• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GENETİK TÜP BEBEK / KONYA

mant

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
2
0
1
31
Merhabalar arkadaşlar. iki yıl içinde iki kaybım var. ilki 14 haftalık ikincisi 22 haftalık .. eşimle bende taşıyıcısı mikrosefali genetik hastalık çıktı. Öncelikle Wes testi yaptırıp sonrasında çıkan gen hastalıklarına göre embriyoya pgt/ngs yaptırmayı düşünüyoruz. Konya'da önerebileceğiniz merkez ya da doktor var mıdır ? genetik hastalık taşıyıcısı olup genetik tüp bebek yaptıranlar varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Merhabalar benimde ilk çocuğum doğdu sekiz ay yaşadı ve genetik bir rahatsızligindan dolayı kaybettik genetik testi yaptırdık eşim ve ben taşıyıcı çıktık ve çocuğumuz hasta doğdu sonra genetik tüp bebek yaptidik medova hastanesi seçil kahvecielsurer di doktorumuz şimdilik.mennunuz

Seçil hanımı da öneren çok oldu çok teşekkür ederim. Peki sağlıklı embriyo oluştu mu ? fazlasıyla maliyetli genetik tüp bebek malum :/ sağlıksız gelirse diye çok tereddüt ediyorum.

Merhabalar benimde ilk çocuğum doğdu sekiz ay yaşadı ve genetik bir rahatsızligindan dolayı kaybettik genetik testi yaptırdık eşim ve ben taşıyıcı çıktık ve çocuğumuz hasta doğdu sonra genetik tüp bebek yaptidik medova hastanesi seçil kahvecielsurer di doktorumuz şimdilik.mennunuz
Hangi test yaptırdınız ve taşıyıcı çıktınız acaba

Bizde eşimle tasiyiciyiz 2 özel çocuğumuz var pgtli embriyo transferi oldum simdi 4 haftalığım siz gebemisiniz dogum yaptınız mı yaptiysaniz çocuğunuzun saglik durumu nasıl ben hala korkuyorum tekrar hasta bebek olur diye

Merhabalar Seçil hanima muayene ücretleri ne kadar ödediniz acaba ?

Bizde eşimle tasiyiciyiz 2 özel çocuğumuz var pgtli embriyo transferi oldum simdi 4 haftalığım siz gebemisiniz dogum yaptınız mı yaptiysaniz çocuğunuzun saglik durumu nasıl ben hala korkuyorum tekrar hasta bebek olur diye
Merhaba bizde bir çocuğumuzu bu şekilde 8 aylıkken kaybettik . Bizde tek gen taşıyıcısı yız ilk deneme de tuttu mu ve bir de toplamda ne kadar ücret ödediniz?

Merhaba bizde bir çocuğumuzu bu şekilde 8 aylıkken kaybettik . Bizde tek gen taşıyıcısı yız ilk deneme de tuttu mu ve bir de toplamda ne kadar ücret ödediniz?
3. Tedavimde saglikli bulundu tuttu hemen 50 bin tutmuştu bir tedavi ücreti genetik testi ile beraber toplam şimdi ne kadar olur bilemem

Back