- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 38
-
- Konu Sahibi Jeanne darc_
Canım simdi bakiyorum sen ince mi kalin mi deriliydinCanim soyledigin doktoru bilmiyorum ama ben yeni ameliyat oldum 2 hhafta oldu oncesi sonrasi fotograflariniz konisuna resim yukledim bakabilirsin ordan
Arkadaşım geçen yıl oldu, yüzüne göre çok küçültmüşler bir senedir psikolojisi darmadağın oldu intihara kalkıştı kimaeyle görüşmüyor. Büyük burunlu herkese bakıp ne güzel burunları var meğer bize verilen aslında yüzümüze en yakışanıymış çok pişmanım diyor.. İşin birde büyük bir haram oluşunu düşğnün.. Ve estetikli burun bir süre sonra deforme olup yeniden ameliyat gerektiriyor..
Bu yazıları okuyunca korkuyorumBen de o durumdaki insanlardan biriyim psikiyatriden çıkamıyorum lütfen henüz ameliyat olmadısysanız sakın ama sakın yaptırmayın ben intihar etmeyeyim diye hastaney yatmamı istiyor dokorlar düşünün halimi sağlığınızdan olmayın en güzel burun kendi burnumuz lütfen yapmayın.
Bu yazıları okuyunca korkuyorum
Ne kadar kötü olabılır ki
Foto koyabılırmısıız rica etsem
Lütfen öyle şeyler düşünmeyin
Arkadaşım geçen yıl oldu, yüzüne göre çok küçültmüşler bir senedir psikolojisi darmadağın oldu intihara kalkıştı kimaeyle görüşmüyor. Büyük burunlu herkese bakıp ne güzel burunları var meğer bize verilen aslında yüzümüze en yakışanıymış çok pişmanım diyor.. İşin birde büyük bir haram oluşunu düşğnün.. Ve estetikli burun bir süre sonra deforme olup yeniden ameliyat gerektiriyor..
Eger doktorun emre ilhan ise hic korkma ...emre beyin yapamiycagi burun yoktur ahhh keske bende zamaninda o a olsaydim sen cok sanslisin....sakin endiselenme ....Kızlar burnum büyük ve geniş ucu geniş kanatları var, galiba kalın derili de, Dr emre ilhan dan randevu aldım, ama endişelerim var. Burnu bole olup kucultulen varmi aranızda, lütfen olanlar yardım etsin benim için çok önemli bu
Yok hayır ne düzelmesi hala psikoloğa gidiyor. Büyütmek için ameliyat olmak istiyor ondanda korkuyır. Hala ağır depresif
Canım cevapladigin için tskler, fotoğrafların varmı gosterebilecegin , koyabilirmisin buraya genel görmesin diyorsan özelede atabilirsin, burnun benimkine benziyor muydu yani onu büyük ve geniş miydi resimlerini bekliyorum,Merhaba 4 yil once dr.erhan eryilmaza burun ameliyati oldum.bir cok ornegini gorerek karar verdim.Hekime guven cok onemli.Gozum kapali endise etmeden ameliyat oldum.memnunum.Kendisi mutevazi ,bilgili,durust bir hekimdir.Gorusmeni tavsiye ederim.
Canım en başta cevap yazma nezaketinde bulundugun için tsk, ama benim yüzüm kaşık kadar, ama burnum malesef yüzüme değil,, büyük bir yüze bile çok büyük yani o dediğin gibi değil, dudaklarım iri gözlerim iri yoksa suratıM küçücük zaten zayıf kilo bile alsam minyom bi surat, kimi büyük bile süratli benimkini yarısı kadar bi burnu var çokta muntazam duruyor.Arkadaşım geçen yıl oldu, yüzüne göre çok küçültmüşler bir senedir psikolojisi darmadağın oldu intihara kalkıştı kimaeyle görüşmüyor. Büyük burunlu herkese bakıp ne güzel burunları var meğer bize verilen aslında yüzümüze en yakışanıymış çok pişmanım diyor.. İşin birde büyük bir haram oluşunu düşğnün.. Ve estetikli burun bir süre sonra deforme olup yeniden ameliyat gerektiriyor..
Dinlemedi canm yaratılışa müdahale etme dedm ama.. Biz insanlar bu zamanda sadece yüzü güzele meylediyoruz ondan hep.. bu mankenler rol model oluyor ne diyeyim ki.. başkası olmaya gidiyorşar resmen.. sizde olan olmuş cihetinden bakın ondada nefes problemi var.. Allah yardımcınız olsn
Canım en başta cevap yazma nezaketinde bulundugun için tsk, ama benim yüzüm kaşık kadar, ama burnum malesef yüzüme değil,, büyük bir yüze bile çok büyük yani o dediğin gibi değil, dudaklarım iri gözlerim iri yoksa suratıM küçücük zaten zayıf kilo bile alsam minyom bi surat, kimi büyük bile süratli benimkini yarısı kadar bi burnu var çokta muntazam duruyor.
Haram kısmina gelince, lütfen bunu yarın karşıma geçip söyleyenlere diyecem, ben allahın yaptigini değiştirerek günah islemissem, siz bunun la ilgili heryerde burnu ne büyük derken hatta bazen yüzüme bile imada bulunurken asıl siz allahın yarattığıni alaya almaktan korkun. Ondan utansınlar, şekilci degilim kimsenin hiç bir kusurunda asla yüzüne vurmadim günaha onların yaptığıda gunah herkes bence biraz empati kursunArkadaşım geçen yıl oldu, yüzüne göre çok küçültmüşler bir senedir psikolojisi darmadağın oldu intihara kalkıştı kimaeyle görüşmüyor. Büyük burunlu herkese bakıp ne güzel burunları var meğer bize verilen aslında yüzümüze en yakışanıymış çok pişmanım diyor.. İşin birde büyük bir haram oluşunu düşğnün.. Ve estetikli burun bir süre sonra deforme olup yeniden ameliyat gerektiriyor..