Saç Rengi ve Saç Boyama Geniş Ailedeki Sevim in Saç Rengi

aynı rengi ben bu sekilde kullandım saclarım karameldi ve eski rengime dönmek için koyu kestaneye boyatmıştım ve yıkadıkca uçları bu renge ulaşmıştı o kadar hosuma gitmiştiki saclarımı bi kaç ay sırf o uçlarındaki o renk yüzünden kestirmemiştim :) renk tonuna gelirsek bal köpügü+acık kumral+acık küllü kumral :)

merhabalar herkese. Arkadaşlar benim saç rengim de koyu kumral, gözlerim ela, ten rengim kumral. Saçlarım kıvırcık,kalın telli, uzun ve gür. Geniş ailedeki sevimin saç rengine nasıl ulaşabilirim. Ya da evde ulaşabilir miyim o renge? Saçımı ilk defa boyayacağım. Hangi rengi önerirsiniz. Sevgiler:))

merhaba canım bu renkleri nasıl karıştırdın

bende cok begendim ya o rengi bugun dusunuodum ne renk acaba die

cnm bnce karamelle bal köpüğünü karıştırırsan bu renk çıkabilr ama emin deilm yanlış bilgi olmasn ama hayal edin kızlar karışımını:lepi:

cnm bnce karamelle bal köpüğünü karıştırırsan bu renk çıkabilr ama emin deilm yanlış bilgi olmasn ama hayal edin kızlar karışımını:lepi:

slm canım pale3ttenin açık karamel rengi var çok güzel görünüyor acaba onunla bal köpüğünü karıştırsak nasıl olur

karemel çikolata buna cok yakın.
ben yenı boyadım sper bı renk oldu ama sacım sarıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…