Genital - bikini bölgesi lazer epilasyon

Elviiina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
32
21
28
İstanbul
Merhaba kızlar. Ben lazere başlamak istiyorum genital ve ya bikini bölgesi için. Nasıl yapıldığı hakkında bilginiz var mı ? Ben daha önce kendim ağdayla alıyordum ve ağdacıyada genital için gitmedim. Bu yüzden bilmiyorum.Yayıldı ve arada batıklarım oluyor maalesef. Yardımcı olursanız sevinirim. Bikini bölgesi çamaşır çıkarmadan sadece kenarları alıyor sanırım ? Çamaşırımı çıkartmalımıyım. Yoksa bir sağ bir sol şeklnde mi oluyor. Arka bölgeyi alıyor mu yüz üstü mü yatırıyor. Biraz çekiniyorumda. Yoksa sadece üst kısmı mı alıyor.

bu gittiğin yere göre değişebilir
ama genelde çamaşırını çıkartıp sağ sol ön arka hepsini yapıyorlar
evet bende özellikle arka kısımda cok utanıyorum ama yapacak bişe yok

lazerde komple çıkıyor.ama iğnelide dediğiniz gibi çıkarmadan yapılıyor.

bende gitmiştim çok da memnum kaldım..genital için çamaşır çıkıyor tabi arka kısım içinde bacakları kendine çektiriyordu benim gittiğim uzman öyle işlemi yapıyordu..bende inanılmaz utanıyordum
zaten çok fazla acıdığı için yarıda bıraktım

odada tek seninle işlemi yapan kişi oluyor tabi işlem de artık yaptırdığın kişiye kalmış nasıl duracağını falan o söylüyor
üff şu kıllar başa bela..peki faydası oldumu..
birdaha ağda görmek istemiyorum.

teşekkür ederim yine de çok utanırım ya o yüzden bikini bölgesi için gidicem sanırım. yani sadece çamaşırın dışında kalan kenar bölgeler ve üst bölge için onlar geçse yeter diyelim avunalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…