Merhabalar arkadaşlar. iki yıl içinde iki kaybım var. ilki 14 haftalık ikincisi 22 haftalık .. eşimle bende taşıyıcısı mikrosefali genetik hastalık çıktı. Öncelikle Wes testi yaptırıp sonrasında çıkan gen hastalıklarına göre embriyoya pgt/ngs yaptırmayı düşünüyoruz. Konya'da önerebileceğiniz merkez ya da doktor var mıdır ? genetik hastalık taşıyıcısı olup genetik tüp bebek yaptıranlar varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GENETİK TÜP BEBEK / KONYA
- Konu Sahibi mant
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- genetik tüp bebek konya
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ağustos 2021
- 32
- 11
- 18
- 31
Merhabalar benimde ilk çocuğum doğdu sekiz ay yaşadı ve genetik bir rahatsızligindan dolayı kaybettik genetik testi yaptırdık eşim ve ben taşıyıcı çıktık ve çocuğumuz hasta doğdu sonra genetik tüp bebek yaptidik medova hastanesi seçil kahvecielsurer di doktorumuz şimdilik.mennunuz
- 26 Temmuz 2022
- 805
- 896
- 23
Hangi test yaptırdınız ve taşıyıcı çıktınız acabaMerhabalar benimde ilk çocuğum doğdu sekiz ay yaşadı ve genetik bir rahatsızligindan dolayı kaybettik genetik testi yaptırdık eşim ve ben taşıyıcı çıktık ve çocuğumuz hasta doğdu sonra genetik tüp bebek yaptidik medova hastanesi seçil kahvecielsurer di doktorumuz şimdilik.mennunuz
- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
Bizde eşimle tasiyiciyiz 2 özel çocuğumuz var pgtli embriyo transferi oldum simdi 4 haftalığım siz gebemisiniz dogum yaptınız mı yaptiysaniz çocuğunuzun saglik durumu nasıl ben hala korkuyorum tekrar hasta bebek olur diyeMerhabalar benimde ilk çocuğum doğdu sekiz ay yaşadı ve genetik bir rahatsızligindan dolayı kaybettik genetik testi yaptırdık eşim ve ben taşıyıcı çıktık ve çocuğumuz hasta doğdu sonra genetik tüp bebek yaptidik medova hastanesi seçil kahvecielsurer di doktorumuz şimdilik.mennunuz
- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
Geniş kapsamlı test var tüm exom (west)testi orda hastalık varsa tasiyicilik varsa cikarHangi test yaptırdınız ve taşıyıcı çıktınız acaba
- 26 Temmuz 2022
- 805
- 896
- 23
Çok teşekkürler özel merkezde mi yaptırdınıGeniş kapsamlı test var tüm exom (west)testi orda hastalık varsa tasiyicilik varsa cikar
- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
Balcali hastanesinde biraz ücret odedik özel değilÇok teşekkürler özel merkezde mi yaptırdını
- 10 Haziran 2022
- 439
- 305
- 23
Merhabalar Seçil hanima muayene ücretleri ne kadar ödediniz acaba ?Merhabalar benimde ilk çocuğum doğdu sekiz ay yaşadı ve genetik bir rahatsızligindan dolayı kaybettik genetik testi yaptırdık eşim ve ben taşıyıcı çıktık ve çocuğumuz hasta doğdu sonra genetik tüp bebek yaptidik medova hastanesi seçil kahvecielsurer di doktorumuz şimdilik.mennunuz
- 19 Ağustos 2021
- 32
- 11
- 18
- 31
Şuan 415 TL olmuşMerhabalar Seçil hanima muayene ücretleri ne kadar ödediniz acaba ?
- 23 Kasım 2022
- 2
- 1
- 1
- 25
Merhaba bizde bir çocuğumuzu bu şekilde 8 aylıkken kaybettik . Bizde tek gen taşıyıcısı yız ilk deneme de tuttu mu ve bir de toplamda ne kadar ücret ödediniz?Bizde eşimle tasiyiciyiz 2 özel çocuğumuz var pgtli embriyo transferi oldum simdi 4 haftalığım siz gebemisiniz dogum yaptınız mı yaptiysaniz çocuğunuzun saglik durumu nasıl ben hala korkuyorum tekrar hasta bebek olur diye
- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
3. Tedavimde saglikli bulundu tuttu hemen 50 bin tutmuştu bir tedavi ücreti genetik testi ile beraber toplam şimdi ne kadar olur bilememMerhaba bizde bir çocuğumuzu bu şekilde 8 aylıkken kaybettik . Bizde tek gen taşıyıcısı yız ilk deneme de tuttu mu ve bir de toplamda ne kadar ücret ödediniz?