• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge lazer yaptıranlar memnunmusunuz

Canım hiç bitmiyor maalesef..Bekarsan hele boşver hiç yaptırma doğumla aynı haline dönüyor.Tecrübe ile sabit..
Lazere ilk gittiğimde kadın açıkça söyledi “Eğer önceden ağda yapıyorsan daha etkili olur.Bazı yerlerde kalır bazı yerlerde geçer” dedi.Dediği gibi oldu mesela bacakta sıfırlanmış tek tük çıkarken genitalde hiç bir şey olmadı.Sonuç =Jiletle ılık duş sonrası devam…

29 yaşındayım 16-17 yaşlarındayken lazer yaptırmıştım. Yaklaşık 16 seans kadar gittim. Etkisini gördüm epey azalma oldu. Genital bölgede alt kisimda pek azalma olmamıştı. Zaten yaptırırken epey aciyordu. Hamilelik sonrasında gobusumun üstünde de tüylenme oldu. Hormonlar değiştiği için biraz daha tüylenme oldu sanki. Yine de kollarda, bacaklarda, koltukaltinda baya az tüylenme fazla yok.

Kesinlikle çok memnunum.
Özellikle bikini bölgesi tamamen gitti.
Üst tarafları falan.
Alt tarafta biraz var ama çok az.
Ben devam ediyorum zaten 8 seans falan olucak .
Bu ay randevu alıp gıdıcem yaz gelmeden bir seans daha gerekli.
Agda falan hiç uğraşmayın kızlar valla neymiş her ay uzasın bekle falan neymiş yani

Sizinle ayni sorunu yasadim. Her bölge için memnundum, ama genitalda yine çikiyordu. Elbette bir azalma oldu ama yine de geliyordu.
Birde saçim için bepanthen ve biotin ignesi vurduruyordum, iki ayin sonucunda genitalda tam gaz tüy geldi :(

Kızlar lazer epilasyona başladım, buz lazer 2.seansım şuan bile tüylerde azalma oldu ama bitek genitalde fark göremedim. sizlerin tecrübelerini de okumak isterim. Memnun kaldınız mı ?
Ben güzellik salonuna gitmedim, evde 5 ay içinde bitirdim bikini bölgesini. Ama güzellik salonuna giden arkadaşlarımın hiç birinde bitirmedi, hatta birisi baya kavga etmişti. Sonuçta para kolay kazanılmıyor. İğneli daha hızlı bitiriyormus diyorlar ama iz bırakma ihtimali varmış

Ama sizinki daha 2 seans olmuş. Zaten genelde bikini bölgesinde tüyler geç dökülüyor

Ben güzellik salonuna gitmedim, evde 5 ay içinde bitirdim bikini bölgesini. Ama güzellik salonuna giden arkadaşlarımın hiç birinde bitirmedi, hatta birisi baya kavga etmişti. Sonuçta para kolay kazanılmıyor. İğneli daha hızlı bitiriyormus diyorlar ama iz bırakma ihtimali varmış

Ama sizinki daha 2 seans olmuş. Zaten genelde bikini bölgesinde tüyler geç dökülüyor
Evde ipl yapmışsınızdır o uyutuyor bitirmesi imkansız. Modern ağda gibi. Merkezlerde de makine önemli.

Evde ipl yapmışsınızdır o uyutuyor bitirmesi imkansız. Modern ağda gibi. Merkezlerde de makine önemli.
Yanlış bilgi vermeyelim, kul hakkina gireriz Allah korusun 😯
İpl cihazları yoğun darbeli ışık'tır, tüy foliküllerinin sayısını azalttır.
%50 uyutuyor %50 kökten bitiriyor

Seanslar bittikten sonra en az 4 yıl boyunca hiç tüy çıkmıyor. Arada çıkan %50 uyuyan tüyleri tekrar lazerle alınabiliyor.

Yani 4 yıl sonra tüylerin hepsi yeniden uyanmıyor. Sadece kalan %50 kisimlik uyanıyor.

Bitirmesi imkansız demeyelim, bilimsel değil. Çünkü herkesin cilt ve kıl yapısı çok farklı☺️

Özlem Ucel YouTube da evde lazer deneyimini anlatmıştı, buraya yazayım belki kimilerine rehber olur.

Ama tabi evde uğraşmak istemeyenlere, salon büyük rahatlık.

Yanlış bilgi vermeyelim, kul hakkina gireriz Allah korusun 😯
İpl cihazları yoğun darbeli ışık'tır, tüy foliküllerinin sayısını azalttır.
%50 uyutuyor %50 kökten bitiriyor

Seanslar bittikten sonra en az 4 yıl boyunca hiç tüy çıkmıyor. Arada çıkan %50 uyuyan tüyleri tekrar lazerle alınabiliyor.

Yani 4 yıl sonra tüylerin hepsi yeniden uyanmıyor. Sadece kalan %50 kisimlik uyanıyor.

Bitirmesi imkansız demeyelim, bilimsel değil. Çünkü herkesin cilt ve kıl yapısı çok farklı☺️

Özlem Ucel YouTube da evde lazer deneyimini anlatmıştı, buraya yazayım belki kimilerine rehber olur.

Ama tabi evde uğraşmak istemeyenlere, salon büyük rahatlık.
Ben salon sonrası kalanlar iç,n kullanıyorum. Böylece kılsız geziyorum. İpl sarıları da uyutuyor çünkü

Lazerin her türlüsü için tamamen bitiyor diyenlere inanmayın. İğneli lazerde dahi yıllar sonra kıllar yeniden çıkabiliyor, birden fazla kişi ile tecrübe edilmiştir. Bununla birlikte ben 2018 yılından bu yana düzenli olarak diod-alex yaptırıyorum. İlk başladığımda 5 ay boyunca her ay gittim. Sonra süreler uzamaya başladı. 2-3-4 ay şeklinde aralarla gitmeye devam ettim ve şu anda senede bir kez ilkbaharda tüm vücut yaptırıyorum 1 sene gidiyor. Genital bölgede alt kısımlar ve makat bölgesi tamamen bitmiyor, az da olsa kıl çıkışı var. Üst taraflarda 10 kıl çıkıyordur toplam. Bacaklar çok çok inceldi. İki senede bir yaptırsam da idare eder. Kollar asla bitmiyor, zaten doktorun söylediğine göre de en zor yer kollarmış. Koltukaltı 5-6 kıl çıkıyor. Yine de yıllarca ağda ve jilet ile uğraşmaktansa lazeri kesinlikle tercih ve tavsiye ederim. Ancak doğru kıla doğru lazer çok önemli. Herkesin kılına buz lazer yapılamayacağı gibi herkesin kılına alex de yapılamaz 😇

Back
X