Geniş büyük burnu olup estetik yaptiran lar yardım lütfen!!!

Yil olmus 2015,insanlar uzayda salatalik yetistiriyo biz burun yaptirmak gunah diye vazgecirilmeye calisiyoz
Iste en guzel aciklama... tamamen mutaasip kapali bir ortamdayim... o yuzden tahammulumde yok bole seylere... cunku tek yaptiklari o gunah bu gunah... bu sana sinav aman yaptirma gunaha girme ama bizler her an her sanye dedikodunun dibine vuralim. Bana yanlis kotu gelen pek cok sey yaparlar... bunun farkina varmazlar... cunku onun icin kimse gunah dememis, ozaman yaparlar bilincten vicdandan uzak sadece ogretilerlerle yapiyorlar. Biri cikip Yok adam oldurmek gunah degil hatta sevap dese adam oldururler. Biri cikolata gunah dese ama onu yemezler... biaz da arastirsalar keske acaba dogrumu degilmi istisna denen biseyde var isleri gucleri dini zorlastirmak...

Anliyorum sizi kotu bir niyetinizde yok, ama bazen sok etkisi ters etki yapip insanlari daha kotu hale getirir, bakin herkes guclu degil bazen ole kotu olaylara sebeb verirsinizki sizde uzulursunuz ben arkadasin saglikli bir durumda oldugunu dusunmuyorum, ona gore yaklasin sizde herkes kaldirmayabilir.

Bikeresinde nihat hatipoglunun aynadaki goruntu sizi rahatsiz ediyosa gunah degildir ama bu senenin modasi kalkik ya da soyle burun diye yaptirirsaniz gunahtir dedigini duymustum
kismetse ben de yarin sabah oluyorum ameliyatimi ve ben son 6 yildir bugunun hayaliyle yasiyorum resmen doktor bile vazgecirmeye calisir sekilde konustu ama ben kararliyimndiyince gun verdi hayatimin 60 70 yilini kendimi begenmeyerek gecirmek istemiyorum cunku insanin kendine olan guveni bile artiyo niye mutsuz oliyim ki iyi olmak benim elimdeyken

33 yasindayim daha once olamadim maddi durumdan, inan su anda olma sebebim aynen bu,,, 60 70 yilimi bole gecirmek istemiyorum, gele 5 yasinda kizimin gelip anne burnun ne buyuk demesi yokmuydu, ya ozaman cocuklarimin bile bundan rahatsiz oldunu gordum en cok bu canimi acitti

Insanlar anlamiyor gunah, ama her aynaya baktigimda, kotu oluyorum.. dudaklarim gozlerim cok guzel derler... ama bu burundan dolayi 33 yildir kendimi begenmiyorum

Insanlar anlamiyor gunah, ama her aynaya baktigimda, kotu oluyorum.. dudaklarim gozlerim cok guzel derler... ama bu burundan dolayi 33 yildir kendimi begenmiyorum
Bir kadinda guzel.olan burun degil gozlerdir bile duydum ama turkan sorayin bile o gozlerle burnunun estetik oldugunu ogrenince hic avutamadim kendimi... Bir kadinin burnunun kibar olmasi ifadesini gercekten cok degistiriyo malesef insallah istedigimiz sonucu elde ederiz23 yasimdayim ve ilerde dugunum oldugumda hos bir burnum olsun istiyorum cok mu

Dr neden vazgecirmek istedi merak ettim sizindemi burnunuz zor olandanmi
Manken,oyuncu,sporcu cogu kisinin soyledigi estetik hayatimi hic etkilemedi falan dedi yani burnunu yapinca kimse sana hayran olmicak ya da yolda donup sana bakmicaklar once bunu soyliyim dedi kbb le gorustugumde estetikci de burnun buyuk degil.ama yuzun kucuk o yuzden daha kibar burun yapilir uc gun nefes alamicaksin alci bi haftaya cikcak vs dedi ben de artik son noktaya geldim donus yok olcam diyince gun verdi

Cok merak ettim burnunuzu benim icinde fikir olur esimde yatirmama kiziyor, yuzun guzel diyor ama iste beni sevdiginden ole diyor diyorum, bide hokka gibi burnu var adamin ne bilsin benim neler cektigimi. rica etsem resim koyabilrmisinz banada ornek olur cunku cok guzel burunlar yaptirtiyor cildiriyorum bazen kendime daha cok kiziyorum ben bole dolasiyorum diye

Evet benide ona benzertirlerdi gozumu dudagimi ama nerde.. burundan oncesi ve sonrasi turkan soray bile bastan yabilmis gibi duruyor. Ben asla benzetemedim burnu bu kadar muntazam ki o dur gozlerini bu kadar one cikaran.. kimse kendini kandirmasin.

sonuçlarını beğenen varsa operasyonun üzerinden 1 yıl geçmiş olan arkadaşlar var ise memnuniyetlerini yazarsa sevinrim tavsiye edecekleri birileri var mı? 1 yıl sonra burun eski haline geri dönüyormuş..bi arkadaşım yaptırdı dr.nezai diye burnu çok güzel oldu ama 9 bin tl ödedi fiyat yüksek geldi..önereceğiz isimler var mı?

benim burnum etli geniş ucu düşük ameliyat olmak istiyorum konuyu takip edeceğim
Bende konuyu actim ve bizim sıkıntımıza sahip ve bundan kurtulmus arkadaslardan msj bekliyorum, zor burun diyorlar daha muayene olmadigimdim, goruntusunden yola cikarak benimkide zor dediklerinden galiba, ince narin bir burun hayalim bakalim oyle olmus birini gorsem banada baya moral olacak..

Baris cakir kapali burun ameliyati yapiyormuş, bizimki gibi olunca kanatlari daraltmadan kapalida ne kadar kucultme yapabilirki, zaten yaptigi kalin derili bi burnu gordum burunda dusuklukde vardi, hic bisey degismemisti yine kocamandi sadece kaldirilmis biraz sekil duzeltilmisti bana gore ben kuculmesini istiyorum, onu oyuzden onu kafamda eledim

Demet bende genis burunluyum, deli gibi arastiriyorum suanda muammet dilber simdilik on sirada benim icin ,

Demet bende genis burunluyum, deli gibi arastiriyorum suanda muammet dilber simdilik on sirada benim icin ,
Canım ben emre ilhana randevu aldım, gidip tanisicam bi aksilik olmazsa kendisiyle konusucam ona olmayi düşünüyorum
Burda cok fazla bilgi kirliligi var gidip kendim konusucam beni ikna eder umarim anlattiklarindanda iyi bir drdur bos yere istanbullara gitmem sirf onun icin gidiyorum
Burda cok reklam tarzi yorumlarida sezmis olsam bana gore sıkıntı yok
Burnu iyi yapsın reklam herkese gerek baska drlar hastalarda
da cok fazla reklam kokan paylasimlar görüyorum
Sanal ortam işte guvenemiyorum
Ben kendi burnuma bakicam iyi olursa demekki haklilik payi var derim
Ben ev hanimiyim kimsyede bi yakinligim uzakligim yok olursam sonuctanda memnun olursam paylasacam gercektende okadar zor surec ki
Benim gibilere umarim ışık olurum umutluyum ya
Bu kadar iyi denilen dr iyi yapar heralde hastalari hep memnun

Burnum iyi olursa bende drmun burda reklamini cokk yapıcam insaalllllahhhh
Bol bol burda guzel paylasimlar yapicam
Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…