Genetik test

Emine3210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
53
12
88
30
Slm hanımlar aranızda genetik test yaptıran varmı ne kadar süre içinde çıkıyo sonucu bide aç karna mı tok karna mı yaptırdınız

Bende yeni yaptırdım 2 hafta oluyor sonuç 1.5 ayda çıkar demişti doktor bekliyorum. Aç tok bişey sormadılar farketmiyor demekki

Bende yeni yaptırdım 2 hafta oluyor sonuç 1.5 ayda çıkar demişti doktor bekliyorum. Aç tok bişey sormadılar farketmiyor demekki
Hasbeee en son şubat topiginde denk gelmiştik canım benim de hala olmadı. Inşallah rabbim tez zamanda gönlüne göre verir dualarım seninle

Slm hanımlar aranızda genetik test yaptıran varmı ne kadar süre içinde çıkıyo sonucu bide aç karna mı tok karna mı yaptırdınız
Aç tok fark etmiyo ben yaptırmadım ama hamileyken çok araştırdım en aklıma yatanı nift testiydi . Sonuç hemen çıkmıyor 20 günü falan buluyo diye hatırlıyorum

Teşekkür ederim hanımlar bugün verdim 1 buçuk ayda çıkar dediler polikistik over var benimde olmuyo 6 senedir 2 kez düşük yaptım Rabbim isteyen herkese hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…