• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölge bakımı

betulunlifleri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
122
1
0
İstanbul
ya biraz garip bi soru olacak ama.. genital bölgede iç dudaklar pörsümüş gibi görünüyor .. bu görüntüye nasıl çare bulabiirim. krem yada bitkisel bi çözüm bilen varmı.. bide genel olarak genital bölgenin cillt bakımını nasıl yapıyosunuz.. ya ben eskiden jiletle alıyodum,şimdi ağdayla. ama eskiden kalma jiletten dolayı beyaz beyaz lekeler var genital bölgenin cildinde yani.. şöyle bebek gibi yapmak istiyorum ne yapmam lazım:)

ağda derinin elastikiyetini bozuyor diye duymuştum ondan olmuş olmasın canım?birde senin genetik yapından kaynaklıdır hani herkesin parmaklarının şekli,bacağının şekli,burnunun şekli bir değildir hani bu da onun gibi bi şi değilmi ki.Bence hassas bölgen için bitkisel veya kozmetik bi şi deneme derim,yinede tercihin tabi...:21:

genital bölgeye agda yapilinca dudaklar sarkiyor bu bir gercek... kimi taniyorsam kime soruyorsam sarktigini söylüyor... kadin doktoruma bile danistim zamanla sarkma yapar dedi.. bence agdadan dolayi olmustur.. agda güzel birsey tertemiz yapiyor ama bence epilasyon da aynisi ve daha kolay ceyrana tak yap..

Valla bebek gibi nasıl oluyo bilmiorum ama lazer güzel yapıyo batıkları falan......Cildime sürdüğüm kremleri oraya da sürüyorum ben...Bakımım öyle oluyor....Daha iyi fikirlere açığım....Ama kozmetiklerle temizlik falan o bölgenin doğal yapısını bozuyormuşş....

Valla bebek gibi nasıl oluyo bilmiorum ama lazer güzel yapıyo batıkları falan......Cildime sürdüğüm kremleri oraya da sürüyorum ben...Bakımım öyle oluyor....Daha iyi fikirlere açığım....Ama kozmetiklerle temizlik falan o bölgenin doğal yapısını bozuyormuşş....

oraya krem surmek sakincali olmaz mi? vajinaya krem surmeye gerek yok ki.

Back