kızlar bana bi yardım edin!
1 sene içinde 3 kere genital bölge mantar enfeksiyonu geçirdim. her seferinde doktora gittim. ilaçlar ve tedavilerle geçti. fakat bi doktorun söylediği şey çok aklımı kurcaladı. şöyle anlatim size ben bakireyim. fakat erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile sevişiyoruz. doktorda benim bakire olduğumu bildiği için bana sürtünme falan oluyorsa bu yüzden sürekli tekrarlıyor olabilir dedi. (çünkü bütün testlerim temiz çıkıyor.) doktora bişeyde soramadım biraz utandım sanırım. şimdi siz bana yardımcı olun erkek arkadaşım doktora gitmeli mi?:18:![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
1 sene içinde 3 kere genital bölge mantar enfeksiyonu geçirdim. her seferinde doktora gittim. ilaçlar ve tedavilerle geçti. fakat bi doktorun söylediği şey çok aklımı kurcaladı. şöyle anlatim size ben bakireyim. fakat erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile sevişiyoruz. doktorda benim bakire olduğumu bildiği için bana sürtünme falan oluyorsa bu yüzden sürekli tekrarlıyor olabilir dedi. (çünkü bütün testlerim temiz çıkıyor.) doktora bişeyde soramadım biraz utandım sanırım. şimdi siz bana yardımcı olun erkek arkadaşım doktora gitmeli mi?:18:
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)