genital bölge batıklarını 1 haftada düzelttim

eftal

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
17
1
16
İstanbul
arkadaşlar yakın bir arkadaşım bana yoko diye bir tuz satmıştı. genital bölge ve koltuk altı kararmasını önlüyormuş. bende 1 hafta önce kullanmaya başladım. önce yara gibi oldu minik minik kabuk bağladı ama ben yinede kullanmaya devam ettim. 3 4 gün sonunda kabuklar döküldü. sivilce gibi şeyler vardı hepsi geçti. iyi gelince arkadaşımdan yoko yogurt milk diye nemlendirici yüz kremi aldım. kokusu ve şekli çok güzel diye. onuda genital bölgeme kullandım şimdi bembeyaz ve pamuk gibi. ama hala alttan yürüyen kıllar var onlarda cildim yumuşadıkça dışarı çıkar inşallah. eğer benim gibi bir çok şey denediyseniz ve faydalı olmadıysa birde bunu deneyin. benim gibi sürekli sıkıp elinizde iğne cımbız uğraşıp orayı mahvetmeyin. ben çok oynadım izler var şimdi keşke daha önceden kullansaymışım diyorum

sadece kararma içinmi bende batık yok nereden alınıyor bu ürün ve ne kadar acaba teşekkürler

ben arkadaşımdan aldım ama yoko krem diye sitesi var ordada 17lira adı
YOKO WHITENING SPA SALT (ARMPIT & BIKINI AREA) diye geçiyor tavsiye ederim ben çok memnun kaldım sabah akşam bakıyorum:)

sitesinde ki açıklama bu ama benim batıklarımı geçirdi ölü hücreleri atınca alttaki kıllar rahat çıktı.

Bikini ve Koltukaltı Aydınlatıcı Tuz

Sadece Koltukaltı ve bikini bölgesini aydınlatmak için olup, Vitamin E, doğal bitki özleri ve faydalı doğal tuzlarla zenginleştirilmiştir. Etkili bir biçimde koltukaltı ve bikini bölgesindeki ölü hücreleri , kir birikintilerini giderir, kırışıklıkları hafifleterek yumuşak ve temiz hissedilen, yeni, parlak bir cilt kazandırır. 7 gün içinde koltukaltı ve bikini bölgesinde çarpıcı bir sonuç sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…