Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet pıhtılaşma için 30 ekime tarih aldım. İnşallah çaresi vardırGenetikte siz ve eşinizden kan alınır sonuçların çıkması da 1 ayı bulur bir sorun varsa size önerebileceği genetik taramalı tüp bebek olur. Ayrıyeten sizin trombofili de yaptırmanız lazım pıhtılaşma var mı yok mu diye, bunun tedavisi ise çıkacak sonuca bağlı iğne ilaç vs.
Tüp bebekle ilgili bir bilgim yok canımBenim 3 embriyoda genetikten bozuk gelmiş
Merhaba geçmiş olsun benim de 2019da çocuğum oldu. 2021 ve 2 ay önce yine boş kese oluştu kimyasal yani.Tekrarlayan kimyasal gebeliklerim sonucu genetik teste gitmemi istedi doktorum. Peki genetik testte bir sorun çıkarsa bu sorunlar tedavi edilebilir mu
Genetik testi tıbbi genetik yapıyor sizden ve eşinizden kan tahlili alarakMerhaba geçmiş olsun benim de 2019da çocuğum oldu. 2021 ve 2 ay önce yine boş kese oluştu kimyasal yani.
Bir doktorm genetik test yapablrsn dedi ama emin olamadım nasıl olck diye kandan oluyrsa yaptrrm bende.
Normal kadın doğum doktoru mu yapiyr bu testi yoksa başka bölüm mu?
Merhaba sizin sonuçlarınız çıktı mı?Tekrarlayan kimyasal gebeliklerim sonucu genetik teste gitmemi istedi doktorum. Peki genetik testte bir sorun çıkarsa bu sorunlar tedavi edilebilir mu
Hayır ben yarın verecem testi doktor değerlerin sıfırlansın öyle test yapalım dedi bekletti o yüzdenMerhaba sizin sonuçlarınız çıktı mı?
A anladım hayırlısı olur inşallah benim 1 ayı geçti çıkmadı da o yüzden sordumHayır ben yarın verecem testi doktor değerlerin sıfırlansın öyle test yapalım dedi bekletti o yüzden
Geç çıkıyormuş öyle duydum ben de . Güzel sonuçlarımız olur inşallahA anladım hayırlısı olur inşallah benim 1 ayı geçti çıkmadı da o yüzden sordum
Siz korunuyor musunuz test sonuçlarını bekleyecek misiniz?Geç çıkıyormuş öyle duydum ben de . Güzel sonuçlarımız olur inşallah
Yok valla korunmuyorum gebelik oluşursa her ihtimale karşı coraspirin kullanırımSiz korunuyor musunuz test sonuçlarını bekleyecek misiniz?
Benden 2 tüp eşimden 1 tüp aldılar sizden neden o kadar çok aldılar ki acaba ? Bize de sonuç 1,5-2 ata çıkar dedilerMerhaba bende 2 kimyasaldn sonra tıbbi genetik randevu aldım eşlerinde beraber gitmesi lazımmis kan alımı için bilgi vereyim dedim.
Bir sonuç 2 ayı bulur dedi 1i 3 haftayı.
Toplam 10 orta boy tüp kan aldılar.
Kromozom ve pıhtılaşma için dedi doktor.Benden 2 tüp eşimden 1 tüp aldılar sizden neden o kadar çok aldılar ki acaba ? Bize de sonuç 1,5-2 ata çıkar dediler
Aynen benimde pıhtılaşma ve kromozom için aldılar,14 ünde verdik biz kanı güzel sonuçlar çıkar inşallahKromozom ve pıhtılaşma için dedi doktor.
Erken çıkan pıhtılaşma 2 ayda çıkan kromozom için dedi.
Eşimden 3 tüp kan aldilar
Kromozom ve pıhtılaşma için dedi doktor.
Erken çıkan pıhtılaşma 2 ayda çıkan kromozom için dedi.
Eşimden 3 tüp kan aldilar