- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi gelincik1356
-
Yok canim dr verdi.tup bebekte genelde kullanilir coraspin pihtilasma sorunu olanlara ise ayriyetten dozunu ayarlayip kansulandirici igne veriliyor bana igne vermedileranladim doktorlar gen testine gore onemli bisey yok demis ama siz kendiliginizden mi kullanmaya basladiniz o kismi kacirdim
anladim. bende mthfr c677t hetero. coraspinin faydasi var zarari yok dedi ama midem hassas oldugu icin cekincedeyimYok canim dr verdi.tup bebekte genelde kullanilir coraspin pihtilasma sorunu olanlara ise ayriyetten dozunu ayarlayip kansulandirici igne veriliyor bana igne vermediler
Dr ne derse o mideye dokunan bir ilac oldugu sanmiyorum olmadi mide koruyucuyla kullanilablranladim. bende mthfr c677t hetero. coraspinin faydasi var zarari yok dedi ama midem hassas oldugu icin cekincedeyim
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de Kimyasal gebelik geçirdim ve sekiz gün önce de boş gebelik yüzünden kürtaj olmak zorunda kaldım. Devlet Hastanesinde iki üç düşükten önce genetik testine göndermiyorlar, doktorlar da bu yüzden çok önemsemiyorlar diye duydum, doktorunuzu nasıl ikna ettiniz ve nerede yaşıyorsunuz? Özelde de yapıyorlarmış ama çok maliyetli dendi. Baya bir yorum okudum acaba pıhtılaşma problemi mı var diye düşünmeye başladım yardımcı olursan çok sevinirimMerhaba bayanlar
Daha önce 2 kez kimyasal gebelik gecirdigim için genetik test yaptırdım.
Trombofili paneli 4'lü sonuçları hepsi normal yazıyordu.
Birde PAI-1 (4G/5G) testi sonucu Heterozigot yazıyor
Devlet hastanesinde yaptırdım testi ve genetik doktoru bu sonuclara gore pıhtılaşma yok dedi.Kendi özel doktoruma attım sonuçları o da çok az pihtilasma var gebelikte kan sulandirici kullanacağız dedi neye dayanarak pihtilasma var dedi anlamadım sonuclar normal yazıyordu Boyle bi durum yasayan var mi? Bu testlerden anlayan?
hepsi farkli soyluyor. mide kanamasi riskim var. simdiki degil ama onceki doktor ezberinden yazdi coraspini kendini garantilemek icin. testleri bile benim dememle istedi. pek cok seyi ben hatirlattim. sonra da degistim onu zaten.Dr ne derse o mideye dokunan bir ilac oldugu sanmiyorum olmadi mide koruyucuyla kullanilablr
Doktorun seni iyi tanimali ona gore vermeli bence de iyi yapmissinhepsi farkli soyluyor. mide kanamasi riskim var. simdiki degil ama onceki doktor ezberinden yazdi coraspini kendini garantilemek icin. testleri bile benim dememle istedi. pek cok seyi ben hatirlattim. sonra da degistim onu zaten.
Merhaba 2 tane düşüyüm var derseniz yaparlar fakultede hastanesinde genetik bolumunden randevu alin yaparlar benimde bir bos bir kimyasal ve daha once ilk geneligimde 16 haftalik kalp durmasi sonucu bebegimi kaybettim 3 hafta cikti sonuc ve kanda pihtilasma varmisCanım öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de Kimyasal gebelik geçirdim ve sekiz gün önce de boş gebelik yüzünden kürtaj olmak zorunda kaldım. Devlet Hastanesinde iki üç düşükten önce genetik testine göndermiyorlar, doktorlar da bu yüzden çok önemsemiyorlar diye duydum, doktorunuzu nasıl ikna ettiniz ve nerede yaşıyorsunuz? Özelde de yapıyorlarmış ama çok maliyetli dendi. Baya bir yorum okudum acaba pıhtılaşma problemi mı var diye düşünmeye başladım yardımcı olursan çok sevinirim
Çok geçmiş olsun Allah tekrar aynı acıları yaşatmasınMerhaba 2 tane düşüyüm var derseniz yaparlar fakultede hastanesinde genetik bolumunden randevu alin yaparlar benimde bir bos bir kimyasal ve daha once ilk geneligimde 16 haftalik kalp durmasi sonucu bebegimi kaybettim 3 hafta cikti sonuc ve kanda pihtilasma varmis
iyide kullanma amacımız belli tabi kolay degıl hamilelikte ne kolay ki herseyin bi zorlugu var bebegm yeterkı saglkla dunyaya gelsin hcbsey zor degl benm gozumde istersem gunde 10 igne vurduraynignenin kolay bisey olmadigini soyledim. hemen bebegi kaybetme filan hos degil bu soylem. bilginize.
Allah razi olsun sende en kisa surede hamile kalirsin insllah rabbimn isteyen herkese nasip etsinÇok geçmiş olsun Allah tekrar aynı acıları yaşatmasınteşekkür ederim cevabınız için
Merhaba canm bnde genetik testi yaptırcam da hiç bilgim yok. 4g5g ne demek? Ve coraspin ne için kullanıyorsunCanim ben dede bitane heterezigot var 4g5g yaziyor bide bana da normal birsey yok dendi hem genetik hem tup bebek dr u ama coraspin kullaniom onlem amacli
Pihtilasma normal dendi bana ama heterezigot var bir gende oyle tedbir amacli tuo bebek oldugu icin kullanyrm cnmMerhaba canm bnde genetik testi yaptırcam da hiç bilgim yok. 4g5g ne demek? Ve coraspin ne için kullanıyorsun
benim 20 günde ikiside ckmstı suleymaniye eğitim arastrmada pıhtılasma testin temiz ckmıs yani igneye gerek yok hamileliğinde gecmıs olsunKızlar merhaba benim de bir düşüğüm var doktorum direk genetik testi istedi özel hastane olduğu için çok pahalıydı bizde Üsküdar Zeynep Kamil hastanesinde yaptık 15 Mart'ta bi kısmı çıktı yani benimle ilgili olan çıktı ama eşimle ilgili olan kromozom falan herhalde o daha çıkmadı sizin kaç günde çıktı acaba görsel paylaşıyorum şimdi anlayan varsa yada zeynep kamilde yapan varsa yardımcı olabilir misiniz
Sağol canım valla bizim 1.5 ay geçmiş hala çıkmadı doktorum da özellikle cikmayanlari istedi bakalım takip ediyorum ama hiç çıkacak gibi de değilbenim 20 günde ikiside ckmstı suleymaniye eğitim arastrmada pıhtılasma testin temiz ckmıs yani igneye gerek yok hamileliğinde gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?