genişim :(

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
1.73 boyum var 72 filan kilom var şişman durmuyorum tabi ama iri duruyorum fazla kilom var ama benim gövdem kalın yani göğüslerimin arası filan açık mesela sırtım biraz geniş diyim daha net olur ve belimde kalın el bileklerim filanda kalın iri kemikli oluyorum ama ben ince görünmek istiyorum şimdi zumba yapyıyorum günde 40 dakka kilo versem yine iri durmakdan korkuyorum popom küçük sayılır ama basenlerim olduğu için büyük görünüyo göğüslerimde 80 beden filan zayıflarsam onlarda gitcek :KK43:

bide şu kollarla gövdenin birleştiği yer var ya koltuk altının yan tarafları oluyo oralar böyle etli kilolu nasıl gitcek oralar ordanda biraz geniş duruyorum genel olarak kilo vermem gerek tabi farkındayım :KK59:
erkek arkidişmde böyle çok beğeniyo kilo verme sakın diyo verirsem beğenmez diye tırsıyorum aama vermem gerek :KK58:

hemen hemen aynı boydayız.ben senden 1-2 cm uzunum o kadar:) ben gecen yaz 75 vurmustu kılom.sonra bıraz yemeyı kestım dıyetısyene gıttım 72.300 gr geldım.hayatımın en yuksek kılosuydu.....tahlıl falan fılan derken bılındık dıyet listesı verdı yolladı...boyumuz uuzn oldugu ıcın bu kılolar bızde fazla durmuyor ancak iriyiz:) maalesef yanı yukarda yazdıklarının aynısına sahıbım ne yazdıysan..tek fark var eşim benım zayıflamamı istıyor.....sen zumba yapıyormussun bende spor namına tık yok...iri kemıklıyım zaten...hoıcbırzaman narın bı kız olamam ama 58 kılo hallerım de hanı fıstık gıbı derler ya öyle oluyorum.....senı de duusndum sımdı 60 kılo da çok çok ii olursun...erkek ark na bakma sen ,senı kacırmamak ıcın öle dıyordur:)

hemen hemen aynı boydayız.ben senden 1-2 cm uzunum o kadar:) ben gecen yaz 75 vurmustu kılom.sonra bıraz yemeyı kestım dıyetısyene gıttım 72.300 gr geldım.hayatımın en yuksek kılosuydu.....tahlıl falan fılan derken bılındık dıyet listesı verdı yolladı...boyumuz uuzn oldugu ıcın bu kılolar bızde fazla durmuyor ancak iriyiz:) maalesef yanı yukarda yazdıklarının aynısına sahıbım ne yazdıysan..tek fark var eşim benım zayıflamamı istıyor.....sen zumba yapıyormussun bende spor namına tık yok...iri kemıklıyım zaten...hoıcbırzaman narın bı kız olamam ama 58 kılo hallerım de hanı fıstık gıbı derler ya öyle oluyorum.....senı de duusndum sımdı 60 kılo da çok çok ii olursun...erkek ark na bakma sen ,senı kacırmamak ıcın öle dıyordur:)

ayyy sen 58 kiloya inebildin mi ben hiç kilo veremem incelemem gibi geliyo yaa çünkü kendimi bildim bileli aynı kiloda sayılırm belki 2 3 kilo oynamştr ama görüntü olarak aynıym yani aslında öyle zayıf olmak istemem şöyle 5 6 kilo versem nasıl olur merak ediyorum böyle bazı kadınlar oluyo balık etli ama çok seksi duruyolar çoözeniyorum ama ben biraz kalasım kilo versemde değişmem gibi gelio

sen 58e inmişmiydin nasıl başardın bebişimmm ama sanırım zayıfdın sonra kilo aldın zayıfken nasılsınn iri duruyomusun bileklerin filan ince duruyo mu misila ve kilo verince alt bacak inceliyo mu benim üstle alt aynı nerdeyse üst incelirse çok komik durur

Son düzenleme:
ayyy sen 58 kiloya inebildin mi ben hiç kilo veremem incelemem gibi geliyo yaa çünkü kendimi bildim bileli aynı kiloda sayılırm belki 2 3 kilo oynamştr ama görüntü olarak aynıym yani aslında öyle zayıf olmak istemem şöyle 5 6 kilo versem nasıl olur merak ediyorum böyle bazı kadınlar oluyo balık etli ama çok seksi duruyolar çoözeniyorum ama ben biraz kalasım kilo versemde değişmem gibi gelio

sen 58e inmişmiydin nasıl başardın bebişimmm ama sanırım zayıfdın sonra kilo aldın zayıfken nasılsınn

evet ındım 58 kıloya.çok da güzeldı vucudum cunku kemıklerım iri oldugundan çöp gıbı durmuyordum...olmam gerek kılo aslında 58-60 arası.nasıl ındıgıme gelınce birgun tepem attı arkadasımı ıkna ettım spora yazıldk...yeme içmeyı aşırı azalttım.ve 1,5 ayda 8 kılo zayıfladım.....

evet ındım 58 kıloya.çok da güzeldı vucudum cunku kemıklerım iri oldugundan çöp gıbı durmuyordum...olmam gerek kılo aslında 58-60 arası.nasıl ındıgıme gelınce birgun tepem attı arkadasımı ıkna ettım spora yazıldk...yeme içmeyı aşırı azalttım.ve 1,5 ayda 8 kılo zayıfladım.....

ve verdıgım kıloyu 2 yıl ıcınde aldım..o da şöyle oldu okul bıttı ailevı bazı sorunlar sınavlar yuzunden aldım.....

hmm anladım canım bende şöyle 65 filan olsam sevniciim ama hem yeni çatlaklardan hemde popomla göğüslerim küçülüp hiç kalmıcaklar diye korkuyorum

X