Geniş vajina

arkadaşım evli bir adamın kendi kendini tatmin etmesi hiçte hoş değil....hemde netin karşısında...

çok gurur kırıcı bence...

dua etsinki sabırlı bir eşsiniz.....

arkadaşım evli bir adamın kendi kendini tatmin etmesi hiçte hoş değil....hemde netin karşısında...

çok gurur kırıcı bence...

dua etsinki sabırlı bir eşsiniz.....

ne yapmalıyım CADIARZU
sabır etmesem ne denir bilmiyorum bu durum karşısında beni sevmiyormusun birlikte olduğumuzda zevk almıyormusun diyorum alakası yok diyor o başka bu başka alışkanlık diyor fisfisfisçaresi nedir bilmiyorum bilen varsa yardımcı olsun ama şimdi kimsenin kocası yapmıyordur ya komşunun kocasıdır yada arkadaşının çünkü kimse üstüne alınmak istemez böyle şeyleri :eek:

ne yapmalıyım CADIARZU
sabır etmesem ne denir bilmiyorum bu durum karşısında beni sevmiyormusun birlikte olduğumuzda zevk almıyormusun diyorum alakası yok diyor o başka bu başka alışkanlık diyor fisfisfisçaresi nedir bilmiyorum bilen varsa yardımcı olsun ama şimdi kimsenin kocası yapmıyordur ya komşunun kocasıdır yada arkadaşının çünkü kimse üstüne alınmak istemez böyle şeyleri :eek:

çok şükür böyle bir derdim yok...dert dedim çünkü en bu duruma en iyi tarif"dert" kelimesi....

sen eşi olarak konuşarak halledemediysen bir uzmana gitmeye ikna et bence...gerçi böyle kanularda tabuları kuvvetli toplumuz kolay kolay böyle konular için uzmana gitmeyiz...
.haa dersinki bence bi sorun yok bende normal karşılıyorum...ozmaan sorunda yok...:)))

çok kırıcı bir söz. ama bu erkekten de kaynaklanabilir.
eltiniz yeni evli mi, yoksa çok doğum yapmış bir anne mi? ona göre sebebi anlaşılır ve çözüme gidilir.

ne yapmalıyım CADIARZU

Benim kocam bunu yapıyor mu hiç bilmiyorum..
Yapıyorsa da ben görmüyorum en azından..
Bence eşinizin problemi psikolojik olmalı.. Bir psikoloğa gitseniz belki yardımcı olurlar..
Ben en çok sizin gözünüzün önünde, net karşısında mastürbasyon yapıyor olmasına üzüldüm..

canım eğserzileri var estetiği var bence sorun o deil adam deişiklik fantezi yaratıyor olabilir bu sanal sexs o kadar yağın ki türkiyede inan bir cok kadın aynı dertten müsterip cok üzücü ve ğurur kurıcı bir davranıs ama malesef bende eltin acık ve ciddi bir sekilde konusmalı eşiyle

Benim kocam bunu yapıyor mu hiç bilmiyorum..
Yapıyorsa da ben görmüyorum en azından..
Bence eşinizin problemi psikolojik olmalı.. Bir psikoloğa gitseniz belki yardımcı olurlar..
Ben en çok sizin gözünüzün önünde, net karşısında mastürbasyon yapıyor olmasına üzüldüm..

tabi ki benim gözümün önün de değil okadar da değil yanlış anlamışsın ben uyurken yada evde yokken yaptığını biliyorum aniden geldiğim zaman yüzü kızarır afallar ::eek:karşımda yapabilir mi sence:1no2::1no2::1no2:

sonuyok arkadaşım bence hiç can sıkacak bi durum değil.yaşamadım ama iyi tarafından bak bide:eşin sana dürüst davranıyor.hani bi laf vardır:tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya çalış! _tabi işin esprisi bu_yani demem oki sende ona katıl.birlikte yaşayın ne yaşanıyosa..

sonuyok arkadaşım bence hiç can sıkacak bi durum değil.yaşamadım ama iyi tarafından bak bide:eşin sana dürüst davranıyor.hani bi laf vardır:tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya çalış! _tabi işin esprisi bu_yani demem oki sende ona katıl.birlikte yaşayın ne yaşanıyosa..

yok ben katılmam onun da bir özeli ve zevkleri var evliliğe zarar vermiyor sonuçta kocamsa benden ayrı hiç bir şey yapamaz diye bir kural yok keyfine baksın :kahve:
ayrıca kendimde bir eksiklik görmüyorum ben canı ne isterse onu yapsın dimi ya:nazar::nazar:

Allah herkese türlü türlü dert vermiş
benimkide dardı azıcık genişlesin diye bıçak altına yattık:1no2:

genısse kegel yapsın hakıkaten olmassa estetık de kegelle olur sankı bıde spor ypınca da yıne ıyı gelır bacakları daraltma hareketı fln yapılsa yıne ıyı olabılır.

ne kadar gurur kirici ya.boyle seyleri okuyunca sinirlerim zipliyo.ben ameliyat olur o adamada vermezdimÇok üzgünüm çoook

haklısın ama bu kadar saygısızca bir şey söylenmez açıkçası benim eşimde yapar ama bana öyle bişey söylemez alışkanlık diyor vazgeçemiyorum adam seviyor ne yapayım
her sabah netin karşısında yapar ilk zamanlar ben yetmiyormuyum diye kavga ettim küstüm günlerce konuşmadım ama vazgeçmedi ben uyurken sabahları yapıyor ya bazen basıyorum onu sessizce gelip utanıyor nasıl kadınlar seni tatmin edebiliyorlar mı bakim diyorum sizlere ters gelebilir belki ama ne yapayım bu sebepten boşanayım mı en azıdan dışarda aldatmıyor:kahve::kahve:
:1shok::1shok:şoktayım cidden ya:1shok:ne alışkanlığı ya nette her sabah mastrübasyon yapmak ve karısı içerde uyurken eşine bakıp yapsa ya:kızgın:ne diyeyim siizn eşiniz ben asla kabullenmezdim bence eşinizde bi sorun varfisfisfisçokzor bi durum sabrınıza inanamadım:uhm::uhm:neyse özel hayatınız bu keşke ikna edip vazgecirseniz eşinizi bundan

:1shok::1shok:şoktayım cidden ya:1shok:ne alışkanlığı ya nette her sabah mastrübasyon yapmak ve karısı içerde uyurken eşine bakıp yapsa ya:kızgın:ne diyeyim siizn eşiniz ben asla kabullenmezdim bence eşinizde bi sorun varfisfisfisçokzor bi durum sabrınıza inanamadım:uhm::uhm:neyse özel hayatınız bu keşke ikna edip vazgecirseniz eşinizi bundan

çok haklısın eviliklerde kadın ve erkeğin paylaştığı en güzel şey seks bence bunu neden seninle değil netteki sahte kadınlarla yapmak istiyor hayret :1shok::1shok:

Ayol milletin ki genişmiş..kislar benimkide çok dar eşim bi kere girmeyle boşaliyo çok dar bu nasil bişi öyle diyo...bence eltin hemen bi çaresini bulmali bunun.çünkü evlilik bence %90 yatak odasindan geçiyo yatakta iyiysen evlilikte o kadar iyi oluyo...öpüldünüz

evet bizde de aynı durum :eek:

X