• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Geniş yüzlü kızlar için Hafif dalgalı saç

myiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
335
19
118
37
Arkadaşlar Fotoğraftaki saç şekline ulaşmam bir maşayla mümkün mü ?maşa kullandığında ince boru gibi içedönük bukle oluyo ben doğal dalgalı şeklinde görünmesini isiyorum.
Elimde sadece kalın düzleştirici var onunla bu görüntüye ulaşamıyorum var mı bi tekniği jöle filan ı sürmem gerekiyor.Bu işleri hiç beceremıyorum.

$dalgali.jpg

Arkadaşlar Fotoğraftaki saç şekline ulaşmam bir maşayla mümkün mü ?maşa kullandığında ince boru gibi içedönük bukle oluyo ben doğal dalgalı şeklinde görünmesini isiyorum.
Elimde sadece kalın düzleştirici var onunla bu görüntüye ulaşamıyorum var mı bi tekniği jöle filan ı sürmem gerekiyor.Bu işleri hiç beceremıyorum.

Eki Görüntüle 276325

Ya O Kalın Düzleştirici İle Yapacaksın, Jöle Sürmeden..
Ya da İri Bigudiler Var Onlarla Saracaksın..
Saçınıda 3 veya 4 Gün Yıkama Böyle Olur..:27:
Kirli Saç Çabuk Şekil Alır..:27:

düzleştirici ile yapman mümkün bak google dan videolar bulursun ama ben tavsiye etmiyorum çok ne derlerse desinler saçı acayip yakıo ben bu konuda çok magdur olduğum için =)şaçlarım baya yandı en iyisi şaçını gece sarıp yat bigudi di isimi sanırım kalın çok yukarı kdr değil mesela dene bakalım yoksa yakarsın şaçlarını ilk seferden bile ne biçim kırıo tavsiye etmiyorum canm

düzleştirici ile yapman mümkün bak google dan videolar bulursun ama ben tavsiye etmiyorum çok ne derlerse desinler saçı acayip yakıo ben bu konuda çok magdur olduğum için =)şaçlarım baya yandı en iyisi şaçını gece sarıp yat bigudi di isimi sanırım kalın çok yukarı kdr değil mesela dene bakalım yoksa yakarsın şaçlarını ilk seferden bile ne biçim kırıo tavsiye etmiyorum canm

Canım Saçlarını Nasıl Düzleştiriyordun..
Nemli Saça mı Uyguladın Düzleştiriciyi..
Kaç Tutam Alıyordun ?

Canım Saçlarını Nasıl Düzleştiriyordun..
Nemli Saça mı Uyguladın Düzleştiriciyi..
Kaç Tutam Alıyordun ?

yok kuru şaça ince ince alıyodum ama her gün nerdeyse yapıyodum acayp yandı şaçlarım kestirdim baştan uzattım şaçlarımı 2senedir kullanmıyorum =)şuan şaçım çok sağlıklı ve ayrıca şaçıda döküo kedi kuyruğu gibi kalmıştı=)) çok berbat ya bidaha tövbe arada sıra bi fön çekitiryorm halimden çok memnumum=)

yok kuru şaça ince ince alıyodum ama her gün nerdeyse yapıyodum acayp yandı şaçlarım kestirdim baştan uzattım şaçlarımı 2senedir kullanmıyorum =)şuan şaçım çok sağlıklı ve ayrıca şaçıda döküo kedi kuyruğu gibi kalmıştı=)) çok berbat ya bidaha tövbe arada sıra bi fön çekitiryorm halimden çok memnumum=)

Peki Aldığın Tutamları Tarıyor muydun ?
1 Kere Düzleştirdiğin Yerden Düz Olana Kadar 5 Kere Geçiyor muydun?:1:

Cevaplarınız için teşekkür ederim.Bigudi değil de akşamdan kağıtla sarıyodum yarıya kadar ama dağınık bihal oluyodu hemen de bozuluoyrdu.Sanırım sünger bigudilerden alsam daha iyi olur.

Back