Geniş vajina

ayy biz bu erkekleri niye sallıyoz bu kadar eşide ona cookkkk affedersiniz seninkide yeteri kadar iri ve kalın değil deyiversin olsun bitsin.ÇOKMU EDEPSİZCE OLDU AMA ÇOK SİNİRLENİYORUM VARMI BÖYLE BİR AŞAĞILAMA YA.gitsin o yaptırsın bitarafına estetik.

valla ben sırf o geniş dedi diye bıçak altına falan yatmazdım.çok isityorsa o yatsın bıçak altına. :eek:klava: bi dahada zaten yüzünü göremez aynı yatağa bile girmem.tepem attımı fena oluyomda:)) kaydirigubbakcemile3 bence bu eltinizin kocasının bahanesi. :nazar: oyyy ben kocişime kurban olam ne kocalar varmış . Şeniz

begenmiyoran defol git derim galiba yada seninki kucukmus derim ama gercekten zor bi durum kocasi cok asagilamis yazik kadina

Bana onu diyecek adamın heyyyttt kötükedihüso
Benimki gevşek değil seninki küçük derdim:roflol: kaydirigubbakcemile
(daha gurur kırıcı olurdu heralde)

adamın burda yaptığı bence çok saçma :kızgın:
onun penisinde böle bi durum olsaydı karısının gizli gizli mastürbasyon yapmasını hoş karşılar mıydı Çok üzgünüm çoook
yada estetik olur muydu düşünmek gerek beğenmeyen defolur gider ya :eek:klava:
ne bu böle illa erkeklere her yerimizi beğendirmek zorunda mıyız sinir oluom böle şeylere kötükedihüso

kötükedihüsoçok küstah bir insanmış eşini bu denli rencide ederek ne yapmaya çalışmış anlamadım ama kendi ...... sı da bir sorun olsaydı eşide ona aynen öyle söyleyip davransaydı ne olurdu acaba yok yok bu adamı şeyinden tavana asmak gerek :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: çok gerildim offfffff

bence onu çıplak olarak mutfağa getirsin sonra .....sini tezgahın üzerine koyup merdana ile vursun bi tane bölece şişçeği için herhangi bi sorun kalmaz ortada:roflol:
bu işin şakası ama eşime beraberce bi doktora görünmemizi önerirdim ya gerçekten eşininki küçükse???

bence eşi suç bastırmaya çalışmış olabilir çünkü o kadar geniş olsa eltinde bu farkı anlar diye düşünüyorum ,

eğer genişsede doğruuu bir hekime vajinasını beğenmeyen eşide paşa paşa ödesin ameliyat parasını sorunda ortadan kalksın,

bildiğim kadarıyla vajen daraltma bir estetik müdahale

haklısın ama bu kadar saygısızca bir şey söylenmez açıkçası benim eşimde yapar ama bana öyle bişey söylemez alışkanlık diyor vazgeçemiyorum adam seviyor ne yapayım
her sabah netin karşısında yapar ilk zamanlar ben yetmiyormuyum diye kavga ettim küstüm günlerce konuşmadım ama vazgeçmedi ben uyurken sabahları yapıyor ya bazen basıyorum onu sessizce gelip utanıyor nasıl kadınlar seni tatmin edebiliyorlar mı bakim diyorum sizlere ters gelebilir belki ama ne yapayım bu sebepten boşanayım mı en azıdan dışarda aldatmıyor:kahve::kahve:

allah dağına göe kar verirmişya sabrına hayran kaldım,

ben olsam senin gibi asla olamazdım,

eşinin psikolojik bir sorunu olabilir,dr gidin bence canım bu çok gurur kırıcı ve çok büyük saygısızlık yazık valla yazık

normal doğum yapan kadınlardan eşleri zevk almıyo çünkü vajina genişliyo tekrar zamanla toplaması diye birşeyde yok ..kalçanın birleştiği yerde sadece doğum esnasında açılan ve kalçayıda genişleten bi kıkırdak var kadınlarda oda eklenince felaket yani bunu bi jinekolok arkadaşım söylemişti..ve biçok erkek arkadaşımdanda ve çevremdende duydum normal doğum yapanların eşleri boşluğa giriyo gibiymiş o yüzden eşinin sezeryan olmasını isteyenler var bu bir gerçek ve bi aksilik olmazsa bende sezeryan yapıcam eşimde arkadaşlarından aynı şikayetleri duymuş çünkü kaydirigubbakcemile

eşininki küçük olmasın.kabahati sna atıyodur.onunki sana bir kaç beden küçük geliyo olabilir.o bi çözüm arasın bence sen uğraşma

eşine ne münasebet benim ki normal anormal olan senin ki zaten ne zamandır söylemek istiyodum konuyu açman iyi oldu acaba sana penis büyütücü ilaçlardan alsak mı demelisin...hiç bir erkek bi taraflarının küçük olduğunu duymaya tahammül edemez..hatta daha onur kırıcı olsun istersen şöyle söyle: Valla tatmin için mastürbasyonu seçmen iyi oldu..ben zaten hiç bişey hissetmiyordum..beni bir yükten kurtardın eline kuvvet canım kocacım de ve sırıt yüzüne karşı..

begenmiyorsan alma kardesim derim
ne bu yaaa? Allah'in yarattigina da mi karisacak artik? kendi 4 4lük mü ki?
neyimi begenmiyor yaw alir sokarim onu çiktigi yere begeniyorsa orayi begensin!!! sinir oldum ne biçim bir konu bu

X