• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geniş renk oje satan yer?

callidora

Μια φορά μ
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
297
0
46
İstanbul
Selam kızlar,

Geçenlerde okula giderken kadının elinde bir renk oje gördüm. Bayıldım, ama hiç bir yerde bulamıyorum o rengi:çok üzgünüm:
Hep pembe tonları var ama benim dediğim pembe-kırmızı karışımı artık nar çiçeği mi deniyor..bilmiyorum. Şöyle geniş renkte Flormar satan bir yer biliyor musunuz İstanbul'da?

watsonslarda envayi çeşit oje var tavsiye ederim sırf oje dolu koskoca bir stand var...

Oo watsons ya, Tanrım nasıl unuttum ki ben orayı yerimseniben özellikle flormar 377 ve 379 arıyorum ama gel gör ki, mağza görevlisi bana cart yeşil oje tavsiye etti. Ne alaka olduysa bu ama neyse..
Çok sağol Lena:dance:

Oo watsons ya, Tanrım nasıl unuttum ki ben orayı yerimseniben özellikle flormar 377 ve 379 arıyorum ama gel gör ki, mağza görevlisi bana cart yeşil oje tavsiye etti. Ne alaka olduysa bu ama neyse..
Çok sağol Lena:dance:

önemli değil canım... bende bir oje delisi olduğum için uzun zamanımı o reyonun önünde geçiriyorum... insanın yiyesi geliyo valla....:lepi:

Back