- 17 Kasım 2020
- 8
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi gelincik1356
-
Normal oluncs normal yazıyor. Homozigot heterozigot filan yazınca var demek. Faktörleri ben anlayamıyorum 4 5 çok yorum yapamam ama kullanmanın bir zararı olacağını sanmıyorum. Tüp bebekte filan önlem amaçlı kullanılan bir şey.Merhaba bayanlar
Daha önce 2 kez kimyasal gebelik gecirdigim için genetik test yaptırdım.
Trombofili paneli 4'lü sonuçları hepsi normal yazıyordu.
Birde PAI-1 (4G/5G) testi sonucu Heterozigot yazıyor
Devlet hastanesinde yaptırdım testi ve genetik doktoru bu sonuclara gore pıhtılaşma yok dedi.Kendi özel doktoruma attım sonuçları o da çok az pihtilasma var gebelikte kan sulandirici kullanacağız dedi neye dayanarak pihtilasma var dedi anlamadım sonuclar normal yazıyordu Boyle bi durum yasayan var mi? Bu testlerden anlayan?
O zaman devletteki doktor niye pihtilasma yok dedi anlamıyorum kime inanacagimizi şaşırdık.Normal oluncs normal yazıyor. Homozigot heterozigot filan yazınca var demek. Faktörleri ben anlayamıyorum 4 5 çok yorum yapamam ama kullanmanın bir zararı olacağını sanmıyorum. Tüp bebekte filan önlem amaçlı kullanılan bir şey.
O zaman devletteki doktor niye pihtilasma yok dedi anlamıyorum kime inanacagimizi şaşırdık.Normal oluncs normal yazıyor. Homozigot heterozigot filan yazınca var demek. Faktörleri ben anlayamıyorum 4 5 çok yorum yapamam ama kullanmanın bir zararı olacağını sanmıyorum. Tüp bebekte filan önlem amaçlı kullanılan bir şey.
O testi bilmiyorum canım ben özellikle tıbbi genetik bolumune gidip bu durumu anlattım pihtilasma testi yaptırmak istiyorum dedim.Esime de sperm testi yapılacakMerhaba canım, ben de anlamıyorum. Bana ve eşime de sitogenetik test yapmışlardı. İkimizde de bir sorun çıkmamıştı. Acaba benim yaptırdığımda pıhtılaşma da görünüyor mu?
Ya malesef böyle fikir ayrılıkları oluyor. Bence baska bir doktora daha gidin.O zaman devletteki doktor niye pihtilasma yok dedi anlamıyorum kime inanacagimizi şaşırdık.
Test sonucunuz kaç günde çıktı acaba?Merhaba bayanlar
Devlet hastanesinde yaptırdım testi ve genetik doktoru bu sonuclara gore pıhtılaşma yok dedi.Kendi özel doktoruma attım sonuçları o da çok az pihtilasma var gebelikte kan sulandirici kullanacağız dedi neye dayanarak pihtilasma var dedi anlamadım sonuclar normal yazıyordu Boyle bi durum yasayan var mi? Bu testlerden anlayan?
Benimde daha önce kaybım oldu hepsi normal dediğin gen homozigot cıktı kimi doktor onemsemiyor kimisi kan sulandırıcı kullanman gerek diyor kiii ben onlara katılıyorum pıhtılasma var sonucta bi gen homozigot veya heterezigot orda size kesnlkle igne kullancaksın diyen doktorda tedavi gorun hamile kalırsanız iğne kesnlkle kullanınMerhaba bayanlar
igne de kolay bisey degilki vucutta vuracak yer kalmiyor heryer morariyor vsBenimde daha önce kaybım oldu hepsi normal dediğin gen homozigot cıktı kimi doktor onemsemiyor kimisi kan sulandırıcı kullanman gerek diyor kiii ben onlara katılıyorum pıhtılasma var sonucta bi gen homozigot veya heterezigot orda size kesnlkle igne kullancaksın diyen doktorda tedavi gorun hamile kalırsanız iğne kesnlkle kullanın
bebegını kaybetmekten daha onemlı goruyosan morarmaları senın tercıhın tabi bsey dyememigne de kolay bisey degilki vucutta vuracak yer kalmiyor heryer morariyor vs
2 3 hafta sürer denmisti fakat 1 hafta sonra cıktı sonuçTest sonucunuz kaç günde çıktı acaba?
Teşekkürler çıkmış benimde2 3 hafta sürer denmisti fakat 1 hafta sonra cıktı sonuç
Selam canım benimde mthfr a1298c ve pai1 genim homozigot. Düştüklerin altında en çok pai1 geninde sıkıntı olması yatıyor. Seninde gebelikte mutalaka iğne kullanman gerekliMerhaba bayanlar
Canım sitegonetik testte kromozomlarq bakılıyor. Pıhtılaşma için genetik bölümü trambofoli paneli testi yaptırılıyorMerhaba canım, ben de anlamıyorum. Bana ve eşime de sitogenetik test yapmışlardı. İkimizde de bir sorun çıkmamıştı. Acaba benim yaptırdığımda pıhtılaşma da görünüyor mu?
Canim ben dede bitane heterezigot var 4g5g yaziyor bide bana da normal birsey yok dendi hem genetik hem tup bebek dr u ama coraspin kullaniom onlem amacliMerhaba bayanlar
Bu sekilde benim.Merhaba bayanlar
mideye dokunuyormu coraspinCanim ben dede bitane heterezigot var 4g5g yaziyor bide bana da normal birsey yok dendi hem genetik hem tup bebek dr u ama coraspin kullaniom onlem amacli
ignenin kolay bisey olmadigini soyledim. hemen bebegi kaybetme filan hos degil bu soylem. bilginize.bebegını kaybetmekten daha onemlı goruyosan morarmaları senın tercıhın tabi bsey dyemem
Tup bebek tedavimle basladim icmeye 100mg dokunmuyor sukurmideye dokunuyormu coraspin
midede sorun varmi
hergun mu iciyosunuz kac mg
anladim doktorlar gen testine gore onemli bisey yok demis ama siz kendiliginizden mi kullanmaya basladiniz o kismi kacirdimTup bebek tedavimle basladim icmeye 100mg dokunmuyor sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?