• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Genişlemiş gözenekler...

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

çilekli reçel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
149
3
96
40
İstanbul
kızlar biçoğumuzun belası genişlemeş gözenekler için hazırlaması çook basit maskeler...

Gözenekler için Suna Dumankaya' dan bi maske

Yarım kahve fincanı alkol (eczanelerden temin edebilirsiniz)
2 çorba kaşığı elma sirkesi
Yarım kahve fincanı gülsuyu
bunların hepsini karıştırıyoruz. Hazırladığımız losyonu cam şişede ve soğukta muhafaza ediyorzz.. Sabah ,akşam cildinizi bu losyonla silin.
Yatmadan önce elma suyunu ve limon suyunu karışıtırıp yüzümüze sürüyoruz.Kurumasını bekleyin.Durulamayın.

Cildi yenileyip, gözenekleri sıkılaştıran maske

1 adet cırpılmış yumurta sarısını pamukla yüznüze sürün,10 -15 dk kurumasını bekleyin ve durulayın.

Gözenekleri temizleyip ,sıkılaştıran maske

1 corba kaşığı bal
1 yumurta
1 tatlı kaşığı kurutulup ufalanmış papatya
1 tatlı kaşığı ince kıyılmış nane
hepsini karıştırıp , cildimize sürüyoruz, 10-15 dk bekletip duruluyoruz.

Yağlı ciltler için gözenekleri sıkılaştıran maske

Püre haline getirilmiş domatesi cildinize sürün.Kuruduktan sonra soğuk suyla durulayın...

a bende sımdı aynaya bakıyodum yazını gördum cıldımde cok gözenek yoktur normalde ama regl dönemınde acılıyo nedense cok yaglanıyo cıldım ondan sanırım cok tesekur ederım tarıflerın ıcın

Benim cildim yıllardır sivilce problemi yaşıyor bir ara roaccutane kullanmıştım geçmişti arada küçük küçük çene bölgemde çıkardı da eskisi gibi sorun edilecek türden değildi. 27 yaşındayım aptallık ettim gidip siyah nokta temizleme losyonu aldım. İyi demişti öğrencilerim. Çocukların aklına uydum. Sürünce ferahlatıyor diye önceleri güzel gibi gelmişti. Hiç gözeneklerim görülmezdi şimdi devasa gözeneklerim var resmen 5 günde çukurlaşacak kadar büyük gözeneklerim oldu o ürünün içinde her ne varsa cildimi rezil etti. Lazer flnda yaptırmam imkanı yok bilmediğim şey daha kanıtlanmadı lazer operasyonların güvenilirliği. Şimdi ne yapıcam ben
???

Back
X