Genetik testi yaptıran ve bilgisi olan ????!?

plasticwings

Aphel/die schwarze schlan
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
214
8
318
İstanbul
Merhaba bugün Doktorum genetik testi ve biçok tahlil istedi eşimden ve benden.
Çapa' ya gittim bugün diğer testleri yaptırdım genetik için ayrıca randevu almak gerekiyormuş...
hangi bölümden randevu almam gerekiyor.?

Merhaba canım.
Benden de 3.tüp bebek denememde istemişlerdi. Çok hastane araştırdım. Devlet ve üniv hastaneleri genetik testleri maalesef ki yapmıyor. Senden tam olarak genetik test olarak ne istedi bilmiyorum ama benden kardiyovasküler risk paneli genetik faktör testlerini istemişti. Üniv hastanesinde 12 test faktörü için 12 tüp kan aldılar ve sonuçlar 3 hafta sonunda çıktığında sizin istediğiniz bazı testler maalesef hastanemizde yapılmıyor dediler. Bu testler normalde kit halinde 2-3 tüp kanla yapılıyormuş haberleri bile yok.Ardından Beşiktaş'ta İst Genetik te çok uygun fiyata yaptırdım.Sonuçlar da 3 haftada dr.un istediği şekilde çıktı. Geçmiş olsun canım,sormak istediğin bir şey olursa özelden yazabilirsin.

Kanuni veya kartal eah da tibbi genetik bolumunden randevu aliyosun yada oralardaki kadin dogum yonlendiriyoda olabilir. Testlerden acil sonuc istiyorum dersen kisa surede sonuclandiriyolar. Ozel lab ta yaptirmak istersen istanbul genetik veya ozellikle burc genetik tavsiyemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…