Geniş vajina

burcumm25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
118
2
evettt hanımlar soruyorum esınız sıze vajına gırısının genıs oldugunu soylese ve gızlı gızl masturbasyon yapsaaaa napardınızzz haa bu benım basımdakı bısemı allah korusun eltım ne yapacagını bılmez halde sanırım baya gurur kırıcıkafamçokkarıştı

hemen kegel egzersizine başlardım..
bu egzersiz vajinayı daha sıkılaştırıp kas haline getiriyor..
netten nasıl yapıldığına bakabilirsiniz..

hemen kegel egzersizine başlardım..
bu egzersiz vajinayı daha sıkılaştırıp kas haline getiriyor..
netten nasıl yapıldığına bakabilirsiniz..

böcüğümün söyledigini yapardım
o da işe yaramazsa estetik olurdum sositososito
sözkonusu vajinaysa her yol mübahtır kaydirigubbakcemilehihoyyyt-tatlicadiarzu-

Bende tedavi olmak istediğimi söylerdim.Ne gerekiyorsa yapardım.Tabi sözkonusu bayanın eşinin tavrı çirkin geldi bana.Daha uygun bi dille söyleyebilirdi.

kötü bi durum cok can sıkıcı ...
tedaviside var ..caresine bakılabilir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayol milletin ki genişmiş..kislar benimkide çok dar eşim bi kere girmeyle boşaliyo çok dar bu nasil bişi öyle diyo...bence eltin hemen bi çaresini bulmali bunun.çünkü evlilik bence %90 yatak odasindan geçiyo yatakta iyiysen evlilikte o kadar iyi oluyo...öpüldünüz

Bence eşi mastürbasyon yapmaya alışınca, karısına yüklemiştir kabahati.
Öyle çok erkek var mastürbasyona alışan ve vazgeçemeyen.

Dar olur geniş isterler:1ninca:
Geniş olur dar isterler:tomato:kafamçokkarıştı

Hey allam ya...

Umarım cözer:icecream:

Bence eşi mastürbasyon yapmaya alışınca, karısına yüklemiştir kabahati.
Öyle çok erkek var mastürbasyona alışan ve vazgeçemeyen.

haklısın ama bu kadar saygısızca bir şey söylenmez açıkçası benim eşimde yapar ama bana öyle bişey söylemez alışkanlık diyor vazgeçemiyorum adam seviyor ne yapayım
her sabah netin karşısında yapar ilk zamanlar ben yetmiyormuyum diye kavga ettim küstüm günlerce konuşmadım ama vazgeçmedi ben uyurken sabahları yapıyor ya bazen basıyorum onu sessizce gelip utanıyor nasıl kadınlar seni tatmin edebiliyorlar mı bakim diyorum sizlere ters gelebilir belki ama ne yapayım bu sebepten boşanayım mı en azıdan dışarda aldatmıyor

:1shok: :1shok: :1shok:
Sizi kınamam, yadırgamam söz konusu olamaz ama gayet şaşkınım şu anda... kafamçokkarıştı

Sadede gelirsek Kegel egzersizi de yaparım, estetik de yaptırırım... :lepi:
Gurbikin dediği gibi her yol mübahtır...

sadece 11 ay 15 günlük evliyim...
sanırsam bu tip bir porblemim yoktur...
amma ve lakine bekar çarpık bacaklı gurbaaya katılıram...
her yol mübahtır...

benim vajinam geniş değil hayatım,seninki biraz küçük sanırım der:lepi:arkamı döner uyurum:dilcikar:

benim genişlik gibi bir sorunum yok öyle olsa söyler bana ve çaresine bakarız ama alışkanlık diyorum yapcak bişey yok :1no2:bundan sonra böyle birşey yapmıycaksın desem yine yapar saklı gizli siz ce ne yapayım ama vazgeçeceğini sanmıyorum:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…