- 24 Nisan 2009
- 924
- 12
- 32
1.73 boyum var 72 filan kilom var şişman durmuyorum tabi ama iri duruyorum fazla kilom var ama benim gövdem kalın yani göğüslerimin arası filan açık mesela sırtım biraz geniş diyim daha net olur ve belimde kalın el bileklerim filanda kalın iri kemikli oluyorum ama ben ince görünmek istiyorum şimdi zumba yapyıyorum günde 40 dakka kilo versem yine iri durmakdan korkuyorum popom küçük sayılır ama basenlerim olduğu için büyük görünüyo göğüslerimde 80 beden filan zayıflarsam onlarda gitcek
bide şu kollarla gövdenin birleştiği yer var ya koltuk altının yan tarafları oluyo oralar böyle etli kilolu nasıl gitcek oralar ordanda biraz geniş duruyorum genel olarak kilo vermem gerek tabi farkındayım
erkek arkidişmde böyle çok beğeniyo kilo verme sakın diyo verirsem beğenmez diye tırsıyorum aama vermem gerek
bide şu kollarla gövdenin birleştiği yer var ya koltuk altının yan tarafları oluyo oralar böyle etli kilolu nasıl gitcek oralar ordanda biraz geniş duruyorum genel olarak kilo vermem gerek tabi farkındayım
erkek arkidişmde böyle çok beğeniyo kilo verme sakın diyo verirsem beğenmez diye tırsıyorum aama vermem gerek