Geniş büyük burnu olup estetik yaptiran lar yardım lütfen!!!

Jeanne darc_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
837
731
38
Kızlar burnum büyük ve geniş ucu geniş kanatları var, galiba kalın derili de, Dr emre ilhan dan randevu aldım, ama endişelerim var. Burnu bole olup kucultulen varmi aranızda, lütfen olanlar yardım etsin benim için çok önemli bu

Dr emre ilhan haziran randevu verdi ozaman kadar bekliyorum, başka Dr gitmeyecek korkuyorum ben yaparım der yapamaz mahfolursa ya, peki ya emre ilhan da bu tür burunlar düzeltiyor diye çok korkuyorum

Canim soyledigin doktoru bilmiyorum ama ben yeni ameliyat oldum 2 hhafta oldu oncesi sonrasi fotograflariniz konisuna resim yukledim bakabilirsin ordan

Merhaba 4 yil once dr.erhan eryilmaza burun ameliyati oldum.bir cok ornegini gorerek karar verdim.Hekime guven cok onemli.Gozum kapali endise etmeden ameliyat oldum.memnunum.Kendisi mutevazi ,bilgili,durust bir hekimdir.Gorusmeni tavsiye ederim.

Arkadaşım geçen yıl oldu, yüzüne göre çok küçültmüşler bir senedir psikolojisi darmadağın oldu intihara kalkıştı kimaeyle görüşmüyor. Büyük burunlu herkese bakıp ne güzel burunları var meğer bize verilen aslında yüzümüze en yakışanıymış çok pişmanım diyor.. İşin birde büyük bir haram oluşunu düşğnün.. Ve estetikli burun bir süre sonra deforme olup yeniden ameliyat gerektiriyor..

Ben de o durumdaki insanlardan biriyim psikiyatriden çıkamıyorum lütfen henüz ameliyat olmadısysanız sakın ama sakın yaptırmayın ben intihar etmeyeyim diye hastaney yatmamı istiyor dokorlar düşünün halimi sağlığınızdan olmayın en güzel burun kendi burnumuz lütfen yapmayın.

Bu yazıları okuyunca korkuyorum

Ne kadar kötü olabılır ki

Foto koyabılırmısıız rica etsem

Lütfen öyle şeyler düşünmeyin

Bu yazıları okuyunca korkuyorum

Ne kadar kötü olabılır ki

Foto koyabılırmısıız rica etsem

Lütfen öyle şeyler düşünmeyin

mesele burnumun kötü olması değil bir buçuk ay oldu burun kendi başına güzel ama insanın yüzündeki tğm doğallığı simetriyi bozuyor inanın ve çok acılı riskli ömür boyu takıntı yaparsınız benim uzun kemerli burnum vardı şimdi hafif kavisli yumuşak hatlı ama anlatması çok zor yüzünüze yabancılaşıyorsunuz keşke beni de uyaran birileri olsaydı ömrüm boyunca ona dua ederdim lütfen yapmayın benim düştüğüm hataya düşüp hayatınızı mahvetmeyin.

Arkadaşınız düzeldi mi acaba, ben de aynı şeyleri yaşıyorum, şimdiki durumu nasıl atlatabildi mi?

Yok hayır ne düzelmesi hala psikoloğa gidiyor. Büyütmek için ameliyat olmak istiyor ondanda korkuyır. Hala ağır depresif

Eger doktorun emre ilhan ise hic korkma ...emre beyin yapamiycagi burun yoktur ahhh keske bende zamaninda o a olsaydim sen cok sanslisin....sakin endiselenme ....

Yok hayır ne düzelmesi hala psikoloğa gidiyor. Büyütmek için ameliyat olmak istiyor ondanda korkuyır. Hala ağır depresif

çok üzgünüm ben de arkadaşınızla aynı dırımdayım ama ben yeniden ameliyat olamam nefesim düzelse yeter artık aynaya bakmam olur biter diyorum ama psikiyatriden çıkamıyorum sakın estetik falan yaptırmasın kimse

Dinlemedi canm yaratılışa müdahale etme dedm ama.. Biz insanlar bu zamanda sadece yüzü güzele meylediyoruz ondan hep.. bu mankenler rol model oluyor ne diyeyim ki.. başkası olmaya gidiyorşar resmen.. sizde olan olmuş cihetinden bakın ondada nefes problemi var.. Allah yardımcınız olsn

Merhaba 4 yil once dr.erhan eryilmaza burun ameliyati oldum.bir cok ornegini gorerek karar verdim.Hekime guven cok onemli.Gozum kapali endise etmeden ameliyat oldum.memnunum.Kendisi mutevazi ,bilgili,durust bir hekimdir.Gorusmeni tavsiye ederim.
Canım cevapladigin için tskler, fotoğrafların varmı gosterebilecegin , koyabilirmisin buraya genel görmesin diyorsan özelede atabilirsin, burnun benimkine benziyor muydu yani onu büyük ve geniş miydi resimlerini bekliyorum,

Canım en başta cevap yazma nezaketinde bulundugun için tsk, ama benim yüzüm kaşık kadar, ama burnum malesef yüzüme değil,, büyük bir yüze bile çok büyük yani o dediğin gibi değil, dudaklarım iri gözlerim iri yoksa suratıM küçücük zaten zayıf kilo bile alsam minyom bi surat, kimi büyük bile süratli benimkini yarısı kadar bi burnu var çokta muntazam duruyor.

tüm söylediklerinize katılıyorum sağ olun bunları okusun da yaptırmasın kimseler inşallah

ben de sizin gibi düşünerek yaptım bu hatayı şimdi ilaçsız yaşayamıyorum yapmayın nolur yüzünüzün beğenmediğiniz hali asıl simetrisi yapmayın

Haram kısmina gelince, lütfen bunu yarın karşıma geçip söyleyenlere diyecem, ben allahın yaptigini değiştirerek günah islemissem, siz bunun la ilgili heryerde burnu ne büyük derken hatta bazen yüzüme bile imada bulunurken asıl siz allahın yarattığıni alaya almaktan korkun. Ondan utansınlar, şekilci degilim kimsenin hiç bir kusurunda asla yüzüne vurmadim günaha onların yaptığıda gunah herkes bence biraz empati kursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…