• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Geniş Ailedeki Sevim in Saç Rengi

justis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
776
1
96
Adana
arkadaslar yesim ceren bozoglunun bu dizideki saç rengini bilen varmı resim koyacaktım ama birtürlü bulamadım dizideki saç rengi okdr güzelkii

Tv den çek de ekle canım.. :) bende çok beğendim o rengi..

$2009-02-07_YESIM_CEREN_BOZOGLU.jpg

$090505-034551-yesimcerenbozoglu.jpg

$95618p.jpg

sanırım bunlar yeterli olur ;)))))

tskler cnm bu resimleri bulmustum ama ilk ve sonuncu resimdeki sac renkleri koyu gelmişti bana

bende bayılıyorum genıs aıledekı sevımın sac rengıne ıstedıgım renk o ama saclarım sıyah:(kızıldan donmek ıcın sıyaha boyadım bı kac kere sımdı cok sıkıldım ya.kızılımı orealle kuaforde actırmıstım 2 sene once ama mafoldu saclarım yandı ve turuncu olmustu:((nasıl ben bu sacı acıcam ya.cvp ltfn

eger hala kötü durumda degilse saçların evde kendin acmayı deneyebilirsin,saç rengini bulamadım hala yok mu bir fikri olan fisfisfis

bu saç renginin adı soğan kabuğu,nettende soğan kabuğu saç rengi yazıp örneklerini görebilirsiniz arkadaşlar.

bal köpüğü canım o renk çünkü benim saçlarımda o renk :D onun ruju çok hoşuma gidio benmde ya:D:1rolleyes::1rolleyes:

dün saclarımı acık karamele boyadım bal köpügüyse mutlaka denicem ama eminmisin cnm kızıllık olmuyormu bal köpügünde

bende şimdi saçlarımı bal köpüğü (loreal) yaptım cnm birebir böle diil ama yakın denilebilir taban rengim altın sarısı gibiydi benm.

Back