- Konu Sahibi tatli_cadi_merve
-
Herkese merhaba.
Ben 18 yaşındayım ve genital bölgeme şimdiye kadar hiç ağda yapmadım hep jilet kullandım. ama artık buna bir son vermenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Forumda çoğu kişi ilk ağda için güzellik salonuna gitmeyi önermiş. Bu konuda çok utansam da gitmeye kadar verdim. Öğrenmek istediğim acı durumu nasıl oluyor ve tüylerin boyu bende oldukça uzun kısa bi halde bi gitmek gerekir ve makat bölgesini de alıyorlar mı?
Bir alternatif daha acaba hiç ağda olmamışken lazere başlasam mı diye düşünüyorum. Tamamen kurtulabilir miyim?
en iyisi lazer derim. iyi bir uzmana gidersen tabi. kimisi 4 seansı 2 seansa falan indiriyormuş.bunlar tehlikeli oluyomuş. kanser riski daha fazla yani.
eger lazerle tüyleri halletmek istemezsen ağda en iyisi. evde ağda yapmayı deneme bence .ben bi kere denedim yırttım. utanmaya gerek yok aslında .bi tek seninkini görmüyorlar ki. kapa gözlerini onlar işini yapsın
Ağdayı nıye bı stres olrak goruosunz arkadaslar?? Bızede ergenlıge gırerken kımse agda yap demedı bızde jıletle gorduk ısımızı lakın akıl basa gelınce bunun oyle gıtmeyecgını anlayark agdanın nımetlerınden faydalanmaya karar verdım jıletten sonra agdaya donmek cok zor oluo ozamanlr bı amelyt gecrdıgm ıcın agdaya gıtmek zorunda kaldım tabı kıllar sakal gıbı sert olunca adam etmek bıraz zor oluo:) gıdıs o gıdıs arkadasından 1 kere daha gıttım ve sonra hıc gıtmedm hep kendım yaptm geln agdamı bıle ben yaptm bıara lazer yaptrıodum sonra dr cocuk ettkten sonra yaptrmanı tavsıye ederm dıyınce bırktım oyle yanı alısmakla alakalı ve abrtılck bı acısı kesınlıkle yok guzel bır agda seansı gecırdıysenız 1 ay tertemızsınz demektr:))
en iyisi lazer kızlar ben unuttum epilasyonu kıl tüy diye bir derdim yok eskileri aklıma getirmeyi istemiyorum,erkekler kadar rahatım artık:))
en iyisi lazer kızlar ben unuttum epilasyonu kıl tüy diye bir derdim yok eskileri aklıma getirmeyi istemiyorum,erkekler kadar rahatım artık:))
Lazerle tamamen kurtuldun mu? Nasılsa lazerde jilet yapmak gerekiyor diye ağdaya bulaşmadan lazere başlayayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?