-
- Konu Sahibi Jeanne darc_
Canim burda hepimiz inan seni bekliyoruz senin sonuclarin bizim icin yol gosterisi ilerisi icin ışık olucakMerhaba benimde burnum kalin derili ve kanatlari genis bir ay once ameliyat oldum
Aslinda emre ilhanda aklimda ama tam aradtiramadim kendisini izmirde olsa bnm icinde daha iyi olur ailem orda sonucta ama kafam baya karisik senin haberlerini bekliorum bakalim ne dixekCanım ben emre ilhana randevu aldım, gidip tanisicam bi aksilik olmazsa kendisiyle konusucam ona olmayi düşünüyorum
Burda cok fazla bilgi kirliligi var gidip kendim konusucam beni ikna eder umarim anlattiklarindanda iyi bir drdur bos yere istanbullara gitmem sirf onun icin gidiyorum
Burda cok reklam tarzi yorumlarida sezmis olsam bana gore sıkıntı yok
Burnu iyi yapsın reklam herkese gerek baska drlar hastalarda
da cok fazla reklam kokan paylasimlar görüyorum
Sanal ortam işte guvenemiyorum
Ben kendi burnuma bakicam iyi olursa demekki haklilik payi var derim
Ben ev hanimiyim kimsyede bi yakinligim uzakligim yok olursam sonuctanda memnun olursam paylasacam gercektende okadar zor surec ki
Benim gibilere umarim ışık olurum umutluyum ya
Bu kadar iyi denilen dr iyi yapar heralde hastalari hep memnun
Ayni zamanda alci ve bantlardan 17 gun kapali kaldigi icin cok sivilcelendi goruntu icin kusura bakmayinKalin derili olarak ben varim sanirim ucuncu haftam ama burnunun ucu cok sis su an dedi doktor da alismakla mesgulum simdii
MerhabaKalin derili olarak ben varim sanirim ucuncu haftam ama burnunun ucu cok sis su an dedi doktor da alismakla mesgulum simdii
Ben memnunum aslinda ama ucundaki sislik bi tarafta hafif daha fazla o da duzelcekmis zaten burnum alcida kuafore gidip boya kesim yaptirdim dayanamayip uzun zamandir kisa sac istedigim icinMerhaba
kız ne kadar degısmıssın yuzunun ıfadesı yumusamıs yasın baya kuculmusevet sıs ınecek kuculecektır ama yuzundeki degısım guzel umarım boyle ıyı gider
Sen nasıl memnunmusun onden nasıl duruyo canım anlatıtmısın
Canim senin burnun oncesini gordum kemeri var ama ole bi genisligi yokben ben bennnnnn
canım kalın derili ,kemerli ve etli bir burnum vardı, istersen eski yeni atabilirim özelden. şimdi ameliyat olalı daha tam 1,5 ay bile olmadı ama hem inceldi.olmaz diyene kulak asma iyi yapan bir cerrah tarafından olursa imkansız diye birşey yok.Kızlar burnum büyük ve geniş ucu geniş kanatları var, galiba kalın derili de, Dr emre ilhan dan randevu aldım, ama endişelerim var. Burnu bole olup kucultulen varmi aranızda, lütfen olanlar yardım etsin benim için çok önemli bu
Aynen katılıyorum, hangi devirde ve hangi mantıkla yaşıyorlar.Benim kötü burnumla psikolojim bozuluyordu ve bunun tedavisi varsa tabiikiş yaptırmak gerek, Allah bize sorunlar vermişse çözecek zekayı vermiş, çözme gücü olan insanlar yetişmiş ve iyiki öyle olmuş.Dini inançları güçlü biriyim ama burnumu estetik yaptırırken biran bile tereddüt etmedim.Haram kısmina gelince, lütfen bunu yarın karşıma geçip söyleyenlere diyecem, ben allahın yaptigini değiştirerek günah islemissem, siz bunun la ilgili heryerde burnu ne büyük derken hatta bazen yüzüme bile imada bulunurken asıl siz allahın yarattığıni alaya almaktan korkun. Ondan utansınlar, şekilci degilim kimsenin hiç bir kusurunda asla yüzüne vurmadim günaha onların yaptığıda gunah herkes bence biraz empati kursun
Canimm Merhaba özelden bana da foto atar misin :)) bir de doktorun kimdicanım kalın derili ,kemerli ve etli bir burnum vardı, istersen eski yeni atabilirim özelden. şimdi ameliyat olalı daha tam 1,5 ay bile olmadı ama hem inceldi.olmaz diyene kulak asma iyi yapan bir cerrah tarafından olursa imkansız diye birşey yok.
Canim cok tskurler. Bende olmaz diyorlar ama olamayacagina inanmiyorumcanım kalın derili ,kemerli ve etli bir burnum vardı, istersen eski yeni atabilirim özelden. şimdi ameliyat olalı daha tam 1,5 ay bile olmadı ama hem inceldi.olmaz diyene kulak asma iyi yapan bir cerrah tarafından olursa imkansız diye birşey yok.
bence siz haram olduğunu düşündüüünzdn dolayı ve insanları bu günahtan çıkarmk istedğnzdn dolayı söylüyorsınuz.Ancak dinende psikolojiyi bozan durumlarda mudahale yapılanlr.Burnum hem kemikli kem kanatlı hem geniş bnde estetik amaliyatı olmk istiyorum.inanırmısımz insnlar burnumla dalga geçmdn önce farknda bile değildim ama 7.-8.sınıfta başladılar yok şöle yok böle ztn burun deliğimn diğerndn büyük olduğunuda bndn önce bi arkadş farktti.e otomatik olark bnide etkledi ve düşünmedğm gn kalmdı fotoğrflr aynalr hepsnde burnuma baktm ve artık bu kararı aldm.yaşım ve maliyeti halltğm zmn bnde amaliyat olucağım hayırlısı ile.bnce direkten günah diye yargılamayın.yalnış bir şey söylediysem özür dilerim..Şahsım olarakta estetikli yüzlerin hiç birini çekici bulmuyorum..
Canim gecmisolsun nerde hangi dr ve kaca ameliyat oldunhala ck şiş burnum ve aşırı kalın deriliyim ağustos 3 ameliyat tarihim
Canim yanlis anlasilacak hic bisey yazmamissinbence siz haram olduğunu düşündüüünzdn dolayı ve insanları bu günahtan çıkarmk istedğnzdn dolayı söylüyorsınuz.Ancak dinende psikolojiyi bozan durumlarda mudahale yapılanlr.Burnum hem kemikli kem kanatlı hem geniş bnde estetik amaliyatı olmk istiyorum.inanırmısımz insnlar burnumla dalga geçmdn önce farknda bile değildim ama 7.-8.sınıfta başladılar yok şöle yok böle ztn burun deliğimn diğerndn büyük olduğunuda bndn önce bi arkadş farktti.e otomatik olark bnide etkledi ve düşünmedğm gn kalmdı fotoğrflr aynalr hepsnde burnuma baktm ve artık bu kararı aldm.yaşım ve maliyeti halltğm zmn bnde amaliyat olucağım hayırlısı ile.bnce direkten günah diye yargılamayın.yalnış bir şey söylediysem özür dilerim..