genital bölge akıntı

lalaykan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
73
5
1
23
merhabalar yardımcı olur musunuz ?
adet günüme daha 2 hafta var ama genital bölgemde küçük tuvaletimi yaptıktan sonra sildiğimde gelen kanlı şeffaf bi akıntı var anlamadım ne olduğunu 2 gündür devam ediyor bazen kahverengi oluyor bazen kanlı oluyor neden olabilir daha bekarım.

aktif olan yok mu yardımcı olacak fikrini belirtmek isteyen ya fotoğraf da rahatsız olmayacak olan varsa atabilirim lütfen yardımınıza ihtiyacım var

çok stres oldum korktum yani birlikteliğim oldu ama daha 2 ay önce o da zaten üstten bi şekilde alakası olduğunu düşünmüyorum

Yumurtlama akıntısı yaşıyorsunuz zaman zaman olur normal bir şey

çok teşekkür ederim kanser manser yazıyor hamilelik yazıyor diyorum öyle bişey3imkansız

adet günüme daha 2 hafta var ama genital bölgemde küçük tuvaletimi yaptıktan sonra sildiğimde gelen kanlı şeffaf bi akıntı var anlamadım ne olduğunu 2 gündür devam ediyor bazen kahverengi oluyor bazen kanlı oluyor neden olabilir daha bekarım.
Bir ara bende de olmuştu ara kanama gibi sadece tuvalete gittiğimde akıntı şeklinde peçeteye geliyordu 😐 çok stresli bir dönemden geçiyordum, o dönemi biraz atlattım normale dönmüştüm, bir sene sonra yine aynı şekilde üzüldüğüm olay olmuştu aynısını yaşamıştım 😊 ya stres ya da yara, yumurtlama falan her şey olabilir, geçmiş olsun

Bir ara bende de olmuştu ara kanama gibi sadece tuvalete gittiğimde akıntı şeklinde peçeteye geliyordu 😐 çok stresli bir dönemden geçiyordum, o dönemi biraz atlattım normale dönmüştüm, bir sene sonra yine aynı şekilde üzüldüğüm olay olmuştu aynısını yaşamıştım 😊 ya stres ya da yara, yumurtlama falan her şey olabilir, geçmiş olsun
çok teşekkür ederim benim de öyle ya stresli dönemden geçiyorum

Cinsel hayatınız varsa siz her ihtimale karşı 6 ayda bir kontrole gidin. Gitmişken zaten gerekli tahlilleri yaparlar.

Ben de benzer bir sey yasadim 2 hafta once. kucuk tuvaletten sonra peceteye pembelik geliyordu. Benim idrar yolundan geliyordu. Hemen dr a gttim ultrasona grdim idrar tahlili yapildi. Bobrekte kucuk taslarim oldugunu ve muhtemlen onlari dusurdugumu soyledi dr. Hic agri da hissetmemistm yalnizca pembemsi kan vardi. Taslar cok kucuk oldugu icin agri olmamasinin normal oldugunu, bol su icmem gerektigini soyledi. Baska bir sorun gorulmedi. Yaklasik bir hafta kadar surdu bu durum sonra gecti. Kanin genital bolgeden geldigine eminseniz anlattigim durumla alakasi yoktur tabi..

Back
X