Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım evli bir adamın kendi kendini tatmin etmesi hiçte hoş değil....hemde netin karşısında...
çok gurur kırıcı bence...
dua etsinki sabırlı bir eşsiniz.....
benim vajinam geniş değil hayatım,seninki biraz küçük sanırım der:lepi:arkamı döner uyurum:dilcikar:
ne yapmalıyım CADIARZU
sabır etmesem ne denir bilmiyorum bu durum karşısında beni sevmiyormusun birlikte olduğumuzda zevk almıyormusun diyorum alakası yok diyor o başka bu başka alışkanlık diyor fisfisfisçaresi nedir bilmiyorum bilen varsa yardımcı olsun ama şimdi kimsenin kocası yapmıyordur ya komşunun kocasıdır yada arkadaşının çünkü kimse üstüne alınmak istemez böyle şeyleri
ne yapmalıyım CADIARZU
sabır etmesem ne denir bilmiyorum bu durum karşısında beni sevmiyormusun birlikte olduğumuzda zevk almıyormusun diyorum alakası yok diyor o başka bu başka alışkanlık diyor fisfisfisçaresi nedir bilmiyorum bilen varsa yardımcı olsun ama şimdi kimsenin kocası yapmıyordur ya komşunun kocasıdır yada arkadaşının çünkü kimse üstüne alınmak istemez böyle şeyleri
benim vajinam geniş değil hayatım,seninki biraz küçük sanırım der:lepi:arkamı döner uyurum:dilcikar:
benim vajinam geniş değil hayatım,seninki biraz küçük sanırım der:lepi:arkamı döner uyurum:dilcika:
Benim kocam bunu yapıyor mu hiç bilmiyorum..
Yapıyorsa da ben görmüyorum en azından..
Bence eşinizin problemi psikolojik olmalı.. Bir psikoloğa gitseniz belki yardımcı olurlar..
Ben en çok sizin gözünüzün önünde, net karşısında mastürbasyon yapıyor olmasına üzüldüm..
sonuyok arkadaşım bence hiç can sıkacak bi durum değil.yaşamadım ama iyi tarafından bak bide:eşin sana dürüst davranıyor.hani bi laf vardır:tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya çalış! _tabi işin esprisi bu_yani demem oki sende ona katıl.birlikte yaşayın ne yaşanıyosa..
:1shok::1shok:şoktayım cidden ya:1shok:ne alışkanlığı ya nette her sabah mastrübasyon yapmak ve karısı içerde uyurken eşine bakıp yapsa yane diyeyim siizn eşiniz ben asla kabullenmezdim bence eşinizde bi sorun varfisfisfisçokzor bi durum sabrınıza inanamadım:uhm::uhm:neyse özel hayatınız bu keşke ikna edip vazgecirseniz eşinizi bundanhaklısın ama bu kadar saygısızca bir şey söylenmez açıkçası benim eşimde yapar ama bana öyle bişey söylemez alışkanlık diyor vazgeçemiyorum adam seviyor ne yapayım
her sabah netin karşısında yapar ilk zamanlar ben yetmiyormuyum diye kavga ettim küstüm günlerce konuşmadım ama vazgeçmedi ben uyurken sabahları yapıyor ya bazen basıyorum onu sessizce gelip utanıyor nasıl kadınlar seni tatmin edebiliyorlar mı bakim diyorum sizlere ters gelebilir belki ama ne yapayım bu sebepten boşanayım mı en azıdan dışarda aldatmıyor
ay süpersin ya kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok:şoktayım cidden ya:1shok:ne alışkanlığı ya nette her sabah mastrübasyon yapmak ve karısı içerde uyurken eşine bakıp yapsa yane diyeyim siizn eşiniz ben asla kabullenmezdim bence eşinizde bi sorun varfisfisfisçokzor bi durum sabrınıza inanamadım:uhm::uhm:neyse özel hayatınız bu keşke ikna edip vazgecirseniz eşinizi bundan
Ayol milletin ki genişmiş..kislar benimkide çok dar eşim bi kere girmeyle boşaliyo çok dar bu nasil bişi öyle diyo...bence eltin hemen bi çaresini bulmali bunun.çünkü evlilik bence %90 yatak odasindan geçiyo yatakta iyiysen evlilikte o kadar iyi oluyo...öpüldünüz