Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba sistemden bulamazmısınız acaba ben Türkiye de yaşamıyorum o yüzden sordum sisteme düştüyse yaptırdığınız test belki çıktısını alırsınız biyerden olma mı acaba
Hayır kağıtta veriyorlar malasef kesinlikle kaybetmeyin demişlerdi ama kayboldu ameliyat için istediler sonra geri verdiler mi yanimdakilermi aldı bilemiyorum bulamıyorum da
Hayır kağıtta veriyorlar malasef kesinlikle kaybetmeyin demişlerdi ama kayboldu ameliyat için istediler sonra geri verdiler mi yanimdakilermi aldı bilemiyorum bulamıyorum da
Tüm tahliller e-nabız uygulamasında yüklü, oradan bulabilirsiniz ya da sonucu aldığınız yerden tekrar bastırabilirsiniz. Devlet hastanesi direkt e-nabıza yüklüyor. Sizi ameliyat eden doktorlar bu testlere gerek duyduysa e-nabızdan bakmış bile olabilirler. Sanıyorum doktorlar hastalarının tüm tahlillerini görebiliyorlar.