• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölge kıl sorunu

tatli_cadi_merve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
16
0
36
İzmir
Herkese merhaba.

Ben 18 yaşındayım ve genital bölgeme şimdiye kadar hiç ağda yapmadım hep jilet kullandım. ama artık buna bir son vermenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Forumda çoğu kişi ilk ağda için güzellik salonuna gitmeyi önermiş. Bu konuda çok utansam da gitmeye kadar verdim. Öğrenmek istediğim acı durumu nasıl oluyor ve tüylerin boyu bende oldukça uzun kısa bi halde bi gitmek gerekir ve makat bölgesini de alıyorlar mı?

Bir alternatif daha acaba hiç ağda olmamışken lazere başlasam mı diye düşünüyorum. Tamamen kurtulabilir miyim?

yanlis yonlendirmek gibi olmasin ama ben sadece dugun zamani evlendigimde agda yaptirdim oda kas gevseticiler aneztezik kremler falan kullanarak..canim cok tatlidir benim...bende evlendigimde sorun olur diyordum...esime sordum senin icin bir mahzuru olurmu jilet kullanmamim yok agda falanmi olsun diye..oda dediki ne canini yakacaksin bos yere onun sonu yok bosver.hem ben seni agdaciya falanda gondermem dedi..jiletle halledersin..yani karsi tarafi bozmassa durum o kadarda kasma bence..bunun dogumu osu var busu var guzellik salonuna gidip acip yaptirmak bi dert cunku..bide benim tulyerim cabuk uzar hormonlardan dolayi cekilir dert degil..lazer alternatif tabii olabilir..

dunedain'e katılıyorum, ağdanın acısını çekmeye değmez bence. eğer benim gibi canı tatlı biriysen, hayat o kadar kısa ki, kendini ayda 1 ağda stresine sokmaya, üzmeye değmez bence. tabi bu benim fikrim. çünkü ben acı olayını her konuda kafama çok takarım. bu sebeple ağdayı tercih etmiyorum. şimdilik epilatörün tıraş başlığıyla hallediyorum. birkaç yıl içinde de kesinlikle lazere başlicam. kıl tüy olayını da sevmem çünkü. lazer her ne kadar acıtsa da, sonuçta maximum 2 yılda kurtulacaksın. ağda gibi bir ömür boyu çekmeyeceksin :) bir de ağda zaman geçtikçe çok daha az acı veriyor derler. sonuçta acı her zaman var. ama lazerde de kurtulma var. maddi durumun varsa kesinlikle lazer :)

ağdayla hem azalıyor hem de yumuşuyor tüyler belli bir zamn sonra lazere karşı biraz çekinceliyim kanser riski var bilemiyorum ağdaya devam bu arada yaptıkça tam tersi kıl kökleri zayıflar ve acı hissi azalır :46:

en iyisi lazer derim. iyi bir uzmana gidersen tabi. kimisi 4 seansı 2 seansa falan indiriyormuş.bunlar tehlikeli oluyomuş. kanser riski daha fazla yani.

eger lazerle tüyleri halletmek istemezsen ağda en iyisi. evde ağda yapmayı deneme bence .ben bi kere denedim yırttım. utanmaya gerek yok aslında .bi tek seninkini görmüyorlar ki. kapa gözlerini onlar işini yapsın :D

bende ağda yaptırıyorum ve memnunum. daha once tras bıçağıyla alıyordum hem çok sert çıkıyordu hemde artmıstı bayagı.
ilk zamanlar ağda yaptırmaya utanıyordum ama alıştım. evet acı oluyor zamanla azalıyor yaptırdıkca hem acı hem tüyler ama o acıya değer (bence)
aldırdıktan sonra cok mutlu hissediyorum kendimi :)
eğer ağdaya karar verirsen önüne gelen bir yere girip yaptırma. ortamının temiz olduğunu bildiğin önerilen bir yere git mutlaka. ve eldiven kullanmalarını iste.
eldivenle almak zorlarına gittiği için bişey olmaz falan filan yaparlar ama mikrop kapma riskini en aza indir elinden geldiğince

Son düzenleme:
Emla krem bu işin en iyi yolu.Birkaç yerde yazdım buraya da yazayım.Ben fiyatı uygunken birkaç ay kullandım.Ağdayla makinayla alınca tüylerim zamanla zayıfladı.sonra bende emlayı bıraktım eldivenle makinayla ağdayla kendim almaya başladım.Bence birkaç ay kıyın paraya kullanın.zaten bir paketi 2 ay yeter.içim çok rahat şimdi istediğim gibi alıyorum .

Herkese merhaba.

Ben 18 yaşındayım ve genital bölgeme şimdiye kadar hiç ağda yapmadım hep jilet kullandım. ama artık buna bir son vermenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Forumda çoğu kişi ilk ağda için güzellik salonuna gitmeyi önermiş. Bu konuda çok utansam da gitmeye kadar verdim. Öğrenmek istediğim acı durumu nasıl oluyor ve tüylerin boyu bende oldukça uzun kısa bi halde bi gitmek gerekir ve makat bölgesini de alıyorlar mı?

Bir alternatif daha acaba hiç ağda olmamışken lazere başlasam mı diye düşünüyorum. Tamamen kurtulabilir miyim?

canımm şiddetle tavsiye ederim kuaföre gtmeni.ben ilk ağdami geçen yıl yaptrdım.dediğin gbi çok utanmama acısından korkmama rağmen gözümü kararttm cesarete gelip gttm.ve dünya varmış dedim asla pişman olmadım.tabi acıya dayanma farkldr herkeste ama bnm de cnm çok tatlıydı kaç kez evde ağdayı yarm braktm dayanamadm dye ama gereksz bi kapris oldunu farkettm snra.artık hep kuaförde yaptryorum ağdamı:21:

en iyisi lazer derim. iyi bir uzmana gidersen tabi. kimisi 4 seansı 2 seansa falan indiriyormuş.bunlar tehlikeli oluyomuş. kanser riski daha fazla yani.

eger lazerle tüyleri halletmek istemezsen ağda en iyisi. evde ağda yapmayı deneme bence .ben bi kere denedim yırttım. utanmaya gerek yok aslında .bi tek seninkini görmüyorlar ki. kapa gözlerini onlar işini yapsın :D

evet çok doğru :) sen ilk defa gdceksn ama onlar ilk defa yapmıycak öle düşün.hatta bi örnek verym ben bkere genital bölgem için gttm kız ağzında sakız cart cart başladı ağdaya.bnde artk ağda stresini attğmdan daha rahatm tabi,kızı gözlüyorum böle garip gelse dikkatli bakarsn bşeye dmi buu hiiç umru ble değil kızın sakız çiğniyodu :D

Ağdayı nıye bı stres olrak goruosunz arkadaslar?? Bızede ergenlıge gırerken kımse agda yap demedı bızde jıletle gorduk ısımızı lakın akıl basa gelınce bunun oyle gıtmeyecgını anlayark agdanın nımetlerınden faydalanmaya karar verdım jıletten sonra agdaya donmek cok zor oluo ozamanlr bı amelyt gecrdıgm ıcın agdaya gıtmek zorunda kaldım tabı kıllar sakal gıbı sert olunca adam etmek bıraz zor oluo:) gıdıs o gıdıs arkadasından 1 kere daha gıttım ve sonra hıc gıtmedm hep kendım yaptm geln agdamı bıle ben yaptm bıara lazer yaptrıodum sonra dr cocuk ettkten sonra yaptrmanı tavsıye ederm dıyınce bırktım oyle yanı alısmakla alakalı ve abrtılck bı acısı kesınlıkle yok guzel bır agda seansı gecırdıysenız 1 ay tertemızsınz demektr:))

Ağdayı nıye bı stres olrak goruosunz arkadaslar?? Bızede ergenlıge gırerken kımse agda yap demedı bızde jıletle gorduk ısımızı lakın akıl basa gelınce bunun oyle gıtmeyecgını anlayark agdanın nımetlerınden faydalanmaya karar verdım jıletten sonra agdaya donmek cok zor oluo ozamanlr bı amelyt gecrdıgm ıcın agdaya gıtmek zorunda kaldım tabı kıllar sakal gıbı sert olunca adam etmek bıraz zor oluo:) gıdıs o gıdıs arkadasından 1 kere daha gıttım ve sonra hıc gıtmedm hep kendım yaptm geln agdamı bıle ben yaptm bıara lazer yaptrıodum sonra dr cocuk ettkten sonra yaptrmanı tavsıye ederm dıyınce bırktım oyle yanı alısmakla alakalı ve abrtılck bı acısı kesınlıkle yok guzel bır agda seansı gecırdıysenız 1 ay tertemızsınz demektr:))

ayda 1 mi gidiyosun sanki hemen hemen cıkacakmış gibi geliyor bana yaa:S ayda 2-3 falan..:(

ben yıllardır evde kendim alırım, kimse de öğretmedi aslında deneme yanılma yoluyla öğrendim, şimdi keyfime göre arada ağdayla alıyorum bazen epilatörle, öyle acı macı da hiç hissetmedim hatta acıyo diyenlere şaşırıyorum :/ bu arada çok kez yazdım bunu utanması sıkılması bi yana ağdacılara ben hijyen açısından güvenemem, hadi spatulayu değiştirdi diyelim, herkes için aynı ağdaya batırıyo spatulayı, ha böyle yapmayan yerler varsa tercih edebilirsiniz tabi

bende 19 yaşındayım bu yaşıma kadar hep epilatörün jilet başlığıyla aldım ama çk sertleşti ve dagıldı utana sıkıla kuaföre gittim şimdi eskisinden çok daha rahatım

ben 12 yaşımdan beri hep sesu ılık ağda ile aldım baya azaldı yok gibi falan kuaföre karşıyım sesu ılık ağda tavsiye ederim yapımıda çok kolay:21:

Back