Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyot lazere genitale dayanamassın cnm aşırı acıtıyorrrrrrr..ben bacagıma diyotla yaptırdım öldüm resmen genitale hayatta diyot yaptıramam..alex le yaptıryorum şimdilik memnunum baya inceldiler ama bitmediler:)4 seansım oldu:)
bende aynı şeyi dicektm arkdaşa diot acayip acıtyooo ....ben diotyu koltukaltı ve bacaklarıma yaptıryorum ama bacakalrım hiç acımazken koltuk altımda valla kendmden geçiorum :S genateli dediler bi ara alex seanslarım bitnce dedim bayıltın öle yapın yapıcaksınız ...herkesin acı yerleri farklı galiba ....
bu arada nem arkadşım ben alex le yaptırıdm genetali alt tarafların tamamyle bitmiceği ama üstün bitmesi gerektiği söylendi bana bilgin olsun incelme oluyo ama tambi bitş ııı
cnmm ben razıyım bitmesin ama incecik olsunlar:)hanii kedi tüyü gibiler şimdiii iki üç seasn daha gitcem ondan sonra bırakcam..şimdi bile memnunum yine çıkıuyorlar ama incecikler rahatsız etmiyorlar:)bu halini görmem bile mucize benim için:)ama tamamen bitcek diye gidenler sonunda hüsran yaşayabilirler:)
evett kedi tüyü gibi oluşu süper :) bencede bırak ben en son tabi tüyler azalınca en yuksekte yaptılar alexi vwe çok fena olduuu sana tavsyem yuksek yapıcaz derlerse sakın kabul etme bende koca koca yanıklar oldu zor geçtiler :S:S
cnm ben herseferinde malesef yanıyorum):esmerimmmmm malesef:)ama krem sürünce geçiyorrrrrr inan lekeler kalsın umrumda deil yetrki kıllardan kurtulayımkaydirigubbakcemile3annem pskopatlaştın diyor yanıgı gösterdim inanamadı niye eziyet çekiyorsun diyorkaydirigubbakcemile3
aaaa tek değilmişim :) bu arada bende esmerim cnm ama artık kese ata tta beyazladım valla delikafadulden .... hehe tabi insan tuyun azaldını gördükçe hoşuna gidio izmiz takmıoda ne bilim valla :ecrin_bebek:
ama cnm az kalmış zaten yazın sonu biter seninde bepanhtene sürüyosundur heralde bana onu sür diolardı :)
cnm bepanten çok işe yaramıyor benimmmki biras agır yanık grubuna giriyor diye madecassol verdi doktor:)3 gün sürüyorum günde 5-6 kes geçiyor:)bepanteni ise iki hafta kullanırsam geçiyordu..:)amannn temiz temiz gezeyim yanık izi hiç gelio vallakaydirigubbakcemile3
aaa desene ben onun için 15 gun boyunca o görüntüyü çektm o görüntüyü :) ben tabi doktora gitmediğim için kendi aklımca geçirmeye çalıştım canım :ecrin_bebek: hemde yanımda olan bi krem varken
arkadaşlar kesinlikle diod alkisalkisalkis. evet acıtıyor ama emle krem sürüyorum acı hissetmiyorum. 5 seansta bitecek dendi ki öyle de görünüyor.zaten zamanla tüyler zayıfladığı için çok da acı olmayacak.ıpg ve alxandre sadece inceltiyor.klava: