Genital bölge enfeksiyonu

msevim5

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
210
0
16
34
İstanbul
kızlar bana bi yardım edin!
1 sene içinde 3 kere genital bölge mantar enfeksiyonu geçirdim. her seferinde doktora gittim. ilaçlar ve tedavilerle geçti. fakat bi doktorun söylediği şey çok aklımı kurcaladı. şöyle anlatim size ben bakireyim. fakat erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile sevişiyoruz. doktorda benim bakire olduğumu bildiği için bana sürtünme falan oluyorsa bu yüzden sürekli tekrarlıyor olabilir dedi. (çünkü bütün testlerim temiz çıkıyor.) doktora bişeyde soramadım biraz utandım sanırım. şimdi siz bana yardımcı olun erkek arkadaşım doktora gitmeli mi?:18:

yeni evliyken olmuştu bende de.ama ilaçla falan geçmişti tabi bir kaç hafta çok acı çekmiştim.büyütülecek bir durum değil bence mantar basit bir enfeksiyon.bir süre de uzak dur adamdan.

benim enfeksiyonum 3 ayda bir tekrarladı

bu arada iç çamaşırların pamuklu olmalı.dantelli,naylon falan olmasın.yüksek ısıda yıka sürekli.küçük abdestten sonra sürekli o bölgeyi yıkayıp kurulamalısın.her tuvaletten sonra yani.ve doktora gitmeyi de sakın ihmal etme.geçmiş olsun.

bu dediklerinin hepsini yapıyorum zaten buna rağmen oluyo. bu yüzden soruyorum erkek arkadaşım dsoktora gitmeli mi?

Canım sürtünme sırasında haliyle tahriş de olur o bölge çok hassas çünkü. Tahriş olması da mantar enfeksiyonunu tetikler sürekli tekrarlaması o yüzden olabilir

bu dediklerinin hepsini yapıyorum zaten buna rağmen oluyo. bu yüzden soruyorum erkek arkadaşım dsoktora gitmeli mi?

tedbir amaçlı tabiki gitmeli.ama doktorum bunun tamamen benim vücudumun tepkisi olduğunu söylemişti.çünkü eşimde hiçbir sıkıntı yoktu.o gayet sağlıklıydı.

tedbir amaçlı tabiki gitmeli.ama doktorum bunun tamamen benim vücudumun tepkisi olduğunu söylemişti.çünkü eşimde hiçbir sıkıntı yoktu.o gayet sağlıklıydı.
dokturumun yapmadığı test kalmadı hiç birinde bi sorun yok yani benim vücudumla alakalı bi sıkıntı yokmuş. tamamen dışarıdan kaynaklandığını söyledi. nelere dikkat ettiğimi falan herşeyi biliyor doktorum. o yüzden son olarak sürtünme olayından bahsetti. sanırım erkek arkadşımı doktora gitmesi konusunda ikna etmeliyim :/ evlendiğimizde de böyle sorunlar yaşamak istemiyorum. o ağrıları acıları çekmek hiç istemiyorum. şişlikten yürüyemiyordum bile

ablalarim bn 5 aylik ewli 18 yasinda bir bayanm cocuk istiyorz fakat olmuyo.. bnde akut sistit wardi idrar yolu enfeksiyonu yani acaba nedeni o olablirmi?

ablalarim bn 5 aylik ewli 18 yasinda bir bayanm cocuk istiyorz fakat olmuyo.. bnde akut sistit wardi idrar yolu enfeksiyonu yani acaba nedeni o olablirmi?

Sistit çocuğa engel olmaz da, benim anlayamadığım daha 18 yaşında bile evlenmek çok erkenken çocuk istemek niye? siz daha kendiniz çocuksunuz.biraz hayatınızı yaşayın.madem evlendiniz en azından evliliğin tadını çıkarın.çocuk kaçmıyor ya,Allah nasip ettikten sonra illa ki olur.hele ki yaşınız bu kadar gençken.
hem öyle çocuk büyütmek oyuncak bebekle oynamaya benzemiyor,sıkılınca bikenara atıp oynamıcam diyemiyorsun.çevrenizin ve eşinizin gazına bu kadar gelmeyin.başkalarının istekleri bi ömür boyu bitmez.

o illet bendede var sürtünme filanla alakası yok benim sevgilim yok çünkü.bana doktorun dediği sık sık vaj. duş yada suyu püskürterek yıkamakla ilgisi varmış.orada vajeni koruyan bir salgıyı biz bol bol yıkaya yıkaya kurutuyormuşuz ve buda enfeksiyon yapıyormuş birde kurulamadan çıkınca ürüyorlarmış.dikkat ettiimden beri eskisi kadar sık tekrarlamıyo bide iççamaşırımı giymeden ütünün ensıcak haliyle birkere basıyorum mikrobu kırılsın diye

olabilir bende de olmuştu antibiyotik kullandım sonra hamile kaldım ama bencede daha çocuk için erken tabi karar sizin ama...

arkadaslar benim sizlere bir sorm olucak ya bu ikidir esimle birlikte olduktan sonra genetal bolgemde sislik oluyor ndn oluyor acaba eger bole devam ederse dr gıdıcem mantar mıdır baska bısey degıldır demı

yetersiz hijyen ve sitresli yaşamla bağışıklık sistemin düşükse hemen hortlayan bir yaratıktır mantar.dr sana tuhaf cvp lar vemiş.ama öyle doktorlarda var tabiki:))genital bölgeni kuru tut beslenmene dikkat et stresten uzak dur yeter...

Mantar erkekten bulaşabilir canım sonuçta onlar senin kadar temiz olmayabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…