-
- Konu Sahibi Jeanne darc_
Bu arada cok uygun fiyata yaptirmissiniz 10 15 bin tl diyorlarcnm adana da oldum kapalı yapıldı ameliyatım burak yiğenoğlu yaptı 3.000 tl ye ben açık istemedim tedavısı uzun ve ağrısı görüntüsüde yapay olduğu için ama şuan hala şiş anca yorumu 6 ay sonra yapabilirim adana cok sıcak o yüzden sanırım şiş ve tıkalı burnum hala
selam canım tabiiki atarım özelden bana talep mesajı yazarsan:) o kadar çok foto isteyen var ki yetişemiyor, karıştırıyorum.büyük zevkle atıyorum herkese fotolarımı:))Canimm Merhaba özelden bana da foto atar misin :)) bir de doktorun kimdi
Canim acik konusucam bazen bende cok minik hokka gibi burunlari goruyorum aaa ne guzel yapmis dr diyorum sonra oncesine bakiyorumEvet kesinlikle ckj iyi fiyata yaptırdım ve doktorumun eli cok hafifti doğallıktan şaşmadı eski burnumdan cok cok iyi oldu memnum şu şişliklerde inse tam sonucu görücez ama beklemekten başka carem yok
Canim msj attim ozeldenselam canım tabiiki atarım özelden bana talep mesajı yazarsan:) o kadar çok foto isteyen var ki yetişemiyor, karıştırıyorum.büyük zevkle atıyorum herkese fotolarımı:))
Buarada Doktorum Salih Emre üregen
Bence ikinciye gerek yok yuzun yuvarlak kucuk bir yuzun yok aynida kalmaz burun daha kuculecrktir yuzune tabiy baktin yuzunle uyumlu degil ozaman yaptir ama daha cok yenisin ve oncesine gore kucultmus drun dahada kuculecektirevet kanatları biraz daratlabilirdi ama dediğim gibi şişlik inince sonucu görücem yüzüm kilo alan bir yapısı var ve yuvarlak yüzlü yanaklıyım küçük burun ifademi deiştirebilir die korktum eğer baktım sonuc istediğim gibi olmazsa ikinciyi bile olabilirim :)) cünkü doktorumun eli cok hafifti gerçekten
Canim görüşürüz umarim diledigin gibi hatta daha guzeli olur kibEvet cnm bakalım zman göstericek göşürüz by
cnm mrb sana msj atttım 14 gün sonra ameliyatım var Salih Emre Üregen doktorum fotolarına bakabilirmiyim :)selam canım tabiiki atarım özelden bana talep mesajı yazarsan:) o kadar çok foto isteyen var ki yetişemiyor, karıştırıyorum.büyük zevkle atıyorum herkese fotolarımı:))
Buarada Doktorum Salih Emre üregen
Canim uzun zamandir resim aticaktin oncesi sonrasi lutfen resim atarmisin. Senin sonuclarini cok merak ediyorum.canım kalın derili ,kemerli ve etli bir burnum vardı, istersen eski yeni atabilirim özelden. şimdi ameliyat olalı daha tam 1,5 ay bile olmadı ama hem inceldi.olmaz diyene kulak asma iyi yapan bir cerrah tarafından olursa imkansız diye birşey yok.
Yalnız bir şey diyeceğim çok dikkatimi çekti de 2 fotoğraftaki aynı kişi değil gibi sanki.şu anda ben ne söylesem boş... burun kendi başına güzel olmuş olabilir zaten ben de hep etrafımdakilerin yorumları nedeniyle yaptırdım ama ameliyat sonrası psikolojinizi de düşünün şimdi büyük dediğiniz her gün takıntı yaptığınız burnunuzda sağlık sorunu yoksa bu işin riskine hiç değmiyor keşke birileri de beni uyarsaydı ben yaşama sevinciyle dolu biriyken şimdi neler atlatıyorum bilemezsiniz. insan büyük de olsa onca sene o burna o ifadeye alışınca sonrası bunalımdan ibaret ki ben yıllarca burnunu kafaya takmış biriydim... şimdi geri verseler kendi burnumu yüz ifademi istediği kadar kemerli uzun olsun bir saniye düşünmem...
Doğru doktor seçimiyle hayat kalitenizi arttırabilecek bir operasyon bu kadar karamsarlığa gerek yok . Kendinizi daha iyi ve güzel hissetmenizi de sağlıyor doğru yapıldığında .mesele burnumun kötü olması değil bir buçuk ay oldu burun kendi başına güzel ama insanın yüzündeki tğm doğallığı simetriyi bozuyor inanın ve çok acılı riskli ömür boyu takıntı yaparsınız benim uzun kemerli burnum vardı şimdi hafif kavisli yumuşak hatlı ama anlatması çok zor yüzünüze yabancılaşıyorsunuz keşke beni de uyaran birileri olsaydı ömrüm boyunca ona dua ederdim lütfen yapmayın benim düştüğüm hataya düşüp hayatınızı mahvetmeyin.