canım sir ağda kullanacaksan eger sadece cezvedekiağdayı ısıtıp yaparsan çok zmana alır ufak bi tencereye filan su koy ağda cezvesinide içine koy devamlı atlındakisu kaynar böylece ikide bir ısıtmak zorunda kalmazsın bu biraz daha hızlandırır senisanırım kalıp sir ağda kullanmakta tecrübelisiniz.merak ettiğim bi kaç şey var.
-ısıtılan ağda donarsa tekrar ısıtılabilyor mu*
-ağda yaptıktan sonra herhangi bir yağ uyguluyor musunuz*
-ağdadn sonra nekadar süre sonra yıkamalıyız*
-ayrıca en çok şunu merak ediyorum bacağınızda ağda donarsa nasıl çıkartmalıyız*
daha doğrusu kalmasın bacakta..
- suyla çıkıyor mu*
tşk. ederimm...:ecrin_bebek:
BENDE KARTUŞ SİR AGDAYI YENI KEŞVETTIM DAHA ONCEDEN KUTUDA ALIYODUM SIPATULA ILE SURUP BEZLE CEKIYODUM.BAZEN AYARI TUTURAMAYIP KALIN SURUYODUM OLMUYODU.BU SEFER GOZUME BU CARPTI VE BEN 2 BACAGIMI 1 45 DK BITIRDIM.KI BACAKLARIM KALINDIR ONCEDEN 1,5 2 SAAT UGRASTIGIMI BILIYORUM.SIMDI BIDE ISITMA KAPLARINDAN ALICAM KESINLIKLE PRATIK BI YOL BACAK VE KOLTUK ALTI ICIN BUNU TAVSIYE EDERIM.BENIM GIBI AGDA OZURLU BIRI BILE KULLANABILIYORSA HERKEZ KULLANIR.
ŞİMDİDE GENİTAL BÖLGEYİ AGDAYLA ALICAM ONUN ICINDE Vİ-VET EL AGDASINI COK DUYDUM.ODA BU FOLYO SIR GIBI DONUYOMUS ELLE CEKIYOMUSSUN.ONUMUZDEKI HAFTADA ONU DENICEM SONUCU YAZARIM.eyvahedigeldismile
makinesini al..çok pratik oluyo onunla...hem yapış yapış olmaz..hem sadece sir ağda..diğerleri ılık sir ağda falan yazıyo sir kadar etkili değil...kullandım ordan biliyorum...
benim o kadar çoktu ki hindistancevizli sir ağdayla alıyodum düşünün...tam bir yıl kullandım anca natural ağdaya geçtim o derece çoktu...hatta kadın şaşırmıştı bu çok sert canınızı yakar diye...dedim sen bilmiyon benim küçük bi ormanım var anca bununla oluyosözün özü makine güzel bişey:)
çok canını yakmaz mı?
canım bikibi bölgesi için kalıp tablet ağdalar idealdir eritirsin spatula ile sürersin hemen kurur elle çekersin canın çok acımaz kartuş ağda bacakalr ve koltuk altı için ideal konserve ağdaya gelince konserve ağda ile tablet kalıp ağda arasındaki fark kalıp ağdalar tablet ağdalar elle çekilir konserve ağdalar ise bezle yani srersin üzerine bezi yapıştırırsınm çekersin sir ağdada da depilissimadan şaşma derim ben ağdacıalrda bu markayı kullanıyor ben bakimli ol mak .c o m diye bir internet sitesinden bahar güneşi diye bir set aldım içerisinde hem tablet ağda ısıtıcı depilisisma tablet ağda kartuş ağda makinbesi 2 adet kartuş 1 litre yağ 100 adet ağda bezi yani tüm vücudun için kullanabileceğin bir set bi bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?