kızlar bana bi yardım edin!
1 sene içinde 3 kere genital bölge mantar enfeksiyonu geçirdim. her seferinde doktora gittim. ilaçlar ve tedavilerle geçti. fakat bi doktorun söylediği şey çok aklımı kurcaladı. şöyle anlatim size ben bakireyim. fakat erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile sevişiyoruz. doktorda benim bakire olduğumu bildiği için bana sürtünme falan oluyorsa bu yüzden sürekli tekrarlıyor olabilir dedi. (çünkü bütün testlerim temiz çıkıyor.) doktora bişeyde soramadım biraz utandım sanırım. şimdi siz bana yardımcı olun erkek arkadaşım doktora gitmeli mi?:18:
yeni evliyken olmuştu bende de.ama ilaçla falan geçmişti tabi bir kaç hafta çok acı çekmiştim.büyütülecek bir durum değil bence mantar basit bir enfeksiyon.bir süre de uzak dur adamdan.
benim enfeksiyonum 3 ayda bir tekrarladı
bu dediklerinin hepsini yapıyorum zaten buna rağmen oluyo. bu yüzden soruyorum erkek arkadaşım dsoktora gitmeli mi?bu arada iç çamaşırların pamuklu olmalı.dantelli,naylon falan olmasın.yüksek ısıda yıka sürekli.küçük abdestten sonra sürekli o bölgeyi yıkayıp kurulamalısın.her tuvaletten sonra yani.ve doktora gitmeyi de sakın ihmal etme.geçmiş olsun.
bu dediklerinin hepsini yapıyorum zaten buna rağmen oluyo. bu yüzden soruyorum erkek arkadaşım dsoktora gitmeli mi?
dokturumun yapmadığı test kalmadı hiç birinde bi sorun yok yani benim vücudumla alakalı bi sıkıntı yokmuş. tamamen dışarıdan kaynaklandığını söyledi. nelere dikkat ettiğimi falan herşeyi biliyor doktorum. o yüzden son olarak sürtünme olayından bahsetti. sanırım erkek arkadşımı doktora gitmesi konusunda ikna etmeliyim :/ evlendiğimizde de böyle sorunlar yaşamak istemiyorum. o ağrıları acıları çekmek hiç istemiyorum. şişlikten yürüyemiyordum biletedbir amaçlı tabiki gitmeli.ama doktorum bunun tamamen benim vücudumun tepkisi olduğunu söylemişti.çünkü eşimde hiçbir sıkıntı yoktu.o gayet sağlıklıydı.
ablalarim bn 5 aylik ewli 18 yasinda bir bayanm cocuk istiyorz fakat olmuyo.. bnde akut sistit wardi idrar yolu enfeksiyonu yani acaba nedeni o olablirmi?
ablalarim bn 5 aylik ewli 18 yasinda bir bayanm cocuk istiyorz fakat olmuyo.. bnde akut sistit wardi idrar yolu enfeksiyonu yani acaba nedeni o olablirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?