Genital bölge lazer ile beyazlatma

nurkarli

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
69
31
32
Kızlar burda fazla cevap bulamadığımdan süreci sizinle paylaşmak isterim evlenmeyi düşünüyorum eş adayım takılmaz ama ben rahatsız olduğum için esra çabuk cömerte gittim.Genital bölgemde yoğun bir karartı bikini falan giyemiyordum kenarlara kadar uzadı ağda jilet bölgeyi karartmıştı ilk seanstan memnun kaldım 2.si için randevu aldım.Doktorumda yöntemde etkili düşünenlere tavisye ederim

Kac seans gitmek gerekiyor peki sonuctan memnunmusunuz.
Islem sonrasinda iyilesme suresi nasil oluyor yaptiran arkadaslar bilgi verise cok sevinirim

Kızlar burda fazla cevap bulamadığımdan süreci sizinle paylaşmak isterim evlenmeyi düşünüyorum eş adayım takılmaz ama ben rahatsız olduğum için esra çabuk cömerte gittim.Genital bölgemde yoğun bir karartı bikini falan giyemiyordum kenarlara kadar uzadı ağda jilet bölgeyi karartmıştı ilk seanstan memnun kaldım 2.si için randevu aldım.Doktorumda yöntemde etkili düşünenlere tavisye ederim
Merhaba Nurkarli seans ücretini paylaşabilir misin acaba, ortalama hakkında fikir edinmek istiyorum ?

Kac seans gitmek gerekiyor peki sonuctan memnunmusunuz.
Islem sonrasinda iyilesme suresi nasil oluyor yaptiran arkadaslar bilgi verise cok sevinirim
Tek seans yeterli canım benim işlem yapıldığı gün bazı haberler aldım aksilik başlamış bulunmuştuk Esra Hanım da yardımcı oldu.Bölge uyuşturuluyor lazerle işlem yapıldıktan sonra bölgeye krem uyguluyorsunuz deriniz dökülüyor yavaş yavaş 15 gün sonra açıldığını görüyorsunuz.Kontrole gidiyosunuz toplam seans 20 dk falan sürüyor tabi ben apar topar kalkmak zorunda kaldım bu haftya gidicem

Ben de yaptirnak istiyorum kardesimin hamileligi vesilesiyle Esra Hocayla tanistik sormayi unuttugum kararan alan fiyati Etkiliyormu? Tatile gitmeden kurtulurmuyum 15 20 gunde sonuclaniyormus bittikten sonra tatile gitsem zarar edermi ust kisim daha koyu benim.

Guler yuzlu ve samimi bir bayan eli de hafif mi ben islemden biraz korkuyorum da aci durumu nedir? Simdiden cevaplar icin teekkur ederim☺️

Ben de yaptirnak istiyorum kardesimin hamileligi vesilesiyle Esra Hocayla tanistik sormayi unuttugum kararan alan fiyati Etkiliyormu? Tatile gitmeden kurtulurmuyum 15 20 gunde sonuclaniyormus bittikten sonra tatile gitsem zarar edermi ust kisim daha koyu benim.

Guler yuzlu ve samimi bir bayan eli de hafif mi ben islemden biraz korkuyorum da aci durumu nedir? Simdiden cevaplar icin teekkur ederim☺️
Hayır az bir bölgede olsa tüm alanda olsa aynı fiyat bende sormuştum bunu 1 hafta acı hissediyorsun ağrın olmuyor ama en azından bende öyle olmuştu hemen tatile gitmeniz nekadar doğru bilemem gittiğinizde bir sorun Esra hanıma kontrole gittim bende çok iyi hissediyorum.Takıntılı biri olunca bir insan uğraşıp duruyor.Korkulcak bişey yok bu arada kararınızı alıp gitmeniz gerek :)

Ben de bu durumdan çok şikayetçiydim bu konuda tek seansda işlem yapıldı Genital Beyazlatma Op Dr Hasan ulaş Başyurt yardımcı oldu kendisi Mono sağlıkta tavsiye ederim ..
İşlem sonrası ödem oldu? oturmanızı günlük işlerinizi etkileyecek bir ağrınız oldu mu?lokal anestezi ile mi yapıldı?Dr Hasan Ulaş Başkurt a yaptırmayı ben de düşünüyorum da

Hayır az bir bölgede olsa tüm alanda olsa aynı fiyat bende sormuştum bunu 1 hafta acı hissediyorsun ağrın olmuyor ama en azından bende öyle olmuştu hemen tatile gitmeniz nekadar doğru bilemem gittiğinizde bir sorun Esra hanıma kontrole gittim bende çok iyi hissediyorum.Takıntılı biri olunca bir insan uğraşıp duruyor.Korkulcak bişey yok bu arada kararınızı alıp gitmeniz gerek :)
Bir cesaretle gittim islemi yaptirdim iyilesti bile nerdeyse 11inde yaptirdim eli hafifmis cidden doktorun uyustu zaten bolge oyle basladik aciyo ama yani ilk gunlet ozellikle hissettim ama suan acildi tonum

Tam yeri bilgisi nerde bu doktorun kesin memnun kaldınız mı acaba
Tunalı Hilmide muayenesi Esra Çabuk Cömert diye yazıyor zaten teknosa var onun üstü korkularım vardı ama tümü gitti memnun kaldım işini severek yapan bi doktor giderseniz eğer demek istediğimi anlarsınız zaten ilk karşılama ve ilgi cidden farkettiriyor.

Bir cesaretle gittim islemi yaptirdim iyilesti bile nerdeyse 11inde yaptirdim eli hafifmis cidden doktorun uyustu zaten bolge oyle basladik aciyo ama yani ilk gunlet ozellikle hissettim ama suan acildi tonum
Cilt yeniliyo kendini sonuçta bunu göze almak gerek hayırlı olsun

Genetik genital kararmalar da beyazlıyor mu? Bir de yüzde kaç oranında bir beyazlama görülüyor canım?

Genetik genital kararmalar da beyazlıyor mu? Bir de yüzde kaç oranında bir beyazlama görülüyor canım?
Genetik veya sonrasi farketmiyorki bölgeye lazer uygulanıyor ve cilt kabuk atıyor yani yenilendiği için ton açılıyor elinizde kabuk bağlar sonra altından açık ton çıkar ya öyle düşünün.% veremiycem ama benim yaklaşık 3 ton açıldı.

Kızlar genital renginiz kırmızımsı mı oldu yoksa cildinize göre birkaç ton açığı mıı benm suan kızarıyor daa sonucu merak ediyorum

Ben hem renk açma hem lazer epilasyon düşünüyorum ama hangisinden başlamak daha doğru olur bilemiyorum. Bilgisi olan var mı?

X