- 5 Aralık 2024
- 44
- 11
- 35
-
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
kaç günde geldi sonucunuz ? benim yarın 5.gün olacak embriyolar. yarın gönderecekler genetiğe..Merhaba genetikten sonucumuz geldi . Çok şükür transfer olucak bu aygenetik tarama ile anne olan veya anne adayı olan var mı anlatabilir mi
Merhaba , lucrin 3,75 iğne vurulacak yarın benim de sonra adetim beklenecek ve transfer olucak Allah’ın izniyleMerhaba bende genetikli tüp bebek yaptırıyorum salı transferim olcak inşallah
3 haftadan sonuç geldi ? Kaç embriyo gönderceksiniz siz ? Yaşınz kaçkaç günde geldi sonucunuz ? benim yarın 5.gün olacak embriyolar. yarın gönderecekler genetiğe..
Lucrin iğne si ne için vurulacak,? 1 tane transfer edilcek yaşım 30 hastane acibademMerhaba , lucrin 3,75 iğne vurulacak yarın benim de sonra adetim beklenecek ve transfer olucak Allah’ın izniylesizde nasıl kaç tane yüklenecek yaş ve hangi hastene
Acıbadem Maslak benim de . Sizin de Maslak mı ? Lucrin in neden vurulacaği bilgisi alamadım henüz sabah hastaneye gideceğiz o zaman sorucamLucrin iğne si ne için vurulacak,? 1 tane transfer edilcek yaşım 30 hastane acibadem
Hayır atakent benimki.Acıbadem Maslak benim de . Sizin de Maslak mı ? Lucrin in neden vurulacaği bilgisi alamadım henüz sabah hastaneye gideceğiz o zaman sorucam
Lucrin aklımı çok kurcalıyor 2 gündür, eltime vurmamışlar da benden çok yumurta toplanmıştı (MaaşaAllah SubhanAllah ) ondan mi acaba ?Hayır atakent benimki.
Sizde kaç yumurta toplanmıştıOlabilir.. bende vurulmadim hiç bilmiyordum bu iğneyi
11 yumurta toplandi 4 tane 5.gün embriyosu oluştu..3 tane gönderdik genetiğe 1 tane sağlıklı geldiSizde kaç yumurta toplanmıştı
Anladım canım bende 32 toplandı. 25 sağlam çıktı . 11 tane embriyo oluştu. 4 tane gönderdik genetiğe, 2 tane transfer edilebilir geldi . Yani bu sayısal farklılaıktan dolayı mı lucrin vurulacak acaba bilemedim11 yumurta toplandi 4 tane 5.gün embriyosu oluştu..3 tane gönderdik genetiğe 1 tane sağlıklı geldi
Maşallah baya olmuşAnladım canım bende 32 toplandı. 25 sağlam çıktı . 11 tane embriyo oluştu. 4 tane gönderdik genetiğe, 2 tane transfer edilebilir geldi . Yani bu sayısal farklılaıktan dolayı mı lucrin vurulacak acaba bilemedim
Tahminim ondan dolayı sanıyorumMaşallah baya olmuş
Evet olabilirTahminim ondan dolayı sanıyorum
Rabbim yardımcımız olsunEvet olabilir