- 22 Mayıs 2019
- 544
- 265
- 33
-
- Konu Sahibi Sonya Blade
Zamanında Alex ile yaptırıyordum, benim de kalıyordu. Ben kesinlikle sevmiyorum yarım yamalak iş, rötüş işlemi talep ediyordum kalanlar için; siz de ekstra işlem isteyin.Merhaba bir poliklinikte lazer epilasyon yaptırıyorum.Orijinal soprano ice platinum ve alexsandrite kombine kullanılıyor.Özel bölge ve kol altı Alex yapıldı kol ve bacak ise buz.Bikini bölgesine epilasyon yapılırken iç dudak kısmı nasıl yapılıyor yani bana üstünkörü gibi geldi dudak içlerini falan detaylı yapmıyorlar.Diğer yerlerde mi aynı diye merak ettimAralarda kalıyor benim çünkü
Ekstra işlem talep edeceğim son seansımdı üstelik.İyi klinikler böyle yapıyorlarsa diğerleri nasıl yapıyordur düşünemiyorum.Zamanında Alex ile yaptırıyordum, benim de kalıyordu. Ben kesinlikle sevmiyorum yarım yamalak iş, rötüş işlemi talep ediyordum kalanlar için; siz de ekstra işlem isteyin.
Sormayın, ben de genitali bir hastanede yaptırdım güya. Hep bırakıyorlardı bir yerlerde, özellikle iç dudaklarda kalıyordu. Ben ilk olarak lazer yaptırdım. Bacaklarımda ve koltuk altımda ciddi işe yaradı, %80 %90’ı yok oldu;ama genitalde istediğim verimi alamadım. Genitalde %30 gibi bir azalma sağlandı sayılır, evet azaldı ama araları biraz açıldı sanki o kadar. Kalanlar için iğneli epilasyon yaptırdım. Tamamen kurtuldum.Ekstra işlem talep edeceğim son seansımdı üstelik.İyi klinikler böyle yapıyorlarsa diğerleri nasıl yapıyordur düşünemiyorum.Siz nasıl bitirdiniz ya da bitirebildiniz mi
Ne güzel tamamen bitirmiş olduğunuza sevindim.Kol ve bacak buz yapıldı hiç verim alamadım.Büyük bölgeler oldugu için mi bu bölgelere Alex yapmıyorlar anlamadım.Ten rengim beyaz değil buğday tenliyim.Genital ve kol altında Alex işe yaradı genitalin üst kısmında yani.Sormayın, ben de genitali bir hastanede yaptırdım güya. Hep bırakıyorlardı bir yerlerde, özellikle iç dudaklarda kalıyordu. Ben ilk olarak lazer yaptırdım. Bacaklarımda ve koltuk altımda ciddi işe yaradı, %80 %90’ı yok oldu;ama genitalde istediğim verimi alamadım. Genitalde %30 gibi bir azalma sağlandı sayılır, evet azaldı ama araları biraz açıldı sanki o kadar. Kalanlar için iğneli epilasyon yaptırdım. Tamamen kurtuldum.
İğneliye nasıl dayandınız ya. Ben 20 seansa yakın gittim bikini bölgesine buz lazer yaptırdım çok zordu çok acıdı.. Üst bölge evet çok çok inceldi.tüy çeklinde çıkıyor çıkanlar ve çok az. Ama dudak bölgesi boşluklar var çok hafif onun dışında yine bildiğimiz kalın kıl kaldı. İç dudakları söylemiyorum bile. Valla öneriyorsanız iğneliyi ben de deneyeyim.Sormayın, ben de genitali bir hastanede yaptırdım güya. Hep bırakıyorlardı bir yerlerde, özellikle iç dudaklarda kalıyordu. Ben ilk olarak lazer yaptırdım. Bacaklarımda ve koltuk altımda ciddi işe yaradı, %80 %90’ı yok oldu;ama genitalde istediğim verimi alamadım. Genitalde %30 gibi bir azalma sağlandı sayılır, evet azaldı ama araları biraz açıldı sanki o kadar. Kalanlar için iğneli epilasyon yaptırdım. Tamamen kurtuldum.
genitalin alt kısmında kimse verim aramıyor galiba. Siz de alamamışsınızNe güzel tamamen bitirmiş olduğunuza sevindim.Kol ve bacak buz yapıldı hiç verim alamadım.Büyük bölgeler oldugu için mi bu bölgelere Alex yapmıyorlar anlamadım.Ten rengim beyaz değil buğday tenliyim.Genital ve kol altında Alex işe yaradı genitalin üst kısmında yani.
İğneli acımadı mıSormayın, ben de genitali bir hastanede yaptırdım güya. Hep bırakıyorlardı bir yerlerde, özellikle iç dudaklarda kalıyordu. Ben ilk olarak lazer yaptırdım. Bacaklarımda ve koltuk altımda ciddi işe yaradı, %80 %90’ı yok oldu;ama genitalde istediğim verimi alamadım. Genitalde %30 gibi bir azalma sağlandı sayılır, evet azaldı ama araları biraz açıldı sanki o kadar. Kalanlar için iğneli epilasyon yaptırdım. Tamamen kurtuldum.
Lokal anesteziyle yaptırdım. Dolayısıyla acımadı.İğneli acımadı mı
Lazer acısı iğneli acısı yanında sinek ısırığı gibi kalıyor. Ben kollarıma yüzüme iğneli yaptırdım, lokalsiz olduğu için acısını biliyorum; bu bölgelerde dayanılabiliyor. Fakat genitali lokalle yaptırdığımdan acı hissetmedim. Benim de lazeri bıraktığımda genitalim dediğiniz gibiydi ama sonradan hepsi çıktı. Lokalle yapıldığı ve geniş bölge olduğu için genitale kesinlikle paraya kıyın ve yaptırın diyorum. Şu an bir bebek teni gibi, o kadar değiyor ki; kendime yaptığım en güzel şey genital iğneli epilasyonu oldu.İğneliye nasıl dayandınız ya. Ben 20 seansa yakın gittim bikini bölgesine buz lazer yaptırdım çok zordu çok acıdı.. Üst bölge evet çok çok inceldi.tüy çeklinde çıkıyor çıkanlar ve çok az. Ama dudak bölgesi boşluklar var çok hafif onun dışında yine bildiğimiz kalın kıl kaldı. İç dudakları söylemiyorum bile. Valla öneriyorsanız iğneliyi ben de deneyeyim.
O zaman lokalle iğneli yaptırıp bitirmek en güzeli. Kaç seansta bitti peki?Lazer acısı iğneli acısı yanında sinek ısırığı gibi kalıyor. Ben kollarıma yüzüme iğneli yaptırdım, lokalsiz olduğu için acısını biliyorum; bu bölgelerde dayanılabiliyor. Fakat genitali lokalle yaptırdığımdan acı hissetmedim. Benim de lazeri bıraktığımda genitalim dediğiniz gibiydi ama sonradan hepsi çıktı. Lokalle yapıldığı ve geniş bölge olduğu için genitale kesinlikle paraya kıyın ve yaptırın diyorum. Şu an bir bebek teni gibi, o kadar değiyor ki; kendime yaptığım en güzel şey genital iğneli epilasyonu oldu.