genıtal bolge ıcın agda mı yoksa epılator mu kızlar??

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
ben yılardır korkumdan jıletle alıyordum ama artık bıktım 2.gun hemen cıkmaya baslıyo dedım kı artık korkumu yenmem lazım:KK9:bugun ılk defa genıtal bolgemı epılator ıle aldım veeee oluyorum zannettım:KK19:1saaten fazla zamanımı aldı ya zamanı gectım ama acısı cok fena bı sey hala acıyo:2:kırmızı oldu hep kanadı falan:KK17:ustelık alt bolgeyı alamadım daha kotu oldum dayanmadım bıraktım..bacak ve koltuk altımı epılator o kadar acıtmıyo kolay yapıyorum ama bu fecı bıseymıs....agda daha az acıtıyormus galıba ama bu konuda pek bılgım yok bır suru agda cesıtlerı var ozel bolge ıcın nasıl bır agda onerırsınız arkadaslar hangı marka falan???nolur cok ıhtıyacım var bırdaha cesaret edemem galıba epılatore ama jılete donmek de ıstemıyorum yardım edın nolur...:26:

Bence epilatorle o kadarini yapabildiysen devam et epilatorle. Benim ayni yeri epilatorle veya agdayla aldigimda farka bakarak soyleyebilecegim agda hem mahfediyo hem kiriyo hem epilator daha yumusak, gec, kokleri zorlamadan cikiyor ve alerjik etki yaratmiyo ve ayni zamanda mikrobik. Kesinlikle agdaya gitme ve epilatorle alis bence.
ben yılardır korkumdan jıletle alıyordum ama artık bıktım 2.gun hemen cıkmaya baslıyo dedım kı artık korkumu yenmem lazım:KK9:bugun ılk defa genıtal bolgemı epılator ıle aldım veeee oluyorum zannettım:KK19:1saaten fazla zamanımı aldı ya zamanı gectım ama acısı cok fena bı sey hala acıyo:2:kırmızı oldu hep kanadı falan:KK17:ustelık alt bolgeyı alamadım daha kotu oldum dayanmadım bıraktım..bacak ve koltuk altımı epılator o kadar acıtmıyo kolay yapıyorum ama bu fecı bıseymıs....agda daha az acıtıyormus galıba ama bu konuda pek bılgım yok bır suru agda cesıtlerı var ozel bolge ıcın nasıl bır agda onerırsınız arkadaslar hangı marka falan???nolur cok ıhtıyacım var bırdaha cesaret edemem galıba epılatore ama jılete donmek de ıstemıyorum yardım edın nolur...:26:

üstlerde epilatör kullanmak daha rahat,hem ağdayla uğraşmıyosun hem epilatör bikaç seferde azaltıyo hemen.altlarda epilatör kullanmak bana tehlikeli geliyo,ben cesaret edemiyorum.sesunun el ağdası acıyı epey azalttı bende.ya da ağda bantları minik minik kesilip kullanılabilir.vi-vet'in granül sir el ağdasını da denedim bi ara,onu tavsiye etmiyorum.zamk gibi yapışıyo,çok acıtıyo.
Bu arada jiletten sonraki ilk epilasyonda kanaması normal,kıl kökleri güçlü olduğu için.Zamanla acı da azalıyo.

Son düzenleme:
epilatörden sonrA tüyler çıkarken çok kaşıntı yaptığın için bikini bölgsini epilatörle almak olmuyo malesef ağda yapıyorum ben

haklısınız epılator baya bı azaltıyo ve sonrakılerde o kadar can yakmıyo ama ınanın hala nasıl yapabıldım bılemıyorum aklıma gelınce:KK53:cok fenaydı ya galıba ılk oldugu ıcın bırden gecıs yaptım sanırım:44:altı kısmını epılatorle denedım ama acısını da gectım alamıyorum korkuyorum sankı kopacak gıbı:KK17:acaba alt kısmını alısana kadar en azından bır kac defa agda yapsam nasıl olur:44:bant agda veya camsakızı baya mesur acısı epılatore gore daha mı az oluyo arkadaslar??

haklısınız epılator baya bı azaltıyo ve sonrakılerde o kadar can yakmıyo ama ınanın hala nasıl yapabıldım bılemıyorum aklıma gelınce:KK53:cok fenaydı ya galıba ılk oldugu ıcın bırden gecıs yaptım sanırım:44:altı kısmını epılatorle denedım ama acısını da gectım alamıyorum korkuyorum sankı kopacak gıbı:KK17:acaba alt kısmını alısana kadar en azından bır kac defa agda yapsam nasıl olur:44:bant agda veya camsakızı baya mesur acısı epılatore gore daha mı az oluyo arkadaslar??

altlarda epilatör kıstırırmış gibi geliyo bana.ağda bandı da epey acıtıyo.el ağdası,çamsakızı falan denenebilir.

aynı dertten muzdaribiz
yıllarca jilet kullandım
dün üst kısmını bir cesaret epilatör eldiven cok az da agda bandı ile aldım
bu aksam da alt kısmını denicem
ben eldivenle yapmaya calısıcam
bir de sesu ılık agda ve veet agda bandı deniycem
alt kısma epilatör değdirmeye cesaretim yok cünkü
pudra sürüp baslıcam bakalım ne olcak
yaptığımı yapıcam yapamazsam kuaföre gidicem
tabi su utangaclığımı atlatırsam

bende yıllardır jilet kullanıyordum 2009 da lazere başladım çok memnunum
10 seanslık paket almıştım hala 1 seansım var ve sonuç süper :KK34:
tüyler inceldi ve azaldı öneririm diğer türlü çekilecek gibi değil:KK14:

ben ağdadan çok memnunum kızlar, tertemiz ve uzun süreli kalıcı, bence en iyi yöntem

bende bu aralar artık yeter durumunda bu soruna bi çözüm arayışı içindeyim. bende belli bir dönem jilet kullandım ve iyice dağılmasına yayılmasına neden oldum. son 4-5 yıldan bu yana eldivenle almaya çalışıyorum ama 1 yıldan beride başım batıklarla dertte. bitmiyor geçmiyor o batıklar. artık bıkkınlık verdi. bende ağda düşünüyorum ama ne kadar başarılı olurum bilmiyorum. kendi kendime o kadar acıya nasıl dayanıcam ki.üstelik azaltır mı önemlisi batıklar gidermi deneyim görücem. lazer düşünüyordum ama tıbbi açıdan kimse zararsızdır diye açıklama yapmadığından kısırlık korkusuyla gidemiyorum.

çaresini bulan yazsın lütfen bende durumlar böyle

ben yıllardır hep ağdayla alıyorum çok memnunum epilatör batık yapıyor ağdada öyle bişey yok ben sesunun ılık ağdasını kullandım hiç acımıyo tavsiye ederim misler gibi oluyo:KK16:

pudralı konserve sir ağda tabikide:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

sir agda genital bolge ıcın uygun degıl dıye okudum. bımden sır agda bantlarndan aldım burda yazanlar üzerine ama genıtal bölgede uygulanamayacagını yazıyodu siz nasıl yapıyosnz

sir agda genital bolge ıcın uygun degıl dıye okudum. bımden sır agda bantlarndan aldım burda yazanlar üzerine ama genıtal bölgede uygulanamayacagını yazıyodu siz nasıl yapıyosnz

canım benim dediğim bantlı ağda değil. konserve ağdalar var ısıtıcı makinesi olan onlardan. :KK16:ben çok memnunum bir zararı da yok

bende yıllarca aynı hatayı yaptım.ama bence makineylede almak akıl işi değil tek tek cekio sanki vicdansız:KK70: bence en iyisi kuaförde agda yada ailenden arkadaşlarından yapabilen varsa ve kesinlikle sirrrrr agda.bi kere al ikinciye ne kadar azaldıgını ve 2. alırken ne kdr az acıdıgını farkediceksin.

X