• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geniş burun ameliyatı olanlar ?

LoveGuitar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
14
3
86
Selam KK uyeleri :)
Ben 18 yasindayim ve burnumu hic sevmiyorum :(
Cok arastirdim burun ameliyatlarini uzun suredir forumdaki konular olsun resimler videolar olsun cok arastirdim ama ne yazik ki istedigim bilgilere ulasamadim.
Genelde ameliyat olanlarin burunlari kemerli vs. ama hic genis burun ameliyati olaniyla karsilamastim.
Benim burun deliklerim genis ve kanatlarim yaygin guldugum zaman daha cok genisliyor. burun ucum top gibi :( bi de KBB ye gitmistim rahat nefes alamadigim icin doktor burnumun icindeki kemigin sag tarafa dogru kaydigini ve ondan rahat nefes alamadigimi soylemisti. Yan profilimi seviyorum ama on profilimi sevmiyorum. Rihanna`nin burnu gibi o kadar genis degil ama cok benziyor.
Daha once benim gibi genis burunlu kisiler ameliyat oldumu? Olduysa hangi doktora? Sonuclardan memnunmu istedigi gibi oldumu ? Yas siniri varmi? Lutfen yardim edersiniz beni bilgilendirirseniz cok sevinirim
Simdiden tesekkurler..

cnm merhaba ben 4 ay önce oldum.burnum tıpkı zenci burnu gibiydi.yani rihannanın burnu benimkinin yanında çok kibar kalıyordu.33 yaşındayım.yaşla ilgili bir sıkıntın olmaz 18 yaşından sonra yapılabiliyor burun ameliyatı.benim burnuma bayaa işlem yapıldı.çünkü hem et hem de kemik eğriliği vardı.şu an burnumdan çok memnunum.yüzüme yakıştı.ama öyle minicik kalkık bir burun asla hayal etme hele bir de kalın deriliysen.benim burnum küçük değil ama yüzümle çok orantılı.ki bu şiş hali. daha önümde 8 ay var tam küçülmesi ve oturması için.sabahları,grip olduğumda ve regl dönemim yaklaşınca bayaa bir şişiyor ama eskisi kadar büyük durmuyor yüzümde.

cnm merhaba ben 4 ay önce oldum.burnum tıpkı zenci burnu gibiydi.yani rihannanın burnu benimkinin yanında çok kibar kalıyordu.33 yaşındayım.yaşla ilgili bir sıkıntın olmaz 18 yaşından sonra yapılabiliyor burun ameliyatı.benim burnuma bayaa işlem yapıldı.çünkü hem et hem de kemik eğriliği vardı.şu an burnumdan çok memnunum.yüzüme yakıştı.ama öyle minicik kalkık bir burun asla hayal etme hele bir de kalın deriliysen.benim burnum küçük değil ama yüzümle çok orantılı.ki bu şiş hali. daha önümde 8 ay var tam küçülmesi ve oturması için.sabahları,grip olduğumda ve regl dönemim yaklaşınca bayaa bir şişiyor ama eskisi kadar büyük durmuyor yüzümde.
yorum attıgınız icin cok tesekkür ederim. ben 2 tane doktor düsünüyorum birisi Emre İlhan diğeri Muhammet Dilber en yakın zamanda randevu alıp gitmek istiyorum. benim burnum kücük boyutunu seviyorum yan profilimde cok güzel ama sadece burun ucum ve kanatlarımda genislik var o beni cok rahatsız ediyor. ameliyat öncesi ve sonrası fotoğrafınız var mı ? cok merak ediyorum genis burunlular ameliyat olduktan sonra burunları nasıl duruyor diye o kadar arastırdım fakat bir türlü bulamadım :( ve hangi doktora yaptırdınız ?

canım benim doktorum ünlü birisi değil.çorumda kbb doktoru metin çalışkan yaptı ameliyatımı.kendisi burda çok popüler.çoğu ünlü plastik cerrahtan daha iyi iş çıkarıyor bence. ameliyat sonrası alçının çıktığı ilk gün resimler çekmiştim,burda paylaşmıştım.ama bilgisayarımız çöktüğü için resimler şu an yok.zaten alçının çıktığı ilk günler burun sivri oluyor alçının sıkmasından dolayı.sonra yavaş yavaş şişiyor.burnunda kıkırdaktan kaynaklanan bir genişlik varsa ameliyattan sonra eski burnundan birazcık küçük burnun oluyor eğer sonrasını merak ediyorsan.asla minicik bir burun olmuyor.benim burnumun çatı kısmı çok geniş olduğu için orası kırılıp daraltıldı.yani çatı kısmının eskisinden genişlik olarak bayaa bir farkı var.uç kısmından da kıkrdak fazlası alınarak daraltıldı,ama orası ödem dolduğu için şu an yuvarlak duruyor çok daraltıldığı belli olmuyor.en geç iyileşen yer burun ucu olduğu için ödemler tamamen gidince göreceğim ne kadar daraltıldığını.

Selam KK uyeleri :)
Ben 18 yasindayim ve burnumu hic sevmiyorum :KK43:
Cok arastirdim burun ameliyatlarini uzun suredir forumdaki konular olsun resimler videolar olsun cok arastirdim ama ne yazik ki istedigim bilgilere ulasamadim.
Genelde ameliyat olanlarin burunlari kemerli vs. ama hic genis burun ameliyati olaniyla karsilamastim.
Benim burun deliklerim genis ve kanatlarim yaygin guldugum zaman daha cok genisliyor. burun ucum top gibi :KK43: bi de KBB ye gitmistim rahat nefes alamadigim icin doktor burnumun icindeki kemigin sag tarafa dogru kaydigini ve ondan rahat nefes alamadigimi soylemisti. Yan profilimi seviyorum ama on profilimi sevmiyorum. Rihanna`nin burnu gibi o kadar genis degil ama cok benziyor.
Daha once benim gibi genis burunlu kisiler ameliyat oldumu? Olduysa hangi doktora? Sonuclardan memnunmu istedigi gibi oldumu ? Yas siniri varmi? Lutfen yardim edersiniz beni bilgilendirirseniz cok sevinirim
Simdiden tesekkurler..
Merhaba canım,
Benimde böyle bir sorunum vardı, burnumda et vardı ve şeklini beğenmiyordum. Derin nefes alınca yeğenim burnumdan korkuyodu :) Çok araştırma yaptım sonra Güncel Öztürk'ü keşfettim, yine ameliyat olmıcaktım, korkmuştum ama doktorumla tanışınca olmaya karar verdim. uzman bir doktora gitmeni tavsiye ederim canım, yani burun alanında iyi eğitim almış, çok ameliyat yapmış birine. Öncelikle araştırmanı yap doktorunla görüş ve iyi karar ver. Tekrar tekrar ameliyat olamıcaksın çünkü.

Ben çok
canım benim doktorum ünlü birisi değil.çorumda kbb doktoru metin çalışkan yaptı ameliyatımı.kendisi burda çok popüler.çoğu ünlü plastik cerrahtan daha iyi iş çıkarıyor bence. ameliyat sonrası alçının çıktığı ilk gün resimler çekmiştim,burda paylaşmıştım.ama bilgisayarımız çöktüğü için resimler şu an yok.zaten alçının çıktığı ilk günler burun sivri oluyor alçının sıkmasından dolayı.sonra yavaş yavaş şişiyor.burnunda kıkırdaktan kaynaklanan bir genişlik varsa ameliyattan sonra eski burnundan birazcık küçük burnun oluyor eğer sonrasını merak ediyorsan.asla minicik bir burun olmuyor.benim burnumun çatı kısmı çok geniş olduğu için orası kırılıp daraltıldı.yani çatı kısmının eskisinden genişlik olarak bayaa bir farkı var.uç kısmından da kıkrdak fazlası alınarak daraltıldı,ama orası ödem dolduğu için şu an yuvarlak duruyor çok daraltıldığı belli olmuyor.en geç iyileşen yer burun ucu olduğu için ödemler tamamen gidince göreceğim ne kadar daraltıldığını.
burnun doğalmı duruyor yoksa estetik oldugun bellimi? ya ben cok korkuyorum. burnumdan nefret ediyorum ama ameliyat olmayada korkuyorum eskisinden kötü yaparlar diye. burnum güzel olsa bile yüzüme yakışmamasından korkuyorum. photoshop programından burnumu kücültüyorum kendime hiç yakıştıramıyorum sanki gözlerim çöküyormuş gibi oluyor sanki her yere çok anlamsız boş bakıyormuşum gibi oluyor. ama cok takıntı haline getirdim. burdan arastırmakla olmaz sonucta herkesin burnu aynı degildir. ben ameliyat olmak zorundayım : burnumun içindeki kıkırdak kemigi saga dogru kayma yapmıs ve nefes borumu kapatıyomus nefes almamda zorlanıyorum dışardan burnumun yamuk oldugu belli degil ama içerden sorun varmıs. bayramdan sonra rendavu alıp bi gitmek istiyorum doktor en iyisini bilir. zaten çok dobracı bi doktormus herseyi söylüyormus yüzüne şu burun yakışır felan diye.

canım burnum çok doğal duruyor .zaten etli ve kalın derili burunlar hiçbir zaman yapay,estetikli gibi görünmez ameliyattan sonra.burnumu hiç yadırgamıyorum.yüz ifadem de olumlu yönde değişti.yani önceden burnumu küçük göstermek için makyaj hilelerine başvuruyordum.burnumun tombiş olmasından dolayı yüzüm de tombiş görünüyordu.şimdi makyaj yapmadan bile makyajlı halimden daha hoş görünüyorum.etrafımdakiler de öyle göründüğümü söylüyorlar.

yorumların için çok teşekkür ederimm :) içimi rahatlattınn..
burnunun hosuna gitmesi beni gerçekten çoook sevindirdii :)

Merhaba benim sadece kanatlarım geniş başka hiç bir problem yok ne kadar sürede iyileşiyor ve fiyatları ne kadar biliyormusunuz

Back