıyor. Sadece kalan %50 kisimlik uyanıyor.
Bitirmesi imkansız demeyelim, bilimsel değil. Çünkü herkesin cilt ve kıl yapısı çok farklı
Özlem Ucel YouTube da evde lazer deneyimini anlatmıştı, buraya yazayım belki kimilerine rehber olur.
Ama tabi evde uğraşmak istemeyenlere, salon büyük rahatlık.