- 26 Ağustos 2022
- 323
- 152
- 18
- Konu Sahibi Eglencesineee344
Kızlar lazer epilasyona başladım, buz lazer 2.seansım şuan bile tüylerde azalma oldu ama bitek genitalde fark göremedim. sizlerin tecrübelerini de okumak isterim. Memnun kaldınız mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben memnunum baya dökülmeler oldu. Ben alex yaptırıyorum bikiniyeKızlar lazer epilasyona başladım, buz lazer 2.seansım şuan bile tüylerde azalma oldu ama bitek genitalde fark göremedim. sizlerin tecrübelerini de okumak isterim. Memnun kaldınız mı ?
Ben 2 yıla yakın gittim lazere iki farklı yere. Bikini bölgesinin alt tarafında tamamen bitme olmuyor giden herkesin yorumu böyle ama azalıyor. Diğer tüm bölgelerim tamamen bitti gibi birşey.Kızlar lazer epilasyona başladım, buz lazer 2.seansım şuan bile tüylerde azalma oldu ama bitek genitalde fark göremedim. sizlerin tecrübelerini de okumak isterim. Memnun kaldınız mı ?
Peki üst taraf nasil dudak kısmının üstü?Ben 2 yıla yakın gittim lazere iki farklı yere. Bikini bölgesinin alt tarafında tamamen bitme olmuyor giden herkesin yorumu böyle ama azalıyor. Diğer tüm bölgelerim tamamen bitti gibi birşey.
Üst taraflarında dökülme oldumu Peki genital bölgeninBen 2 yıla yakın gittim lazere iki farklı yere. Bikini bölgesinin alt tarafında tamamen bitme olmuyor giden herkesin yorumu böyle ama azalıyor. Diğer tüm bölgelerim tamamen bitti gibi birşey.
Evet orası tamamen bittiPeki üst taraf nasil dudak kısmının üstü?
İyi bari , seanslarim bitince ek seans isterim genital için bitmese bile ne kadar azalsa kârdır genital içinEvet orası tamamen bitti
Evet gerçekten öyleİyi bari , seanslarim bitince ek seans isterim genital için bitmese bile ne kadar azalsa kârdır genital için
Aaa bendede polikistiğe benziyorsun demişti sadece bende şuan 2 seans olfu bayağı fark gözüküyor ama altlar haricindeToplam 25 seansa yakın gittim tüylerimde hiç bir azalma olmadı polikistik overim olduğu için bende etki etmedi
Polikistik over varsa azalma olsa bile tekrar eder bir doktora görün benim yaptığım hatayı yapma boş yere para verirsin sendeAaa bendede polikistiğe benziyorsun demişti sadece bende şuan 2 seans olfu bayağı fark gözüküyor ama altlar haricinde
Üst bacak ve kolada yaptırdınız mı oralar nasıl yaptırdıysanız bittim iBen 2 yıla yakın gittim lazere iki farklı yere. Bikini bölgesinin alt tarafında tamamen bitme olmuyor giden herkesin yorumu böyle ama azalıyor. Diğer tüm bölgelerim tamamen bitti gibi birşey.
Üst bacak ve tüm kolumu da yaptırdım yaptırdıgım dönemde bitmişti. Fakat şuan hamileyim tekrar çıktı ama eskisi gibi değil yine de memnunumÜst bacak ve kolada yaptırdınız mı oralar nasıl yaptırdıysanız bittim i
Kul tipiniz nasıldı incesiydi benim ince pek görmüyor oraları hangi cihazla girdinizÜst bacak ve tüm kolumu da yaptırdım yaptırdıgım dönemde bitmişti. Fakat şuan hamileyim tekrar çıktı ama eskisi gibi değil yine de memnunum
Kıllarım kalın köklü ve siyahtı. Alexle girmiştimKul tipiniz nasıldı incesiydi benim ince pek görmüyor oraları hangi cihazla girdiniz
O birkaç seans sonrası azalıyor. Üstler çabuk gidiyor ama altlar 7 8 seansta anca azalmaya başlıyor yaKızlar lazer epilasyona başladım, buz lazer 2.seansım şuan bile tüylerde azalma oldu ama bitek genitalde fark göremedim. sizlerin tecrübelerini de okumak isterim. Memnun kaldınız mı ?
İnsallahO birkaç seans sonrası azalıyor. Üstler çabuk gidiyor ama altlar 7 8 seansta anca azalmaya başlıyor ya
Merhaba buz lazerde genital bölgede acı çok oluyor mu? Ben dioda girmiştim çok acıyordu, şimdi buz lazere geçmeyi planlıyorum. Acısı olmuyor diye okudum, sizce öyle mi?Kızlar lazer epilasyona başladım, buz lazer 2.seansım şuan bile tüylerde azalma oldu ama bitek genitalde fark göremedim. sizlerin tecrübelerini de okumak isterim. Memnun kaldınız mı ?