Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim Sayfama bak canım.
Içinde tekrar bir bölmesi falan yok.düz. dıştaki bölüm biberonlar için.Baktim cantanin ic resmide varmi o ondeki bolmeler termolumu yoksa ayirac olarak mi
Guzel gorunuyor fiyat ve resim atarmisinizAvent bwbek cantasi var bende ilhilenirseniz bendeki urunun resmini ceker gonderirim..
Merhaba cok temiz ve az kullanilmisGuzel gorunuyor fiyat ve resim atarmisiniz
Tesekkur ederim amam fiyat yuksek geldi tabi sizin aldiginiz fiyatin cok asasindadir ama benim. Butcemi asiyor tesekkur ederimMerhaba cok temiz ve az kullanilmis
Alt acma ortusu yok. Bide termos icin minik cantasi yok.. Cunku iyi muhaffaza etmediginden atmistimama canta gercekten kullanisli..
140 tl diyelim isterseniz resim atabilirim
50 ye kadar dusunuyorumNe kadarakadar bakiyorsunuz max fiyat bend3 kraft var grili kirmizili
Bendeki bu canim begenirsen detaylarini anlatirimEki Görüntüle 1654704
Bendeki bu canim begenirsen detaylarini anlatirimEki Görüntüle 1654704
119 liraya almistim zaten ben alsam kiyamam satmaya da annem almisti :) cunku dogru durust kullanmadimCok guzelmıs ben cok begendım param olsa kacırmazdım sorması ayıp olmazsa sıfır ne kadara almıstınız
Bebek bakim cantasi ariyorum arkadaslar[/QUOTE
Hala ariyorsaniz bende bir sirt cantasi (izolasyon cepli) bir de omuzdan capraz kullanilan iki bakim cantasi mevcut. İkisi de sıfır. Bir tanesinin etiketi bile uzerinde. Cepli olan 80 tl, digeri 40 tl.