genital bölge koyuluğu

Pufalo

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
209
69
34
daha önceki forumlara baktım ama çok eski zamanlara ait paylaşımlarda var,aktif bir cinsel hayatım yok, evli değilim, genital bölgemi uzun yıllar jiletle temizledim ya da temizlemiş gibi yaptım desem daha doğru olur kökten gitmiyor sonuçta... bir senedir ağda yaptırıyorum ama rengi koyu , bu durum erkekler için itici bir faktör mü evli olup kararma yaşayıp eşinden bu durumla ilgili tepki alan var mı?

daha önceki forumlara baktım ama çok eski zamanlara ait paylaşımlarda var,aktif bir cinsel hayatım yok, evli değilim, genital bölgemi uzun yıllar jiletle temizledim ya da temizlemiş gibi yaptım desem daha doğru olur kökten gitmiyor sonuçta... bir senedir ağda yaptırıyorum ama rengi koyu , bu durum erkekler için itici bir faktör mü evli olup kararma yaşayıp eşinden bu durumla ilgili tepki alan var mı?
Merhaba

Ben araştırıyorum henüz bulamadım ama paylaşım yaparım. Bunu ileri çizgiye taşıyıp anüs için de yaptıranların olduğunu okudum başka bir forumda. Ciddi ciddi düşünüyorum bütün seçenekleri.

Bende bu sorunlari kafama taktim uzun sure genital bolge lazer ile beyazliyor beyazlamak degilde renk tonu aciliyor.Ben gozumu karartip yaptirdim.Esra Cabuk Comert'e gittim ilk kabuk bagladi sonra acildi suan normal tenimden bir veya 2 ton koyu normal duruyor.Aslinda jilet mi agdami bu duruma getiriyo cozemedim simdi lazer epilasyona basladim birde iyice acilacagini duymustum suan ki renk tonundan memnunum boyle kalsa da olur.Ben kendim icin yaptirdim evlilik karsi cins bunlari arka plana attim ilk kendini mutlu etmelisin.Oz guvenine arti katiyosa hic bekleme yaptir derim.

bence kendine güzel geliyorsa sorun yok partnerinden önce kendini düşün, eğer kötü geliyorsa beyazlatıcılar var kullanılabilir ama sir yaptırdığın kişilere ağdanın çok sıcak olmamasını istediğini söyle, bazen çok sıcakken yatene değiyor ve o da teni yakıyor kararma yapıyor

Bende bu sorunlari kafama taktim uzun sure genital bolge lazer ile beyazliyor beyazlamak degilde renk tonu aciliyor.Ben gozumu karartip yaptirdim.Esra Cabuk Comert'e gittim ilk kabuk bagladi sonra acildi suan normal tenimden bir veya 2 ton koyu normal duruyor.Aslinda jilet mi agdami bu duruma getiriyo cozemedim simdi lazer epilasyona basladim birde iyice acilacagini duymustum suan ki renk tonundan memnunum boyle kalsa da olur.Ben kendim icin yaptirdim evlilik karsi cins bunlari arka plana attim ilk kendini mutlu etmelisin.Oz guvenine arti katiyosa hic bekleme yaptir derim.
Ne kadara yaptirdiniz acaba. Bende ayni problemden muzdaribim. Esim onemsemiyor ama ben kafaya takiyorum

Ne kadara yaptirdiniz acaba. Bende ayni problemden muzdaribim. Esim onemsemiyor ama ben kafaya takiyorum
Bende esra çabuk comerte gittim geçen sene aralıkta ozaman 2000 tl ödemiştim şuan fiyat nekadar bilmiyorum.Zaten yaptircaksan kendin için yaptır bende rahatsızdım.Sonuctan memnun kaldim

Bende çözüm arıyorum ya böyle bilgi sahibi olanlar yaptıranlar falan daha çok yazsa keşke..

Valla benim ki dekoyu jilet kulanıyorum ama eşim için sıkıntı olmuyodu ama bana sıkıntı oluyodu kendimi kötü hissediyorum bende bi krem sipariş ettim derma with renk acıcı her bölgeye rahatlıkla kulanıyorum 1 Ay dir ay gibi oldum resmen eşim şok valla tavsiye ederim

Valla benim ki dekoyu jilet kulanıyorum ama eşim için sıkıntı olmuyodu ama bana sıkıntı oluyodu kendimi kötü hissediyorum bende bi krem sipariş ettim derma with renk acıcı her bölgeye rahatlıkla kulanıyorum 1 Ay dir ay gibi oldum resmen eşim şok valla tavsiye ederim
her gun mu kullandiniz tahriş filan yapiyor mu soyulma gibi

Kesinlikle kafaya takılacak bir konu değil. İster ağda yaptırın, ister jilet, genital bölge erkek kız demeden kararma yapar. Hem sürekli çamaşır içinde, kapalı duruyor, hem tenimiz inceliyor ve damarlarımız belirgin oluyor. Kimisinde pembe, kimisinde kırmızı, kimisinde mor bir renge çalıyor. Tüm insanlar için böyledir. Sizin insan doğasında olan bir şeyi kusur gibi görmeniz çok yersiz. Bir kaç kişi size göre daha az müzdarip olabilir ama bu da yapı ve ten meselesi. Kimse buna takılmaz, takıntılı değilse tabi.

Kesinlikle kafaya takılacak bir konu değil. İster ağda yaptırın, ister jilet, genital bölge erkek kız demeden kararma yapar. Hem sürekli çamaşır içinde, kapalı duruyor, hem tenimiz inceliyor ve damarlarımız belirgin oluyor. Kimisinde pembe, kimisinde kırmızı, kimisinde mor bir renge çalıyor. Tüm insanlar için böyledir. Sizin insan doğasında olan bir şeyi kusur gibi görmeniz çok yersiz. Bir kaç kişi size göre daha az müzdarip olabilir ama bu da yapı ve ten meselesi. Kimse buna takılmaz, takıntılı değilse tabi.
O zaman selülit de hormonlardan kaynaklanıyor, çatlak da insan doğasında olan şeyler, hatta kimisinde büyük burun, kimisinde geride çene, ve herkeste göz kenarında oluşan çizgiler var... Zaten estetik/ güzellik sektörü boş takıntılar üzerine dönüyor. Peki neden buradasınız?

angeliss angeliss Sağ üstte şimşek şeklinde bir sembol var orada son cevap yazılan konular çıkıyor. D Dilanur13 yorumunu yazınca başlık son cevap yazılanlarda çıktı ben de neymiş diye girip yorumumu yaptım. Sizin bu tepkinizi anlamadım, siz çok özgüvensiz olabilirsiniz ve zaten doğal güzel olan görünümüz ile oynamayı da sevebilirsiniz, ben size asla laf söylemedim bu durum için. Benim kuzenim dermatolog, önceden bize anlattığı bir şey, kararma havasız kalmaya dayalı elbet olacaktır. Çatlak da çok doğal bir şey, selülit de. Her insanda olan şeyler kusur sayılamaz. Sizi psikolojik olarak çok etkiliyorsa bu tamamen sizin kendinizde kusur arama isteğinizdendir.

Merhaba

Ben araştırıyorum henüz bulamadım ama paylaşım yaparım. Bunu ileri çizgiye taşıyıp anüs için de yaptıranların olduğunu okudum başka bir forumda. Ciddi ciddi düşünüyorum bütün seçenekleri.
Ben 1 ay önce ilk seansını yaptırdım.Suan görünümü güzel yani baya açılma oldu.Islemi esra cabuk cömert e yaptırdım.Sabah yaptırdım kalktım tüm gün işlerimi yerine getirdim.Ertesi gün biraz sızladı ama ise gitmemi engelleyecek kadar değil.

angeliss angeliss Sağ üstte şimşek şeklinde bir sembol var orada son cevap yazılan konular çıkıyor. D Dilanur13 yorumunu yazınca başlık son cevap yazılanlarda çıktı ben de neymiş diye girip yorumumu yaptım. Sizin bu tepkinizi anlamadım, siz çok özgüvensiz olabilirsiniz ve zaten doğal güzel olan görünümüz ile oynamayı da sevebilirsiniz, ben size asla laf söylemedim bu durum için. Benim kuzenim dermatolog, önceden bize anlattığı bir şey, kararma havasız kalmaya dayalı elbet olacaktır. Çatlak da çok doğal bir şey, selülit de. Her insanda olan şeyler kusur sayılamaz. Sizi psikolojik olarak çok etkiliyorsa bu tamamen sizin kendinizde kusur arama isteğinizdendir.
Ben şuna inanıyorum, burada bu konuyu okuyanlar bu dertten muzdarip ve çare arayan, fikir danışan insanlar. Psikolojik bir harp yaşaması da gerekmiyor illa, olmuşken şöyle de yapayım daha güzel olsun diyor bakımlı kadınlar. Sonra biri çıkıyor ve diyor ki ya yoh çok gereksiz herkeste var dert etmeyin doğalı iyi. Bana inanılmaz saçma ve bilgi alışverişi yapılan bir konuda laf kirliliği gibi geliyor. Üstelik direk özgüven eksikliği diye yaftalayarak işin içinden çıkılamaz birinin varolan güzellik/estetik algısına göre kendindeki noksanların farkına varıp bunları düzeltmeye çalışması. Kusur aramak değil varolan kusuru görmektir bu durum, gamsız değil objektif ve yapıcı olmaktır kendine karşı. Tüm kadınlarda tüy de çıkıyor doğalı da bu ama kadınlar kollarına kadar bu tüylerle cebelleşiyor; o zaman salalım gitsin mi yani.. Neyse çok uzun konu çok da anlatırım ama üşeniyorum. Hasılı millet şöyle yaptırdım şöyle oldu kime yaptırdın ne kadar ödedin vs diye konuşurken ordan alakasız bir yorum okumak rahatsız edici. Dolayısıyla konunun uzamaması ve bilgi almaya çalışan kişilerin engellenmemesi adına burada bırakalım, siz de istediğiniz gibi düşünmekte serbestsiniz elbette sadece burada dile getirmenin yanlış olduğuna inanıyorum ve konu sahibinin de buna katılacağına eminim.

Son düzenleme:
angeliss angeliss Demek istediğinizi anladım, o zaman ben yazdığım bilgiyi tekrar yazayım en azından; ister jiletle alalım ister ağda ile, kararma olacaktır. Ki ben lazer epilasyonluyum’ senelerdir tüy çıkmıyor o bölgede, yine oldu. Umarım herkes çaresini bulur, geçmez ise de böylede çok güzelsiniz anlamında yazmıştım ben. Herkese iyi günler.

X