Genetık testten anlayan kızlar Acil yardım!!!

Sizlere iğne verildi mi?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Arzu_Azra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
1.187
1.102
29
Kızlar ben iki düşük yaptım ve doktorumm genetıge yolladı herşey normal yazan kâğıtta c77 heterezıgot yazıyor taşıyıcısın dedı bunun için birşey yapmaya gerek yok dedı.. Ama araştırmalarıma göre bazı doktorlar bunu da sebep görüp iğne vrrmısler şuan tam dört hafta ıkı gunluk hamıleyım yarın doktora gıdıcem ama sözden de yasayan arkadaşlardan da bılgı almak istiyorum bana lütfen yardımcı olun

Canım doktorunun dediği gbi tek gende taşıyıcılık olduğunda bi cok doktor bu vermiyo ama kullandıran doktorlarda var. Bu MTHFR 677 geni türkiyenin genelinde heterezigotmus bnm okuduğuma Gore .. Senin durumun da hamilelik oncesi b12 ve folik asit kullandiriyorlar. Gebe kalınca folik asit devam ediyorsun 14.hftaya kadar. Doktoruna güveniyorsan baska doktorlara git istersen. Geçmiş olsun..

Çok saol canım bende yarın iyi bi doktora gözüküp netlestımek ıstedım yorumun ıcın çok saol inanki çok kafa kurcalayan birşey bu

ben dondurulmuş embrıyo ıle hamıle kaldım pıhtılaşma testlerınden 2 tanesını yaptırdım.temız çıkmışlardı buna rağmen dondurulmuş tedavısınde genetık test yaptırılmaksızın kan sulandırıcı kullanılaktaydı.bana bır zararı yok hatta araştırdıkta benım plt değerı sınırı geçmese de mesela üst sınır 500 se benım 400-450 olurdu. kan sulandırıcı bunu düşürdü mü normal sınırın altında mı dıye tahlıl ettırdı doktor yıne değışmemıştı.doğuma kadar kullanacağım.

Çok saol canım bende yarın iyi bi doktora gözüküp netlestımek ıstedım yorumun ıcın çok saol inanki çok kafa kurcalayan birşey bu
Aynen canm umarm.dusuk dozda olsa iğne verirler en azından kafana takilmaz. Bunu hc bi genininde bisi olmadan da tedbir amaçlı kullananlar var . Özellikle tüp bebek te herkese veriyolr bnm bildiğim..

Bunları bılmem çok ıyı oldu canım yarın doktoruma derım hıc bı zararı olmayan seyı tedbır ve önlem amaclı verrbılırler

Bunları bılmem çok ıyı oldu canım yarın doktoruma derım hıc bı zararı olmayan seyı tedbır ve önlem amaclı verrbılırler

Aynen canm umarm.dusuk dozda olsa iğne verirler en azından kafana takilmaz. Bunu hc bi genininde bisi olmadan da tedbir amaçlı kullananlar var . Özellikle tüp bebek te herkese veriyolr bnm bildiğim..
İnşallah banada verir ve evladım büyür sağlıkla kucağıma alabılırım ben ve benım gıbı herkes inşallah

İnşallah banada verir ve evladım büyür sağlıkla kucağıma alabılırım ben ve benım gıbı herkes inşallah
İnslh canm. Bnm 3 genimde vardı ikisi homozigottu ustelik iğne coraspin kullandm hamilelik boyunca suan kızım 36 günlük :) darısı sana olsun sağlıkla kavuş bebeğine.

Merhaba birşey sorabilirmiyim
Boş gebelik miydi sizinkisi ?o yüzden mi genetik test yaptırdınız ?sadece siz mi bu testi yoksa eşinizde mi ?benimde çocuğum var 5 yaşında ondan sonra ikinkez kürtaj oldum boş gebelik yüzünden ve kimse nedenini bilmiyor boş gebeliğin ve üç kez olmadığı sürece genetik test de yapmıyorlar bende Yen'i kürtaj oldum kafayı yemek üzereyim çocuğu olupta boş gebelik
Yaşayan var mi ?ayni eşten Benim
Çocuğum var zaten ama ondan sonra iki kez boş gebelik yaşadım böyle olup sonra sağlıklı bebek doğuran var mi

Benım kınde bebek vardı ama kalp atışları yoktu canım banada üçün cuden sonra dedıler AMa ben ısrar ettim yaptırdım

merhabalar aynısı bendede çıktı bu şekilde hiç haberi olmadan hamile kalanlar varmış ilk 3 ay asprinle devam ederiz sonra keseriz dedi..sz naptnız şuanda bebek varmı

Benım kınde bebek vardı ama kalp atışları yoktu canım banada üçün cuden sonra dedıler AMa ben ısrar ettim yaptırdım
Ben 2 kez boş gebelik yaşadım 3.kez hamile kaldım şimdi allah'a şükür 10 aylık bir kızım var herşey yolunda gitti hamilelik doğum

Pıhtılaşma var anladim peki gebe kalmam çok mu riskli anlayan varsa yorum yapabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…