Genetik testleri

Nasip_kismet

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
784
969
23
35
Merhaba kizlar. 20 mayista bebegumin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kalmistim. Israrlarim ve sansimin sayesinde doktorlar testleri yaptilar. Bilen bilir normalde 1 dusukte yapmiyorlarmis. Genetik sonucumu yarin alacahom pihtilasma sonucim cikti
Pihtilasm normal cikti. Yani bebegim pihtilasma sonucu olmemis. Size sorum su olacak benden bu testler icin 2 tup esimden 1 tup lan almislar. Baskalarindan ogrendigim ladariyla 8 tup kadindan kan aliyorlarmis. Benim ilk diue mi az aldilar testin tekrarlanmasi gerekir mi kafam karisik kizlar bilebler yardimci olursa sevinirim

Merhabalar aranızda yeniyim adığım bilgiler doğrultusunda bende yardımcı olabilmek adına üye oldum. Genetik testlerini yaptırmak için üsküdar zeynep kamil genetik pol. de artık 3. düşükten sonra değerlendiyorlar . Eger 3. yü yaptıysanız hemen ogün alıyorlar örneğinizi 1 ay sonrada cıkıyormus sonucları nerdeyse özellerle aynı süre bilginiz olsun .1 yada 2 düşüğünüz varsa hiç bosuna zaman kaybetmeyin özellerin yolunu tutun yada diğer devletlerin . insanların yaptırabılmesı ıcın 3 kere bu acıyı yasaması mı gerekıyor dıye sordugunuzda malesef bızede boyle yetkı werıolar dıyorlar bilginiz olsun. Burası dışında haydarpaşa , bakırköy sadi konuk, bağcılar , çapa da tıbbı genetik birimi olan yerlerden randevu alarak gidip görüşebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…