Geniş büyük burnu olup estetik yaptiran lar yardım lütfen!!!

Merhaba benimde burnum kalin derili ve kanatlari genis bir ay once ameliyat oldum
Canim burda hepimiz inan seni bekliyoruz senin sonuclarin bizim icin yol gosterisi ilerisi icin ışık olucak
Lutfen gelismeleti bizimle paylasirsan inan okadar az kişi varki
Paylaşan diyorum acaba sonuclar kotu olduda ondanmi actiklari konuya devam etmiyorlar biseyler paylasmiyorlar
Daha yeni ama soylersen burnun nasil oldu dr ne dedi
Kuculme daralma oldumu su anda anlayabildigin kadar paylasirsan

Butun kalin derili burnu geniş ameliyat olmuş arkadaslar bize gelip yardim ederseniz
Gercekten anlamiyorum neden paylasan yok
Ince deili kemerliler
Onlarca resim album paylasmislar 2 yillik albumler var
Kalin derililer ameliyat oldum sonra bir iki ameliyattan hemen sonrasi resim
Baska bisey yok
Bu beni umutsuzlandiriyor

Aslinda emre ilhanda aklimda ama tam aradtiramadim kendisini izmirde olsa bnm icinde daha iyi olur ailem orda sonucta ama kafam baya karisik senin haberlerini bekliorum bakalim ne dixek

Kalin derili olarak ben varim sanirim ucuncu haftam ama burnunun ucu cok sis su an dedi doktor da alismakla mesgulum simdii

Eklentiler

• Snapchat-7132266802237057044_1.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 197
Kalin derili olarak ben varim sanirim ucuncu haftam ama burnunun ucu cok sis su an dedi doktor da alismakla mesgulum simdii
Ayni zamanda alci ve bantlardan 17 gun kapali kaldigi icin cok sivilcelendi goruntu icin kusura bakmayin

Merhaba
kız ne kadar degısmıssın yuzunun ıfadesı yumusamıs yasın baya kuculmus evet sıs ınecek kuculecektır ama yuzundeki degısım guzel umarım boyle ıyı gider
Sen nasıl memnunmusun onden nasıl duruyo canım anlatıtmısın

Ve koyu sac rengı cook yakısmıs bence hep yada uzunca bı sure bole kullan. .

Ben memnunum aslinda ama ucundaki sislik bi tarafta hafif daha fazla o da duzelcekmis zaten burnum alcida kuafore gidip boya kesim yaptirdim dayanamayip uzun zamandir kisa sac istedigim icin simdi beklemedeyim cuma masaja baslicam vucut kendini yeniledigi icin kirilan kemik yerine yag ya da kemik olusmamasi icin dedi doktor

canım kalın derili ,kemerli ve etli bir burnum vardı, istersen eski yeni atabilirim özelden. şimdi ameliyat olalı daha tam 1,5 ay bile olmadı ama hem inceldi.olmaz diyene kulak asma iyi yapan bir cerrah tarafından olursa imkansız diye birşey yok.

Aynen katılıyorum, hangi devirde ve hangi mantıkla yaşıyorlar.Benim kötü burnumla psikolojim bozuluyordu ve bunun tedavisi varsa tabiikiş yaptırmak gerek, Allah bize sorunlar vermişse çözecek zekayı vermiş, çözme gücü olan insanlar yetişmiş ve iyiki öyle olmuş.Dini inançları güçlü biriyim ama burnumu estetik yaptırırken biran bile tereddüt etmedim.

Canimm Merhaba özelden bana da foto atar misin :)) bir de doktorun kimdi

Canim cok tskurler. Bende olmaz diyorlar ama olamayacagina inanmiyorum
Belki turkiyedeki drlar hep kemerli buruna ona uzmanlasmislar laz burnu gibi olanlara ama sadece sorunlu burunlar o sekilde degilki dunyada unlulere bakiyorum ne guzel burunlari var ve sanki ole dogmuslar hic yapma degil
Bizimkiler yapma tek tip burna ceviriyor
Oyuzden korkum cok fazla bide kucultun derken, ben estetigim diye bagiran bi burnum olur diye korkuyorum
Ama yapicam ve eger iyi burunlari gorursem, sizin onerilerinizle bende hayalimdeki gibi bir burna sahip olucam
Bana faydaniz tahmin bile edemiyeceginiz kadar cok

Şahsım olarakta estetikli yüzlerin hiç birini çekici bulmuyorum..
bence siz haram olduğunu düşündüüünzdn dolayı ve insanları bu günahtan çıkarmk istedğnzdn dolayı söylüyorsınuz.Ancak dinende psikolojiyi bozan durumlarda mudahale yapılanlr.Burnum hem kemikli kem kanatlı hem geniş bnde estetik amaliyatı olmk istiyorum.inanırmısımz insnlar burnumla dalga geçmdn önce farknda bile değildim ama 7.-8.sınıfta başladılar yok şöle yok böle ztn burun deliğimn diğerndn büyük olduğunuda bndn önce bi arkadş farktti.e otomatik olark bnide etkledi ve düşünmedğm gn kalmdı fotoğrflr aynalr hepsnde burnuma baktm ve artık bu kararı aldm.yaşım ve maliyeti halltğm zmn bnde amaliyat olucağım hayırlısı ile.bnce direkten günah diye yargılamayın.yalnış bir şey söylediysem özür dilerim..

hala ck şiş burnum ve aşırı kalın deriliyim ağustos 3 ameliyat tarihim
Canim gecmisolsun nerde hangi dr ve kaca ameliyat oldun
Burun kanatlarinda daraltma yapildimi
Ve oncesi resmini de koyabilirmisin
Karsilastirma yapabilmek icin cunku hala sis
Bazen degisiklik buyukte olsa oncesi olmadan anlamk zor oluyor

Canim yanlis anlasilacak hic bisey yazmamissin
bu ruh halindekileri güzel anlatmişsin mesela beni
Ben cocuklugumda aynaya bile bakmazdim cunku dis gorunusle ilgilenmezdim
Bana gore bazilari cekici bazi insanlar biraz daha az cekiciydi bende az cekiciydim buda onemli degildi benim icin
Sonra ole bir hale getirdilerki burnumla ilgili soyledikleriyle
hep dis gorunusume takar oldum ergenlikte
bakimli oldugumda kii hep oyleydim ozellikle cevremde guzel oldugumu soylediler ama ben asla guzel bulamadim fizigime gozume iltifatlar edildi ozellikle dudaklarim (anjelina jolie) benzetildim ama burnum hep es gecildi beni begenenler tarafindan,
Ama burnum durmadan alay konusu oldu hele benle dalga gecmek yada kirmak icin kulanildi
Kompleksli kendini asla begenmeyen bir insan haline geldim
Kendimle barismak istiyorum
Bu cevreye bir tepkide bi daha kimseyle dalga gecmeyin ben benim burnum gibi olup cok begendigim insanlar var ben insanlari butun olarak degerlendiriyorum karakteristik ozelikleriylede bence farkli oluyorlar
Ama boyle bakilmiyor guzel kadin=hokka burun
Ben ameliyat olamayan insanlara sozum
Inanin çok guzelsiniz ben guclu olamadim siz guclu olun dalga gecenlerin sizde yarattigi aci biliyorum ama kimse kusursuz degil kusurlarida biz belirliyoruz
Simdi zayiflar begeniliyor ya eskiden balik etliler cok eski caglarda kalin belli kadinlar begenilirmis
Guzellik olcutleri degisiyor gun gelecek belkide hokka burunlu olanlar denilicek burnun cok anlamsiz cirkin duruyor dümdüz bi burun baktiniz onlara estetik yaptirmalari gerekecek
Lafi cok uzattim ama boyle benim gibi burun fobisi olanlara uzulenlere gercekten cok uzuluyorum hele cocukluk ve ergenlik caglarinda bunu takanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…