K keug0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2022 2.380 2.590 63 26 1 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi keug0 #1 Kızlar selam ilk gebeliğim 8+3 de kalbi durdu genetik test yaptık bu şekilde çıktı şimdi hamileyim yeni ama korkuyorum oksapar ve coraspirine başladık genetik testi böyle çıkıp saglıklı gebelik geçiren var mı
Kızlar selam ilk gebeliğim 8+3 de kalbi durdu genetik test yaptık bu şekilde çıktı şimdi hamileyim yeni ama korkuyorum oksapar ve coraspirine başladık genetik testi böyle çıkıp saglıklı gebelik geçiren var mı
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 2.273 569 43 26 1 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi keug0 #2 Homozigot olması sorunmuş heterezigot pek sorun değilmiş. Yani doktor öyle dedi bana. Kaçıncı haftada başladın kan sulandırıcıya
Homozigot olması sorunmuş heterezigot pek sorun değilmiş. Yani doktor öyle dedi bana. Kaçıncı haftada başladın kan sulandırıcıya
K keug0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2022 2.380 2.590 63 26 Perşembe 17:10 Konu Sahibi Konu Sahibi keug0 #3 nurpinarr .!.: Homozigot olması sorunmuş heterezigot pek sorun değilmiş. Yani doktor öyle dedi bana. Kaçıncı haftada başladın kan sulandırıcıya Genişletmek için tıkla... yeni öğrendim hemen başladım salıdan itibaren
nurpinarr .!.: Homozigot olması sorunmuş heterezigot pek sorun değilmiş. Yani doktor öyle dedi bana. Kaçıncı haftada başladın kan sulandırıcıya Genişletmek için tıkla... yeni öğrendim hemen başladım salıdan itibaren
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 2.273 569 43 26 Perşembe 17:32 Konu Sahibi Konu Sahibi keug0 #4 keug0 .!.: yeni öğrendim hemen başladım salıdan itibaren Genişletmek için tıkla... Sağlıkla ilerlersin inşallah
keug0 .!.: yeni öğrendim hemen başladım salıdan itibaren Genişletmek için tıkla... Sağlıkla ilerlersin inşallah